Dostávali jsme vysvědčení předčasně už dnes. Me známky jsou: Čj-1, Aj-1, Nj-2, M-2, D-1, Ov-2, F-2, Ch-1, Př-2, Z-2, Hv-1, Vv-1, Tv-1, Pc-1 Myslíte, že je to hezké vysvědčení? Jsem v 8. třídě
Synek má něco podobnýho. Ano, podle mě to je hezké vysvědčení, slíbený dárek si zasloužíš
lionka*
Proč by za vysvědčení měl dostat nějaký dárek? Maximálně bych s dítětem zašla na oběd do restaurace nebo ho vzala na výlet. Učí se přece pro sebe a ne pro rodiče, takže nemůže očekávat žádné dárky. Dárky se dávají až za maturitu nebo promoci.
Ahoj. Ano, je to až nechutně hezké vysvědčení. Když budeš mít takové i lepší v pololetí devítky, bude to dobře vypadat na přihlášce na další školu. Držím palce. Ahoj.
Je mi jasný, že z občanky bych tu dvojku mít nemusel, ale ta učitelka (stejnou Máme i na Nj a Pc) nám dávala skoro pořád písemky a když chtěl někdo dostat jistou jedničku, musel přinášet aktuality. Já jsem je přinesl jednou na konci roku.
Vysvědčení je to velice pěkné. Napadlo mě ale totéž, co Ivzez. Pokud se snadno a lehce vyjadřuješ a máš dobrou paměť, ta občanka se nechá na jedničku okecat pokaždé. S matikou a fyzikou jsem se trápila také, to dovedu pochopit.
Naopak si u Tebe vážím jedničky z hudebky. Proč? Kluci ve Tvém věku při hudebce dělali opičky, styděli se, díky změnám hlasu bučeli, většinou úmyslně. Jedničku neměl snad žádný. To tedy opravdu musíš pěkně zpívat.
Tak ať Ti pěkné vysvědčení vydrží a za rok se dostaneš tam, kam si přeješ. A ať jsi i nadále úspěšný. Jaga.
Hezké prázdniny!
honza11*
Tak hudebka je na naší škole nejjistější předmět. Všichni ve třídě Máme jedničku (i ti co nic nedělají). To je tím, že učitelka často chyběla a neměla známky, tak dala všem jedničky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.