Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co za dárek?

Od: medvidek* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Chci se zeptat? Moje fakt dobrá kamarádka má narozeniny a já nevim co bych ji mohla dát. Neni na tom psychicky dobře tak bych ji chtěla udelat ohromnou radost. Je to nejky človek na svete pac si hodne pomahame a jako jedina my rozumi . Nekolikrat jsem ji to rekla a ona to moc dobre vi.
K vanocum sem ji dala privesek nejlepsi kamaradka. Chtela jsem ji dat neco s hasickou tematikou ale ted odesla od hasicu kuli psychice takze ted nevim neco originalniho? Jinak je ji 16 .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Medvídku, že bys nevěděla,

co má tvá fakt dobrá kamarádka ráda, co ji zajímá,

co ráda čte, jakou hudbu ráda poslouchá, ...?

Nebo že by to s tím "nejky" nebylo až tak žhavé?

medvidek*
hodnocení

Ona má už hodně knížek a zajímali ji hasiči ale ted se ji rozplynul sen pac ma problemy s kolektivem

mjj
hodnocení

0x

Co kdyby jste spolu někam zašli nebo tak něco :)

hodnocení

0x

Kup předplatné časovisu, kup dva lístky do kina, na koncert, na výstavu a udělejte si spolu hezký večer. Dárek, to nemusí být jen věc.

mohajkova*
hodnocení

0x

ahoj,

kup ji nejaký voucher v akci na SPA, masaž :)

host*
hodnocení

0x

Píšťalku. Pronikavou píšťalku jako přívešek na krk nebo na náramek. Může na ní pískat jen pro radost, nebo kdyby snad šla večer z kina potmě a zdálo by se jí, že není v bezpečí, může si být jistá, že pronikavou píšťalku by bylo slyšet široko daleko. Není to legrace, například v armyšopech se prodává náramek z padákové šňůry s přivěšenou píšťalkou pro pískání signálů, nebo tak nějak, asi. S pronikavým zvukem. Lepší je asi s kuličkou, jako mají rozhodčí, hladké bez kuličky jsou pro pískání na psíka, nebo jen tak pro radost.

Házecí kostku - na hraní, nebo tři kostky. Dá s s ní házet jen tak, nebo hrát kostky, třeba když prší, nebo se dlouho čeká na vlak, nebo jen tak pro štěstí, jestli padne šestka, nebo nějaké jiné milé číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]