Nejste přihlášen/a.
Můj problém je v tom, že mám málo zájmů a všechny jsou to zájmy ke kterým nikoho nepotřebuju, dělám je sám. Pokud ne, tak jsou to vyloženě chlapské zájmy. Třeba mám rád westernové filmy. Je mi jasné, že jestli chci mít někdy holku, tak musíme mít podobné zájmy. Ale u mě to asi nepůjde, přesto mě zajímá, jestli je nějaká mladá holka, co se jí líbí westerny?
- jsou westerny vlastně ještě dneska "IN"? - pokud nejde o "špicu" - tak mi připadají spíše nudné - ale já nejsem holka a taky by mne to zajímalo.
doplněno 11.07.15 21:37:mona -
Sergio Leone a Clint Eastwood patří právě k té "špici" - ty snad musí být "in" pořád.. alespoň pro mne.
Čuldo, ale Clint Eastwood měl vždycky plnovous, když hrál v těch perfektních westernech ze 60. let... . A jak mu to tam seklo, že.
Už nejsem dívka, ale westerny mám ráda. Zrovna dnes běží můj oblíbený Tenkrát na západě, ale jestli něco miluju, tak je to Clint Eastwood a jeho pončo Ale jak zahlédnu Vinetoua a zaslechnu jeho "bratře", tak se z toho osypu
Mona
Geniální dialogy, jednoduché zápletky, hrdinové, co zas až tak kladní nejsou a hudba, až vás z ní mrazí... A proč už takové nedělají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.