Nejste přihlášen/a.
Ahojte lidi, jmenuji se Helena a je mi 18 let. Studuji gymnázium, ale asi před měsícem jsem začala chodit každý den za školu nevím co mě k tomu vedlo. A včera volala třídní učitelka že mě hrozí ředitelská dutka, trojka z chování, a vyhazov ze školy nebo mám hodně neomluvených hodin a před chvílí jsem došla z gymnázia a opravdu mě ze školy vyhodili šla jsem si pro věci a vrátila jsem všechny učebnice. Ale mrzí mě to a chtěla bych se zpátky do školy vrátit nebo tam mám hodně kamarádků a kamarádek. Chodím s klukem, který studuje obor automechanik v Praze a kdyby se toto dozvěděl tak by mě zabil. moji rodiče už o tom ví ale o vyhazovu ještě neví. jak budou reagovat? díky
doplněno 24.06.15 08:59:Ještě dodám: měla bych jít na úřad práce? protože vím že budu jenom dělat pomocné práce, brigády atd.
Dobrý den, řekl bych, že reakce rodičů bude obdobná jako reakce Vašeho kluka. Sice to zabití neudělají, ale den jim to nezpříjemní. Myslím, že student gymnázia (a ve věku 18 let) by mohl mít už rozum a předpokládat následky svého chování. A nějaké varování ve škole určitě bylo. Abych pravdu řekl, tak Vám toto moc nevěřím - nebo dnes studují gymnázium takto nezodpovědní mladí lidé? Zdravím!
P.S. Ve kterém jste byla ročníku?
Bez urážky.Ale dle Vašich názorů a otázek mi přijde že nestudujete gympl ale zvláštní školu.Chodíte za školu nevíte proč...
A uplně mi dostal otázka jak na to budou reagovat vaši rodiče? Jak budou reagovat? Budou mít strašnou radost.Vezmou Vás za to na večeři a dostanete za odměnu drahý dárek v hodnotě tisíců...
Začíná tu být stále více otázek že si říkám ty lidi si dělají legraci a nudí se proto vymýšlí příběhy,nebo nejsou opravu normální nebo třetí možnost že je to tak správné a normální nejsem já...
.
Nejen podle podle názorů a otázek,
ale ani pravopis neodpovídá žákovi gymnázia.
Automechanik a gymnázium ► nejde o studenty, nýbrž o žáky.
———
Osmnáctiletá gymnazistka už snad má nějaký rozum, nedělá věci, o nichž by nevěděla, proč je dělá, reaguje na dopisy ze školy a nenechá situaci dojít až k ředitelské důtce, trojce z chování a vyhazovu ze školy.
Jste-li žákyní gymnázia, znáte jistě školní i klasifikační řád, umíte číst a víte, že odpověď na svou otázku najdete v uvedených dokumentech školy. (Proti postihu se lze odvolat za podmínek, jež najdete ve zmíněných dokumentech.)
—
Ale nějak mi to "nesedí". Nejen pravopis neodovídá žákyni gymnázia ...
sorry ale nevěřím ti! Protože toto se řeší i s rodiči a ještě jsem neviděl aby někomu zavolali že mu hrozí trojka z chování, důdka a nevím kde co a druhý den mu řekli, vyhazujeme tě. Buďto nám tady věšíš bulíky a nebo si zatajila to, že škola už s tvými rodiči měla schůzku kde na toto upozornila a nic se nestalo...
Na úřad práce určitě ano kvůli platbě za zdravotní pojištění. Ale co dál s takovým přístupem?
Nicméně pokud bych byl rodič, zřezal bych ti nejdřív prdel, že si týden nesedneš. To by bylo takové okamžité řešení. Jenomže pak bych musel vzít rozum do hrsti a vymyslet řešení, aby moje dcera, se kterou mlátí puberta a vymýšlí krávoviny, netrpěla v dalším životě za to, že jí dočasně nefungoval mozek. Jiná škola? Práce? Nebo nějaká možnost dokončit stávající studium třeba i na jiném ústavu? Těžko říct... Pevně doufám, že tato zkušenost odradí od podobných chyb v budoucnu. A je potřeba si také uvědomit, že s dospělostí přichází také zodpovědnost. Někteří to nedokázali pochopit ani v důchodovém věku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.