Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen-co to znamená ve snáři?

Od: bill odpovědí: 1 změna:

Sem měl sen honila mě tam niki minaj po baráku, niki minaj vůbec neznám do předvčerejška sem o ní skoro neslyšel ale předevčírem sem si od ní pouštěl 1 nebo 2 písničky protože mi tam naskočili když sem si pouštěl gangam style na youtube tak potom tam sami naskočily. No to by ještě nevadilo ale začala mě honit i její matka taková seschlá prťavá stará babizna přisála se mi na záda a vůbec se nadala setřást držela jak klíšťe až když sem naskočil zádama na schody a sjel je po zádech=po jejich zádech tak se pustila tak sem se rychle zavžel do ložnice a držel sem dveře ale prostrčila tam jen ruku a v ní mávala nějakým gumovým umělým-no víte čím,,,jo av té ložnici už byly dvě baby ležely v posteli jako bych je vzbudil a koukaly co že se to děje. Držel sem ty dveře a začal sem volat opomoc a vtom sem se vzbudil jak vykřikuju ze sna...a teď se stydím jestli to slyšela spolubydlící *ee*
CO TO ZNAMENÁ?!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

neberto
hodnocení

0x

Už to neber !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]