Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je ideální velikost poprsí?

Od: miminecko* odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer, zajímalo by mě jaká je ideální velikost poprsi.
Jako že ty prsa muže přitahují, nepřekážejí, ...
Řiká se že ty co je muž má akorát do ruky je to pravda?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Fajnšmekr si na každém najde to pravé potěšení. I když preferuje jistý typ, nepohrdne ničím, co je nabídnuto.
A co chlap, to jiná chuť.

hodnocení

2x

Je to čistě individuální. Prsa ženy rozhodně nejsou hlavním ukazatelem obliby. Je to jiné v případě, že žena váží 50kg a má metr padesát, zcela jiné je to pak, když má kil 90 a metr osmdesát. U každé stejná velikost prsou vypadá jinak. Na té malé velké, na té velké naopak malé... Někdo má rád prsa menší, někdo naopak plnější. Troufám si říci, že velikost prsou zdaleka není na prvním místě. Podstatný je i jejich tvar, tvrdost či měkkost, velikost dvorců, pokožka... to by bylo na dlouhé diskutování. ;)

hodnocení

0x

Nevím jaká je ideální velikost, ale z vlastní zkušenosti můžu prohlásit, že pro mě ideální nebyly. V 15 letech, když jsem nastupovala na učňák, jsem měla 170cm, 63 kg, 65 cm v pase a čtyřky. Neumíte si představit, co jsem si užívala. Každej debil na mě pískal a to jsem chodila ve volných košilích a přihrbená. Jak já ty kozy nenáviděla...

mp*
hodnocení

0x

Vidím, že jste asi hodně ovlivněna nařízeními Evropské Unie, co se třeba týče zakřivení banánů, nebo velikostí jablek, či rajčat. Nebo se mýlím?

hodnocení

0x

miminečko, kdo ty jsi? Kluk nebo holka? ;) Ptáš se protože jsi kluk, tak abys věděl co "letí"? Nebo holka, které prsa narostou taková, jak se jim zachce a ona bude hodně bezmocná?

zelenydabel*
hodnocení

0x

Velké prsa jsou hezké. Ale hodně záleží o ženě. Jak vypadá, jaké má držení těla, atd. Líbí se mi když vidím ženskou s pěkným zadečkem a klidně může mít malé prsa. Líbí se i velká prsa, a líbí se mi i prsa do ruky. Hodně cestuji a tak když jsem onehda viděl jednu krásku s výstavním pozadím tak jsem neodolal a musel jsem si ji fotnout. Pohled na takový zadeček to je balada. A zase moje dvě kamarádky z Francie, obě černošky mají neskutečně krásné vnady, zadeček ale i stehna. Jedna má větší prsa druhá je má akorát do ruky...a že bych nějak řešil? Ne, spíše se kochám ženskou krásou. A jak jsem psal na začátku, důležité je, jak o sebe žena pečuje atd... Když se kdysi jedna holčina styděla za své malé prsa, tak na druhý den již měla jiný pohled na svůj hrudník...Ženy se musí naučit milovat své tělo. Zase chlap nesmí být debil, který se zasměje, když se žena rozhodne že se před ním odhalí.

Asi tolik.

hodnocení

0x

miminecko, jak pro koho. Jiná kritéria mají chlapi( podle toho, jestli jsou horňáci nebo dolňáci)a jiná ženské osobně*smich*. Ale teď vážně.Podle nějakého zdravotního hlediska je prý ideální velikost B

radman
hodnocení

0x

Mě se zase líbí malá, a když se mi holka jinak líbí a má hezkou normální postavu tak nemusí mít třeba žádná *smich*

Př. když si vygúglím "malá prsa"tak v prvním odkazu s fotkama giirls-world.blog.cz/... se mi líbí všech 9 *frajer* to je přesně můj typ :-P

doplněno 29.06.15 23:34:

nebo je vyfoť třeba v plavkách a já ti je oboduju *palec*můžeš i anonymně bez hlavy

joudic*
hodnocení

0x
Otazka je, proc se ptas... me se libi malicka az zadna :) staci si vyhledat na googlu Freya Beha Erichsen nude, to je idealni divka pro me :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]