Nejste přihlášen/a.
To by mě zajímalo, kdo financuje z velké části filmový festival KV, protože to co se tam slejzá má k TOP umělcům opravdu hodně daleko :S?
A proč by měl? Každý tam rozhodně nemůže, nebo nechce, tak proč to mají platit? Ať si to zacvakají ti co tam jdou, já když jdu u nás do divadla, do kina, nebo na fotbal, taky si to platím.
A proč by nějaký zas*aný stát měl rozhodovat kam já chci nebo nechci? Stát z našich daní nemá co sponzorovat soukromé akce, kdo rozhoduje o tom co je kulturní a co ne, nějaký stát? Ať se rozhodnou sami lidi vlastním rozumem kam půjdou a kde jsou ochotni nechat vstupné, stát se do toho nemá co angažovat. Koukám že jste se ještě nezbavil toho starého komunistického myšlení kdy vám všechno organizoval stát a bez státu jste se ani nevyp*rd.
je to jedna z výkladních skříní naší republiky a koneckonců i zajímavej podnik pro prezentaci filmů u nás, a pokud vím (moc se pravda v tomhle neorientuju) celkem dost významnej festival (i když na Benátky nebo Berlín zajisté nemá)
(kdo má bejt TOP umělec?, podle čeho se to definuje?)
Top umělec je ten kdo dal Bartošku dohromady, že nesňupe hlínu. Jinak ti kolem něho jsou následovníci Matěje Kopeckého, čili komedianti.
aha... (pánbu ví, že já si teda na celebrity nepotrpím (když vezmu do ruky Blesk, tak mi spousta jmen bude naprosto nepovědomá, neznámá - párkrát osobně vyzkoušeno...), ale pokud teda vidíte lidi z kultury (nebo to platí jen pro herce?), ale i ty (pravda přehnaně ikonizovaný) sportovce jako podřadný, druhořadý členy společnosti, tak je to dost jednoduchý a naivní hodnocení společenskýho významu a užitečnosti profesí)
Nikdo není druhořadý. Jen bohužel si nezaslouží tolik pozornosti od ovčanů které se jim dostává. Tím pádem ani těch odměn byť od sponzorů, tudíž zase na úkor ovčanů. Na společenském žebříčku by měli být výše úplně jiné profese.
Jistě nemám nic proti sportu. Bohužel Olympijská myšlenka je dávno zprofanovaná. Pokud se sportem chce někdo živit tak v tržní ekonomice ze vstupného a podílu televizních práv. Nesetkal jsem se, že by někdo sponzoroval uklízečky.
mně by zase dost zajímalo, kdo platí ty vyžírky z církve, kteří odjakživa jen otvírali huby, aby schlamstli co nejvíc. Osobně jsem moc ráda, že festival zase pořádal Bartoška a že se snad (alespoň prozatím) úspěšně vyléčil, moc mu to přeju !
doplněno 11.07.15 22:46:mot -
co kdo objevil ve fyzice?
já bych to nehrotil, je skvělý kdýž po příspěvku z festivalu a žranic ukážou defektní dítě na které se skládá celá republika...je to kasa cink, naserou daleko víc lidí, než když pustí chemika z TOP.
doplněno 12.07.15 13:30:Když to tak čtu - nevím o co se tady vlastně handrkujete - tak mě jen napadlo - proč nikdo z těch brit nenavrhl ať je festival přejmenován po našem největším dramatikovi, když už máme letišťe tak proč ne festival, co vy na to - třeba by skvělé umělecké zážitky převážíly a zvítězila by pravda a láska...
To je zase diskuze, opět pár bezejmených a pravděpodobně v životě neúspěšných jedinců zde ventiluje svou zášť a sžíravou závist a nenávist vůči všem úspěšnějším a lidmi uznávanými. Ano jsou obory, které společnost více preferuje a tudíž jsou i vyššího společenského významu a dle toho i honorované, než obory jiné.
nesouvisi,to z otazkou,proč sme se nedovedeli,jak to dopadlo stim nabouranim osoby a podplacenim v opilosti,nezaregistroval sem to .boural p.bartoška.bylo to davno nic o tom nevim,jen že se to hodne tutlalo i když tam byl svedek u podplaceni p.bartoškou.
jdono -
- nedávno jsem zde na Poradně četla mimo jiné i dotaz - "očesal jsem motorkou 2 auta a ujel.. " - myslíte, že toto jednání je čestnější?
doplněno 12.07.15 19:19:-jdono-
proč bychom se měli nípat zrovna v případě Bartošky, když máme čerstvější "kauzy", kdy rovněž nebyl známým osobnostem odebrán řidičák, či podobně - a přitom se jednalo o veřejné činitele, kteří by měli národu jít příkladem. Bartoška je konec konců jenom umělec !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.