Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ošklivý kluk

Od: radek555 odpovědí: 25 změna:

Zdravím, prosím vás mám problém se svým vzhledem. Je mi 18 let, studuji střední školu ale taky pravidelně sportuji. Každý říká že jsem ošklivý kluk, jsem jako milý, hodný a usměvavý kluk. Jedna kluka mě řekla i do očí že jsem ošklivý. Tak nevím jestli jde o chování nebo o můj vzhled. Díky a přikládám foto

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Ta kluka je ošklivá.Ty jseš normální kluk.

radek555
hodnocení

Prominte, byla to holka.

hodnocení

0x
Ahoj.Buď v klidu.Ošklivý tedy nejsi.
Řekla bych takový indický typ ;)
doplněno 21.06.15 20:16: Nemyslím opálení.
Máš rysy Inda.
radek555
hodnocení

Jsem jen opálený. :-D

oblicej

Mně ten obličej připadá přihřátý a ne opálený

ohneta*
hodnocení

0x

Každý říká že jsem ošklivý kluk, jsem jako milý, hodný a usměvavý kluk. Jedna kluka mě řekla i do očí že jsem ošklivý.

První větu nechápu, její konec vyvrací její začátek a naopak. A co je to kluka? No a podle mě jsi normálního vzhledu.

hodnocení

0x

Neres skaredy nejsi , na kazde zbozi ceka kupec. Ta prava se najde :)

mahan

Vůbec nejsi ošklivý, jsi pěkný kluk a Ti,kteří o Tobě říkají,že jsi ošklivý na ty se vykašli.

522xboy*
hodnocení

0x

Neexistuje osklivy kluk-muz, existuje pouze hloupy clovek!

buss
hodnocení

0x

Zásadně nepoužívej slovo KAŽDÝ, kolik je na světě lidí? Oni ti to řekli? Vyprdni se na názor jedince! Vypadáš normálně! Co je to krásný(á)? Neboj, holku najdeš. jen nesedět v koutě! Jde o sebevědomí. Oslovuj holky, nesmíš se bát. I cizí pozvi na .. zmrzlinu, kafe, na nějakou akci ...první, druhá, ona se nějaká chytne, nenech se odradit neúspěchem. řekni jí že voní (za některými se vůně táhne), je krásně opálená... Neber to tak, že si ji vezmeš, je to trénink, bez emocí, jen si pokecáš. Je třeba umět komunikovat, ukecat. zkus to, pozvi na tu zmzlinu, kino. V pátek jsem si krááásně pokecal se třemi v bankách, co by mohly být dcerami. Divil by jsi se, kdo si koho vzal, dívej se kolem sebe! Jsou to jen tvé pocity.
Napiš jak si dopadl.

bagar*
hodnocení

0x

Vypadáš úplně normálně. Každý jsme nějaký. Možná na 18 let nevypadáš (tipl bych spíš 15 let) ale to vůbec nevadí, ve 40 si to budeš pochvalovat.

culdabulda1*
hodnocení

0x

vypadáš normálně a máš chytrej výraz ve tváři - nevidím na tobě nic ošklivého a děláš na mne dojem sebevědomého kluka

doplněno 22.06.15 09:28:

- ono je také důležité, jaká jsi osobnost - znala jsem jednoho kluka, o kterém jsem si na první pohled řekla - "jé, ten je ošklivej" ! - ale za krátký čas jsem ho už považovala za nejkrásnějšího kluka na světě - a Ty zrovna jako "moula" nevypadáš.

vklus
hodnocení

0x

Podle mě na té fotce vypadáš jako šampónek, ale jinak normální. Se podívej venku po ulici co tam je za zjevy. A to vztahuju i na sebe. Oblíkám se jak ze smeťáku, neholím se a podobně. Hlavní je být v klidu.

hodnocení

0x

Já si myslím, že holka žertovala, koketovala. To slovíčko ošklivý, je takové mazlivé šťouchnutí. Pro škaredost, protivnost je mnoho slov, ale ošklivý? To rozhodně ne. Bacha! Co se škádlivá, to se rádo má. Holka tě jen provokuje, šťouchá do tebe :-D Buď na ni milý a pozvi ji na zmrzlinu. Uvidíš, jak hned zkrásníš!

eivlis*
hodnocení

0x

Vypadas uplne v pohode:)Osklivy urcite ne!:)

nico13
hodnocení

0x

Nuze mladiku, osklivy vylozene nejsi, to bud v klidu. Ale trosku zvlastni asi ano a nemyslim to nijak zle. Tech 18 bych taky nehadal. Takze ne kazde holce se budes libit, ale to je normalni, tim se netrap. Mozna bych zmenil uces, neco smrncovnejsiho by ti prospelo. Znovu opakuji neber to zle, ale pusobis na me trosku jak z doby cernobileho filmu :) Ale jeste se budes vyvijet, zesilis, stanes se muzem.

Svym vzhledem se netrap, uprimne nejsi sice idolem zen, ale jsou na tom nekteri podstatne hur. Treba obezni lide, kteri jsou akorat tercem posmesku nebo snedsi lide, ktere maji ostatni automaticky za cikany.

hodnocení

0x

Proc proboha pouzivas blesk! Za tebou je okno! Ksichtem k oknu, vypnout blesk a znova!

sendersas*
hodnocení

0x

Nejsi škaredý jsi hezký docela.. nvm proč ti to řikali*nevi*

lidus*
hodnocení

0x

Neptal jsi se před chvílí jestli jsi Ind? Otázku nenecházím, zmizela ale fotka se zdá stejná. Promiň, ošklivý nejsi, jsi takový slizský hezounek a ty já nemusím (ani ve svém věku).

pohanka*
hodnocení

0x

Na 18 nevypadáš, ale na míň. To se časem srovná. Tipuji, že jsi slušný kluk. Možná, že něčím tu děvčici dráždíš. Zkus se neusmívat a trochu zvednout hlavu. Za pár let si vezmeš tmavé brýle a holky na tebe poletí. Máš pěkné, malé uši, barvu pleti i očí.

hodnocení

0x

Nevidím na Tobě nic ošklivého! Každý se někomu líbí víc a někomu méně. Uč se, sportuj, a hlupáků si nevšímej, proč si s nimi lámat hlavu, raději měj radost ze života a přátel!

*slunce*

pepe1222
hodnocení

0x

Řekl bych, že vypadáš normálně a problém mají asi ty holky, které tě záměrně chtěly ponížit. Vesměs je dnešní generace děvčat buď hezká nebo obtloustlé prasnice. Choď do posilovny, makej a maximálníma váhama s ty blbky měj v paži.

blondyna
hodnocení

0x
Podle mě, náctileté holky, ošklivý jsi. IGOR JE NEJHEZČÍ. děkuji za pozornost.
batik12

každý máme nějaký vkus ale blondýny teda v zásadě nemohu ani vidět protože jsou to blbky

:-D :-D :-D Tazateli už táhne na třicítku. Kdopak ví, jaký je td. Vlastně ani ne on, jako jeho sebevědomí. *zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]