Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky, proč si to malujete?

Od: humbucker* odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Ano, proč si malujete to prodloužení očí do boku? Takový ty vodorovné čárky? Podle mě to jen zvýrazňuje vrásky kolem očí. Nebo to má být hezké? No, nevím? Vzdělejte mě.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, většina žen se maluje, protože chce být krásná. Že se jim to někdy nepovede, to už je věc druhá. Menšina žen, kam se řadím i já, vůbec nemá potřebu cokoliv na sebe matlat a dává vyniknout přirozené kráse.

doplněno 02.07.15 21:30:

No mě to malování si ksichtu na obličej nějak míjí. Jsem dost výrazná i bez malování. A ženy, co byly zvyklé se celý život malovat, tak v tom pokračují i v pozdějším, stareckem věku. Některá jen ubere na barevnosti, jiná naopak přitvrdi. Když to je těžké soudit. Málokdo chce stárnout, že ano.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Souhlasím s tebou Eulí. Ale, když se k té přirozené kráse přidá lehce krásná modrá kolem očíček, tak je to taky hezké. Ale, takové ty kontury kolem rtů, hnědé líčení, hnědá rtěnka, bílá kolem očí. Ani tohle nechápu. A čím starší bába, tím červenější rtěnka. Nechutné! Nebo ne?

doplněno 02.07.15 21:37:

Tak třeba já stárnu docela úspěšně a jde mi to i bez malování.

Jednou jsme se na nějaké setkání po táboře všichni oblíkli do oblečení druhého pohlaví. Bože, jaká já jsem byl zmalovaná děvka. Děsil jsem se i udělaných fotek.

doplněno 02.07.15 22:00:

Culdo, tvůj příspěvek mě připomněl, že jsem se minulý týden z blízka střetl s mladou maminou, ve věku asi 30 let. Byla z dálky docela hezká. Štíhlá, prostě fešanda. Když se přiblížila ke mě(něco chtěla vědět), tak její obličej vypadal jako ,,Práce na zemřelým,, . Samej pudr, nebo co to bylo a taková šedavá barva. Vlastní kůže nebyla vidět. Docela jsem kulil oka.

culdabulda1*

- humbucker -

- podle mne je líčení hezké jenom u mladých holek, které paradoxně žádné líčení ani nepotřebují - a čím hezčí holka je, tím extravagantnější líčení si může dovolit !

- pokud žena stárne, musí si dávat větší pozor, aby své vrásky nezdůrazňovala - a úplně nejstrašnější je líčení u žen po 50 -60-tce. Alespoň já jsem si vždy připadala jako s prominutím stará "ku*va" a to už po 40-ce. Které vrásky nebyly moc patrné - po nalíčení krásně vynikly.

Možná se některé ženy dokážou nalíčit decentně i po 70-ce, ale já k nim nepatřím a navíc mne líčení vždy obtěžovalo, nehledě k tomu, že se tím ničí a zbytečně "vytahuje" pleť. Moje maminka se nikdy nelíčila, jenom se mazala kosmetickým glycerinem, nebo mandlovým krémem a ještě v 90-letech měla pleť hladkou, bez "zrnité" struktury, kterou mívá líčidly zničená pleť.

fionka
hodnocení

0x

říká se tomu linky,a když je linka správně provedená, čili u vnitřního koutku oka slabší a u vnějšího silnější (přechod je pozvolný) a zobáček je na obou stranách hezký a stejný - ne moc výrazny, tak je to jedině krásné a pohledu ženy to přidá na kouzlu:) pokud ale linka je kostrbatá, rozmazaná, není stejná a zobáčky jsou zbytečně velké nebo nesouměrné, tak to mco dobře nevypadá.. škoda, že si to ženy (spíše slečny) neuvědomují, no..:) pěkný den

hodnocení

0x
Ahoj.Chlapče,nejsme všechny stejné.
Já si kupř.žádné linky nemaluji.
Řasenku,krapet makeupu a lesk na rty.
Myslím běžné nošení ;)
doplněno 02.07.15 21:37: Ještě doplním,jsem také dost výrazná a nikdy jsem se nepotřebovala zmalovávat.
Mám oříškové oči,černé dlouhé řasy a černé obočí.

lucie*
hodnocení

0x

Tak já osobně přirozeně vypadám nemocně,jsem prostě "rakouský"typ:)světlé obočí,řasy a vačky pod očima...takže když obtáhnu oči tužkou vypadám zdravě a vesele.Takže makeup nezavrhuju.Asi myslíte kontury-linky a to taky nechápu proč to některé malují tak nápadně a jen na horní víčka.Mají způsobit svůdný sexy pohled žen,ale většinou ty holky vypadají srandovně stejně jako je "nový"trend dokreslování obočí.Už nějakou dobu frčí tmavé,široké obočí a to je někdy opravdu k popukání*haha*

pohanka*
hodnocení

0x

Zřejmě máte na mysli linky - líčení jako Kleopatra, která měla linky silné a protažené jak do vnějšího koutku, tak i vnitřního.

Je to zvýraznění a zvětšení oka. Možná i připodobnění k oku kočky, která byla v Egyptě zbožňována a hýčkána.

Jinak kdo má velké oči, tak je i přitažlivější pro druhé pohlaví. V říši zvířat platí, čím větší oko, tím větší zvíře. Ochrana a zastrašení nepřítele.

hodnocení

0x

Neznáte citát...?...Není škaredých žen,,jen se neumí upravit a hloupá žena-která se nekrášlí...Teď nevím kdo to napsal ,ale je to fakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]