Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte, že jim to sluší?

Od: geoi odpovědí: 11 změna:

Nechci dělat reklamu na tenhle časopis, nikdy jsem ho nečetl ale když jsem ty dva na té obálce viděl, vážně jsem se zasmál a rád bych se o smích podělil :D Názory na umělecké ztvárnění tohohle picu vítány :D

Myslíte, že jim to sluší?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

2x

Abych čistě odpověděl na původní zadání tak vypadají jako dvě homobukvice co utekli z bohnic.

joudic*
hodnocení

1x

kdysi to byl casopis No. 1, ale Reflex uz pro me pred par lety prestal existovat, bulvary nectu

mp*
hodnocení

0x

Hlavně, kdo nečetl Reflex, jako by nebyl. A jestli se tím vytahujete, tak je mě Vás líto - jestli teda nejste navedený a posloucháte jen své nadřízené. Z východu.

doplněno 11.06.15 01:03:

A tuto obálku jsem neviděl, dnes se dá vše zneužít. Můj názor je - pokud toto použili moji příznivci - tak tomu fandím - pokud odpůrci - tak aď zdechnou.

tiffany*
hodnocení

0x

Mno, tak hlavně je dobré si uvědomit, že jde o fotomontáž, a dále, že jde o ztvárnění sloganu o mimoních, takže postavy jsou zcela cizí, tváře jsou skutečné, ale jsou karikovány jejich účesy a to do opravdového "mimoňství", tak aby byl slogan naplněn i vizuálně. Tj. pokud to budeme brát jako nadsázku, jde o celkem průměrný vtip, v tomto smyslu jsou to opravdu "fešáci", jinak samozřejmě obsah sdělení je podstatně vážnější a hlubší, v což ale pouze doufám, neb jsem článek nečetla. No a jen dodatek, jestli je někdo nazván mimoněm, je to jen autorův názor a podle mne to s realitou nic společného nemusí mít. Pro každého je mimoň někdo docela jiný. No a další poznámka, dobře, že si lze dělat legraci i z vážných věcí, ale bohužel, stále jen z některých...

dagmar35*
11.06.15 13:43
hodnocení

0x

*haha**haha**haha*

ukulele*
hodnocení

0x

kdo to je?

geoi
hodnocení

No, to jsou mimoni, kteří změnili Česko :D Kam se na ně hrabe takový Zeman. Ten řekne semo~tamo nějakou provokaci, po které za týden neštěkne pes. Tihle dva ale odstřelili celou Nečasovu vládu :D Potíž je v tom, že důkazů k odsouzení kohokoli, bylo patrně proklatě málo.

tiffany*

Geoi, soudí soudy a ještě dlouho potrvá, než se tou horou důkazů proderou k nějakému konci. Jinak ale, myslíte, že k pádu vlády je nutně třeba spáchání trestného činu?

geoi
hodnocení

Víte, nikdo o tom neví vše a nikdo nevidí tak zcela do zákulisí takových "vysokých" her. Jak to ale vidím já = pokud někdo může dělat libovolné odposlechy podezřelých, může realizovat sledování a prohlídky domů v sobotu ještě za tmy, jako tihle pánové = A soud všechny osvobodí, tak já osobně (a patrně i autor článku) to vidím jako amatérismus.

"Jinak ale, myslíte, že k pádu vlády je nutně třeba spáchání trestného činu?"

To jistě nejen trestný čin - ale ono to lze říct i opačně. Stačí k pádu vlády dvou nekompetentních mimoňů, kteří i přes hodiny odposlechů, nejsou schopni, po dvou letech., prokázat s jistotou vlastně nic, vlastně ani přestupek s pokutou?:D

tiffany*

Uff... tak prohlídky a odposlechy se dělají jen v době, kdy se to obviněným hodí? Dále nekomentuji, nemá smysl, dobrou noc.

geoi
hodnocení

To jistě nejen když se hodí.. ale návrh na obvinění, vzetí do vazby atd.. už se dává v okamžiku, kdy by to mělo dávat smysl...V rámci této kauzky bude stát také odškodňovat. Čili postup byl nepochybně chybný. Takže než začnete dělat chytrou, raději si o tom něco zjistěte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]