Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Troufalá holka

Od: nnn odpovědí: 11 změna:

Jedna holka ze 6.třídy mi ukázala v autobuse prsa úplně bez podprsenky a já se ocitl v šoku. Teď nevím jak to mám vnímat.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste to vnímat tak,že je to "trhlá" pubescentka,nic víc v tom nehledejte.

lucie*
hodnocení

0x

hm,pozor spousta moralistů zde bude tvrdit,že dnešní holky takové nejsou...ale bohužel jsou.My tam s tebou nebyli,tak nevíme jak moc se znáte,co si povídáte...Každopádně bych to brala jako vylomeninu,protože kdyby s tebou chtěla chodit,tak tímhle kluka maximálně vyděsí:)a odradí.

cesmina*
hodnocení

0x

Já jsem taky v šoku z těch dnešních puberťaček.Jak by řekla babička " nemají v sobě ani kousek studu.".

eivlis*
hodnocení

0x

Proste a jednoduse jsi potkal pako v primem prenose:)Kasli na to, neres to, takovych cvoku jeste potkas vic nez dost..

hodnocení

0x

No a co? Oko se potěšilo, testosteron o sobě možná dal vědět a to je všechno. Stálo to aspoň za kouknutí ;)? Třeba čekala, co to s Tebou udělá. Nebo se s někým vsadila, že to udělá na veřejnosti a Ty jsi byl vybrán zcela náhodně *nevi* . Bral bych to jako lehkou, příjemnou provokaci z její strany a dál bych to neřešil *frajer* .

hodnocení

0x
Tak si jí měl na úplatku ukázat svého finfulína a byli byste vyrovnání.
Vnímej to prostě normálně, nedělej z toho žádnou vědu. Asi to byl z její strany jen nějaký hec.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jste již senior, tak si otřete uslintaná ústa. Pokud jste stejného věku jako ta školačka, pak to vnímejte jako seznámení se s jedním základním rozdílem mezi mužem a ženou. Ano, mají to většinou větší, ale jinak je to dost podobné. Ale, možná to byla dívčina z chudé rodiny a podprsenku měla na sobě v ten den její sestra (nebo matka). No, má to tak někdo štěstí.

Já jezdím spíše vlakem a tam to moc zajímavé není. Zdravím!

figurek*
hodnocení

0x

hrůza, co? Dvanáctiletá holka a bez podprsenky. Ach ta dnešní mládež.

Tak to já vám k vašim představám přidám historku.

Jsem se jednou octl v nemocnici na dětském oddělení, na společném pokoji pro mladší děcka, čtvrtá, pátá a šestá třída, a kde jsme hráli dobrou hru. Večer po zhasnutí, kluci pyžamové gatě dolů, holky vyhrnou noční košili až po bradu a projít je po pokoji od okna ke dveřím a zpět. Pokoj byl dlouhý asi osm metrů a bylo nás na něm devět, pět holek a čtyři kluci. Kdo to dokázal, měl 1000 bodů. Holky to dokázaly všechny. No ale já jsem těch 1000 bodů neměl, protože jsme udělali moc velký kravál, do pokoje vtrhla sestra a bylo po zábavě.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já bych to vnímal jako něco, co jen tak někdo nevidí...Ovšem být to moje dcera, asi bych ji zabil :)

eulalie*
hodnocení

0x

No bože, holka měla radost, že ji tam už něco narostlo, tak se chtěla pochlubit. Ten pohled byl vážně tak příšerný, že jste dostal šok? Chudina malá...

hodnocení

0x

V 6.třídě bez podprdy je úplně normální. Začala jsem ji nosit, až o prázdninách, když jsem šla do osmičky. Na co se odmala kšírovat, nota bene, když nebylo co?

Myslím si, že se jednalo o nějakou sázku. Za totáče jsme sjížděli autem s kopce do vesnice, proti nám do kopce klusal muž, úplně nahý. Na hlavě kulicha a černé brýle asi kvůli utajení. Říkali jsme si, že chudák asi prohrál sázku a te´d musí běhat nahatý. Cožpak o to, dnes to není nic zvláštního, ale v té době mohl mít nepříjemný malér, kdyby ho soudruzi zahlédli. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]