Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budete příště volit stranu?

Od: lada1® odpovědí: 44 změna:

Budete příště volit stranu která preferuje úředníky? zpravy.idnes.cz/...

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Achjo, vás opravdu ještě baví sledování aktuálních zpráv? Se divím, akorát vám to zvedne tlak a žluč. Má to opravdu cenu? Jděte ven, svítí sluníčko a je teplo, někde až moc - jelikož sanitky nestíhají sbírat padlé umdlelé. Zajděte si do přírody nasbírat pozitivní vjemy - zpívající ptáčci, laškovně skákající zajíčci - no není toto krása? ;)

doplněno 08.06.15 20:44:

Lada1: No já už prázdnou peněženku mám, tlak se mi nezvysil, protože chodim do te přírody se nalokat pozitivní atmosféry a naslouchat zpěvu operencu a taky se poohlédnout po tom, kde bude lepší pastva, az nebude nic v ledničce. Smutno je mi stále, ale úplně z jiných věcí než vám, a proto se chodim pobavit sem na poradnu. Číst k tomu všemu ještě denní tisk, tak co bych z toho života vůbec měla? A to nevíte, že platí sliby - chyby? Tak čemu se divite? Však vám není 15 let, abyste uvěřil všemu, co vám kdo v předvolební kampani nakuka, ne?

hodnocení

Promiňte Eulálie,ale tlak se zvedl asi vám-já jen vzpomínám jak nám slibovali jak budou sociální a vše pro obyčejné lidi a už otáčí.A z toho je mi smutno.Jestli vám stačí až budete mít prázdnou peněženku,procházka lesem tak mě to žaludek nenaplní...

hodnocení

0x

Co Vám brání stát se jedním z nich?

hodnocení

To je pravda stanu se úředníkem a budu pracovat jen v pondělí a ve středu hurá!

majsterjoe*

Počkej, to zas taková pravda není. To že mají pouze úřední dny dva dny v týdnu neznamená, že po zbytek pracovního týden nic nedělají. Dobrá, mají obrovské výhody, ale tohle bych do tooho netahal. Pochopitelně je to taky úřad od úřadu. Jsou úřednice které se v práci nudí i v úřední den a jsou úřednice které nestíhají ani mimo ty dny.

Láďo, vy jste ale žertéř.

hodnocení

0x

Pirati nebyli dlouho slyset, budu volit je.

vklus
hodnocení

0x

Já volím pořád stejně a ať se kdo chce jak chce zlobí jsou to komanči.

No jo ale z které strany?.?.? :-D*smich*

lujs:

To je celkem starý a obehraný vtip. Je důležité si uvědomit, že ve skutečnosti nejde o komunisty, ale karieristy a bezpáteřní jedince, z hroší kůží schopné jít přes mrtvoly, kteří vždy vlezou tam, kde předpokládaj,í že budou vládnout a budou se mít ve společnosti nejlépe. Takže tato sorta lidí po válce nebyli komunisti ( mnozí kolaboroval i) , ale lezla ke komunistům. Budou existovat vždy a s opravdovými komunisty nemají a nikdy neměli nic společného. Je fakt, že v jakémkoliv totalitním režimu se jim daří nejlépe, nemusí převlíkat kabát třeba za celý život :)

Kdyby tento druh lidí, měl s komunismem něco společného, tak by dnes jejich strana neexistovala, protože by už všichni byly zese u koryt :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

jaký máte názor na Babiše? - uvažuju, že ho budu volit, v politice se sice moc nevyznám, ale zaujalo mne, že Babiš všem zlodějům ve vládě vadí. Co vy na to? - je pomalu na čase o volbách začít uvažovat.

doplněno 08.06.15 19:06:

- že je Babiš "zloděj největší" - mi nevadí - a kde je dneska nějaká STB ! ... pokud u nich vůbec byl ..

doplněno 09.06.15 19:46:

- pokud Babiš krade, tak v tom nevidím nic zvláštního dnes, kdy krade každej, jde mi o to, jestli Babiš taky umí něco jiného - třeba řídit stát lépe, nežli dosavadní vlády ! Pokud ano - tak ať si "nakrade" .. Ještě by mne zajímalo, která je to strana, v níž nejsou žádní zloději - jak tady někdo zmiňuje ..

doplněno 09.06.15 19:48:

"masterjoe"

lucie*

Cítím to jako vy,nesleduju napjatě aktuální dění,ale když vidím,jak Babiš vadí Kalouskovi ,tak je mi sympatický už jen proto:)Jen obdivuji jeho nervy-to neustálé obviňovaní ,že byl u STB a přitom má i soudně,že nebyl...prostě navážejí se do něj s blbostma a pořád melou jak kolovrátek.

doplněno 08.06.15 19:22:

...připomíná mi to komentáře při volbě prezidenta"...rodina manželky Kala Schwarzenberga sympatizovala s nacisty"Taky naprosto zbytečná informace,ale mluvilo se o tom.

To, že Babiš je zloděj největší (co jsou dotace jiného, než zlodějna), to vám zřejmě nevadí. Ani jeho estébácké metody.

(Vlastně estébáci řekli, že agent Bureš u nich nebyl, tak teda jo...)

Jethro: zeptám se vás, nejsou pro čerpání jakejchkoliv dotací stanovený nějaký pravidla který musí každej zájemce o jejich čerpání dodržet?!?!? Ať už o ně žádá kdokoliv?!?!?

doplněno 08.06.15 20:47:

Babiš není nějakej můj oblíbenec ale nemyslíte že k čerpání dotací z evropskejch fondů upravujou pravidla evropský instituce a nééé naše?.?.?

doplněno 09.06.15 17:24:

Jethro: čekám na vaši odpověď.

doplněno 09.06.15 20:33:

To vím ale ty dotace na to půjdou snad z evropskejch peněz, nééé?.?.?

Ano. A někdo si dokonce ta pravidla stanovuje sobě na míru.

doplněno 09.06.15 19:19:

luis: tak třeba těch pět až devět miliard za biopaliva mu přihráli naši (nebo lépe řečeno jeho) poslanci.

Kdo bere z cizího proti zákonu je zloděj a bude vězeň.

Kdo si na braní z cizího udělá zákon je Babiš a bude premiér.

Jethro: chcete mi snad tvrdit že za posledních 25 let v naší politice nikdo nic takovýho nedělal?.?.?

ÓDéeSáci a Kalousek dělali celou dobu to samý a ty biopaliva zavedli taky oni.

Jenomže díky své stranické mravnosti přišli o koryta tak sou nasr&ný a kopou kolem sebe seč jim síly stačí (a i když nestačí), jenomže lidi už jim to tolik nežerou a vědí že Babiš má pravdu v tom ,,že ho stvořili vlastně oni svým chováním".

Kdyby měli aspoň trochu sebeúcty tak by drželi huby a choděli by kanálama.

majsterjoe*

Takže vlastně dáte na populistické kecy. No nevím jestli je to dobrá volba do dalších voleb,ale pokud se rozhodujete takto, tak bohužel. Nicméně rád bych podotknul že existuje spousta jiných stran kde zloději nevládnou.

moula*

Každý, kdo,chce vládnout LIDu, je zloděj VŮLE LIDU !

Buďme realisti - Babiš není jediný, kdo si udělal z politiky zlatý důl. Jeho výjimečnost ale není v tom, že krade o řád víc než ostatní, ale v tom, že přiměl ovečky, aby mu k tomu tleskaly :(
culdabulda1*

- no "ovečky" tleskají už 25 let .. proč by najednou měly "prozřít" zrovna v případě Babiše .. jenom proto, že na něj ostatní "zloději" nemají?

hodnocení

0x

zpravy.idnes.cz/...

Jenom jedno z mála o panu knížeti a Panu Kradlouskovi.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 08. 06. 2015 20:47:24
Prosím, nekomolte jména. Děkuji.

Gauner Kalousek.Omlouvám se.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 08. 06. 2015 21:03:57
Ok, děkuji.
mp*

Mohu se zeptat, co je O.K. Gauner Kalousek, nebo Kraďousek, trochu jsem to nepochopil (nebo samozřejmě pochopil a dělám blbého). Děkuji za odpověď. Docela jsem totiž háklivý na urážení lidí a souhlas ostatních. Jelikož si obyčejně nepamatuji své příspěvky tak tento si jdu speciálně archivovat, a těším se na odpověď. Nikdy se neoháním demokracii, páč ta stejně ve většině duší neexistuje, ale pokusil bych se apelovat na obyčejnou lidskou slušnost. Děkuji.

mp, pokud tazatel se vyjádří o někom že je gauner, to nemoho posoudit, jaké má zdroje , zdali lže, či nelže, neznám osobně pana Kalouska. Jen mi vadí komolení jmen, nicků a podobně. To že jste (ne)pochopil je právné, blbého neděláte. Jen se ptáte.

Stačí takto?

Mě jen trochu mrzí,že tady na poradně bylo Kradlousek,Kraďousek,Trautenberg,použito několikrát a nikdy to nestálo za upozornění.

Určitě nečtu všechny příspěvky, ale pokud v diskuzi uvidím komolení nicků, jmen a příjmení, vždy požádám, aby to nedělali. Ne jen u pana Kalouska, jinde se hádali poradci a komolili si nicka, ještě vzpomínám, že jsem napomínal za hanobení jména pana prezidenta.

Pokud mne někdo upozorní, napomenu i ostatní.

Děkuji

mp*

Ano, děkuji Vám za odpověď. Samozřejmě chápu výbušnost otázky, proto taky neodpovídám, kdybych totiž napsal, které politiky mám rád, tak jsem umlácen, pověšen, upálen a podobně. A to rozhodně nechci. A nakonec nikdo si patent na správné rozhodnutí stejně nemůže dělat. Tak se třeba taky mohu mýlit. Ale řídím se podle současných hodnověrných zdrojů.

hoi
hodnocení

0x

Volit budu levici a jedno zda podporuje úředníky nebo podnikatele.

bambula*
hodnocení

0x
Volím velkou a malou stranu je pravidelná a většinou pěkná i když občas zapáchá

moula*
hodnocení

0x

Jako zastánce přímé demokracie zase do podvodného mafie zastupitelského systému volit nepůjdu !

majsterjoe*

pak ovšem doufám že se po volbách nebudete zúčastňovat žádných diskuzí na téma politiky v ČR.

moula*

Právě naopak, stranický MOCENSKÝ systém je mafijní protiLIDová zrůdnost !

hodnocení

0x

Bože... to je zase tendenčně napsaný článek.

klera*
hodnocení

0x

Já nebudu volit populisty (Okamura, Řád národa a vlastně většina ostatních...), stranu vedenou člověkem vlastnícím média a celkem něco přes 150 firem v ČR *vyděšený smajlík* (samozřejmě ANO), celkově zavedený, silný strany...ty lidi tam je třeba trochu obměňovat si myslím...nebudu volit ODS, teď jsou z nich populisti, jak vyšití, protože se potřebují zase dostat trochu do povědomí veřejnosti, uvažovala bych o nich, kdyby to aspoň bylo vždycky k věci a ne jenom snaha za každou cenu se zviditelnit, nebudu volit idioty (KSČM), no a o ostatních přemýšlím vlastně jenom proto, že o nich nemám moc informací (Piráti, Svobodní)...lidovci u mě ztratili body svými postoji k Prague Pride, no a nakonec asi budu volit TOP 09. Ale každopádně vyhraje ANO, za ní ČSSD, no a pak obdivovatelé Severní Koreje *plačící smajlík*. Ale co už...k volbám každopádně půjdu, protože to beru za svoji povinnost!

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jak typické pro Čechy, že se diskuze zase zvrhne na problém "Kraďousek", či "Kradlousek" - a pak se divíte, že pořád vládne !

doplněno 11.06.15 09:29:

- jak tak koukám na ty různé dokumenty, které se teď všude rojí - Němci měli svého Hitlera, Francouzi svého Napoleona, Rusové svého Stalina - není na čase, abychom i my volili svého Babiše? ... ! - zatím nám dal 600 kč na kapra !

culda, mýlíte se, pan Ing. Kalousek nevládne. Diskuze se nezvrtla na toto téma, to jen vy to tam tlačíte. Všimněte si, prosím, že většinou se poradci vyjadřují k dotazu, který byl položen.

Možná teď zrovna navládne ale je už skoro 30 let u koryta.*pivo*

lujs, každý jsme u nějakého koryta. Abychom se k němu dostali, musí nám občas někdo pomoci. Když nám někdo pomáhá již 30 let, tak si to asi zasloužíme...

Sám se neudrží u koryta, což můžou mnozí politici, co po nich neštěkne ani pes, určitě potvrdit.

milancukrar:

mýlíte se, pan Kalousek svým způsobem vládne pořád, má každý den prostor v médiích a plácá tam ty svoje kraviny a většina lidí je médii silně ovlivnitelná :)

hodnocení

0x

Volit nebudu. Nemá to cenu. A ono to někdy cenu mělo? Stejně jsou tam pořád ti samí ve vládě. Je to jedna banda. Ani se nedá říct, který je lepší.

joudic*
hodnocení

0x

nejspise budu volit velkou stranu... a pak splachnu *cteni*

ujendys*
hodnocení

0x

strany jsem volil celkem asi 4krát bud čssd nebo ksčm ale už se mi sprotivila i čssd a ksčm mají vždy málo hlasů tak už mě to nebaví už budu volit jen prezidenta opět Zemana

buss
hodnocení

0x

Volte koho chcete, vždy vás ODRBOU!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]