Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mohl by mi prosím někdo vysvětit co vede chlapa k tomu, aby si nechal udělat díru do ucha a pak vní nosil náušnici a nějaká holka který se to líbí, co se jí na tom líbí? Mě to přijde hodně nenormální, nemůžou ty lidi bejt svým spůsobem nemocní?
Dobrý večer. Ten kdo dává na "fejs selfí" tak je taky nemocnej -teda podle Vás? Podle mě anoJá třebas žádnou selfí nikdy neudělal ale v levém uchu jsem ve svých cca 13letech nosil malou pecku. Byl sem asi druhý ve třídě kdo ji měl a pak když nás bylo více tak sem si ji sundal a už nikdy nenasadil a ani dnes jí nenosím. Takže u mě to bylo určitě z frajeřiny a taky z toho abych na sebe maličko upoutal tu pozornost holek
Ale jestli to v těch 13ti zabralo? Hezký večer!
Dobrý den, lidé se zdobí od pravěku a móda se neustále opakuje. Určitě to dnešní nošení náušnic u mužů není první a bylo to i v minulosti. Přijde módní vlna a podlehne ji určitá skupina lidí - myslí si, že jim to sluší. Zdravím!
chlapi nosí náušnice, protože je to hezký a sexy ! - a čím je chlap mužnější, tím víc mu náušnice sluší - viz ti piráti, jak tady někdo zmínil...
doplněno 04.07.15 22:34:- ale, když si představím třeba Oldřicha Nového - tak si ho s náušnicí představit jen těžko můžu, zatímco třeba J.Schmitzera klidně !
doplněno 04.07.15 22:43:- anebo R.Tesaříka - taky klidně !
Aha takže protože normálně dost mužní nejsou, tak si daj do ucha naušnici jako holky a hned jsou mužnější?
tom28-
- no, pokud jste "slečinka" , tak z Vás náušnice chlapa neudělá !
doplněno 05.07.15 00:00:tom28-
pokud muž neumí náušnici tzv. "nosit" , tak asi pro něj vhodná není, ale naopak třeba M.Moravcovi slušela náušnice i culík, ačkoliv byl gay (alespoň jsem to slyšela).
Ale mně se líbí spíše bohémské typy, tak můj názor nemusíte brát vážně - ale třeba jsou holky dneska taky podobně "střelený", takže se jim to líbí, ne?
doplněno 05.07.15 00:15:- ještě bych dodala, že holkám se vždycky budou líbit spíše "mačové" a zajímavé typy - i když jim ti "mačové" nakonec třeba "nabijou hubu" .
tak z jednoho nausnice udela jeste vetsiho chlapa/pirata a z jineho instant gaye
tak jak se rika, jedna vlastovka jaro nedela, stejne tak se da rict, ze jedna nausnice chlapa nedela, jeden vypada s nausnici super, jiny jako sulin. Musim rict, ze i u me to v prvnich chvilich trochu kolisalo
ted uz je to davno jinde...
Jen jestli tazatel trochu nezavidi, protoze je mu jasne, ze by byl typ sulin ale jen spekuluju
moc to resite, je to obycejny doplnek, stejne jako treba fousy nebo brejle, nekomu to sedne, jinemu ne
Já si připadám jako chlap i bez náušnice a ne nezavidim protože jsem ještě neviděl žádnýho chlapa či kluka kterému by náušnice zlepšila vzhled.. takže asi nikdy nepochopím holky kterejm se to líbí
macho (mačo)
- španělský výraz pro chlapskost, asertivně až agresivně maskulinní způsob chování
doplněno 05.07.15 00:45:no já myslela, že každej ten výraz zná, běžně ho v řeči používám...
doplněno 05.07.15 08:16:joudic-
- děkuju.
to by mel byt vseobecny prehled slovnik-cizich-slov.abz.c/... napriklad Jan Kraus by se dal oznacit jako Macho
doplněno 05.07.15 00:56:@culdabulda1 libi se mi uz delsi dobu vase nazory, oficialne jsem ted vas fanda hhh nenadelate nic
navic muj nemocny zesnuly kocourek byl ze stejne rodiny jako obrazek
nevim, asi jsem podle vas nemocny, nosim uz 20 let nausnici v levem uchu a zatracene mi slusi (jsem typ Noid)
@masterjoe jen jsem se snazil naznacit, viz culdabulda ze nekdo vypada s krouzkem jak sulin a jiny ok, me sedi jsem fusac a la Bluto z pepka namornika, na Justinu Beaverovi nausnice vypada asi trochu jinak
stejny dotaz s obocim, bradavkama apod bych pochopil, ale v roce 2015, 28lety typek (tom28), se mi trochu jevi jako bleda zavist nebo nevim
ne, nakecala mi to logika a nazvoslovi nicku ja si nic dokazovat nemusim, ani nechodim mezi lidi, aby videli moji nausnici
za cely rok vidim jen prodavace v obchode, promrhana dira v uchu?
zkratka obycejny doplnek
To že mi je 28 ti poradila ta náušnice?Jinak se přiznám že závidím chlapům co svojí mužnost musí dosahovat nošením náušnic.
culda. Vnímáme to stejně.Některý chlap s náušnicí vypadá jako blb, jinému to přidá na přitažlivosti.
Tom28, nejspíš ti dva onemocněli náklonností, nebo dokonce láskou k sobě navzájem a vy jim prostě závidíte a svádíte to na nevinnou náušnici. Není třeba zoufat, jednou pochopíte, že svět je rozmanitý a jistě i na vás čeká dívka, které se budete líbit takový, jaký jste. Zatím pracujte na smyslu pro toleranci a na češtině .
To je zajímavá otázka. Mě by zase například zajímalo, proč si holky dávají do nosní přepážky kruh? Vždyť to se dává skotu (rozumějte krávám, respektive býkům), aby byli lépe ovladatelní... No a nyní k vaší otázce, nakonec odpovědí tu už zaznělo spousta. I někteří muži se rádi zkrášlují a ty náušnice se jim zdají být dobrou volbou, k tomu si oholí nohy, hruď, ohanbí, záda, obličej a mohou vyrazit do ulic...ještě jim chybí sukně, ale k tomu možná taky časem přijdou na chuť.
Mě teda nevadí naušnice,tunely ,ale vadí mi,že dnes se chlapi oblíkají jako ženské-trika s výstřihem(vypadá to skoro jako halenky)s výstřihem do "v",slimky rifle,žabky na nohách...a účesy dnes mají holky i kluci stejné.Vypadají jako Prince(zpěvák ze 70-tek)To raději snesu naušnici.
Osobne si myslim, ze kazdej at si da na usi co chce, je mi to fuk a je to jen jeho vec, ale priznam se, ze jak vidim chlapa s nausnici, tak u me ztratil body jen prave tim... Nelibi se mi to a proc to dela?Asi proto, ze jemu se to prave zase libi a je to v poradku
eivlis -
asi jsem svým způsobem nemocná, jak říká tazatel - ale co takovej Johnny Deep, nebo Orlando Bloom v Pirátech z Karibiku? - pokud tedy ještě někdo kromě mne takovej pokleslej žánr sleduje !
- a v reálu mám vzdáleného strejdu s culíkem a náušnicí - a ještě v 60-ti se za ním holky otáčejí - a to ne proto, že by byl směšnej, nebo zženštilej, navíc je velmi inteligentní a sečtělej.
doplněno 05.07.15 21:06:-eivlis -
- je fakt, že můj strýc se v mládí pohyboval v divadelním prostředí a vždy byl tak trochu nevšední osobnost, takže máte pravdu.
U techto osobnosti se na to taky divam uplne jinak a naopak to k nim i patri.Ne kazdemu to slusi a opravdu to musi byt zrovna ten typ muze k nemuz to patri.. Muj chlap je chlap kazdym coulem a videt ho s nausnici, tak mu reknu jestli se nezblaznil a pritom je to skuecny muz telem i dusi, ale nesnasi vystrednost a nepatri to k nemu, ale k osobnosti dle popisu jako je vas stryc, tak k nemu mi to sedi.Jak jste psala vyse, tak chlap tu nausnici musi umet nosit a ne, ze si ji nasadi kazdej troubelin a mysli si jaky je borec, protoze takto to opravdu nefunguje..
tom28-
- dovolila bych si připomenout, že "eivlis" říká v podstatě to, co já - připadám si nedoceněná !
doplněno 06.07.15 15:04:- a co když Vy jste zrovna typ, kterému by náušnice slušela? - schválně si zkuste nasadit nějaký klips, třeba u nějaké slečny získáte na přitažlivosti. Já jsem se jednou např. zamilovala do kluka, na němž se mi líbilo mimo jiné i to, s jakou grácií nosil na malíčku prsten ! - holky jsou různě střelené - ovšem, hledáte-li usedlou slečnu, tak náušnici asi zkoušet nemusíte !
Rika se tomu marnivost, metrosexualita, zzenstilost, atd. Nemoc to asi neni, ale jedna se prinejmensim o drobnou vadu charakteru.
Teda amadeus, vy jste tomu nasadil korunu s tou "drobnou vadou charakteru"... v tom případě by mně docela zajímalo, jak podle vás vypadá ten, kdo má charakter bez vad.
Narodili jsme se nazí. A tak nemám na těle ani kousek kovu. Nenosím prstýnek, nic. Přijde mit o normální, naopak od "kovových mužů"
no jestli jste se narodil s náušnicí tak je chyba někde u vás protože to jistě od přírody přirozené není
Kdyby by chodil nahtej každej mě by to problém nědělalo ale dnes to je společností vyžadované.. oproti náušnici
tom28-
ještě si přidám- pokud Vám vadí náušnice v uchu tak, jako mně vadí kroužek v nose, nebo ve rtu, tak se Vám ani nedivím - i když, srovnatelné to není - náušnice ve mně nevyvolává tak živé "eklhaft" asociace (pro případ rýmy, nebo jídla) jako kroužky na těchto místech.
Kromě těchto případů mám pochopení pro jakoukoliv ozdobu - pokud je člověk čistý a malebný - líbí se mi i číro apod. Ale, řekla bych - nejmalebnější je to jenom na mladých a jinak vhodných typech. Ti starší musí být ještě i osobnosti, nestačí být jenom "šášura" !
Asi takhle...přijde mi normální, když muži nosí náušnice a trička do V, ženy kroužky v nose, kdokoliv tetování nebo pankáče...nepřijde mi normální, když to někomu vadí, myslí si, že je někdo z nich nemocnej nebo by mu to nejradši zakazoval. :P
amadeus. Neškytal jste včera večer? Stal jste se totiž hvězdou večera. Musela jsem Váš příspěvek dát do placu. Bylo tam 12 metrosexuálů a zženštilých typů . Všechno chlapi, kteří se živí coby kameníci. Takže mužští většinou jako hory s vypracovanými svaly a mírně neurvalým (zženštilým) chováním . Nevím, nevím jak byste jim " z oka do oka" vysvětlil ty pochromané charaktery, nebo jak jste to napsal.
Co vede muže k tomu, aby si naušnici dal opravdu netuším, ale je to piercing jako každý jiný, proč si lidé nechávají propíchnout obočí nebo pupík? Určitě se jim to musí líbit. Další věc je, že se to například líbí jeho rodičům, a tak už mu jako malému chlapci nechají píchnout naušnici a on si ji pak buď nechá a nebo sundá. Mě osobně se už od malička líbí muži s naušnicí, o 20 let později jsem se dokonce dopracovala k tomu, že jedna už nestačí, lepší je když má naušnici v obou uších Ani nedokážu říci, co se mi na tom líbí, ale je to pro mne jako magnet. Jsem asi jako straka, jen vidím, jak se něco zatřpití na uchu a už za tím letím
Když jsem byl puberťák, tak se naušnice u kluků vracely hodně do módy (I já sám jsem jí asi půl roku nosil), pak to ale opadlo. Dneska u té mladší generace je to opravdu spíše jen zaležitost geyů, aspoň v mém okolí to tak je.
Heterosexuální jedinec, který se rozhodne pro naušnici, si potom musí dát pozor, aby ho okolí nepovažovalo za gaye (nebo v lepším případě zženštilého) taky. Aspoň já měl takového známeho, který jí z tohoto důvodu přestal nosit.
Samozřejmě zaleží, co k naušnici nosíš a jaký máš celkový vzhled. K motorkářskému nebo hornickému stylu tě s naušnicí asi nikdy za zněštilého považovat nebude. Je to prostě dost individuální, ke každému se zkrátka nehodí, ale i přes to je dost chlapů, ke kterým naušnice jde. Ale jako všechno ostatní, je to prostě móda a někomu se to líbí a někomu ne.
Co teda já moc nechápu, jsou ty černé široké naušnice, co ti udělají v uchu díru jako kráva. Vidím to hodně u kluků od 15 - 20 let. Nechápu, jak si to tam může někdo takto udělat, když v případě, že jí přestane nosit, mu tam po tom zůstane obrovská dírá, která vypadá dost hrozně. Zkrátka jen proto, že to bylo dva roky v módě, budu mít celý život velkou díru v uchu. Asi už holt stárnu, že některé věci u mladších nepobírám a to je mí jen 27 let. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.