Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karetni hry pro deti? Detske hry s kartami?

Od: strnad® odpovědí: 7 změna:

Mam otazku? Jake existuji karetni hry pro deti? Muzete nejake doporucit nebo odkazat na nejake stranky, kde jsou pravidla? Melo by to byt ne moc slozite pro deti kolem 5 let nebo trochu starsi. Mame klasicke dvouhlave karty i kvarteto, jestli existuji jeste nejake dalsi varianty nevim.

Co uz znaji a hrajou > prsi/sedma, kvarteto, cigan, valka. Chystame se na Cerneho petra.

Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na toto si vzpomínám z dětství, tak by to děti měly zvládnout. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Bang!

Docela zábava, ale minimálně pro 4 hráče, věk řekněme 7+.

lidus*
hodnocení

0x

Bataflash, Bang. Černým Petrem jsme začínali. Vybírat můžete třeba zde agatinsvet.cz/...

hodnocení

Dekuji vsem prispevatelum - primarne me zajimaji karetni hry, co se daji hrat s normalnima kartama ne nejake specialni karty.

Vole lehni - kurnik na to jsem uplne zapomnel! :) Dekuji

V tom případě poker nebo blackjack.

hodnocení

0x

kdysi jsme hrávali i záchod

reklamnikarty.cz/...

hodnocení

jo zachod - na ten jsem taky zapomnel :)) to bude decka jiste bavit - mikado s kartama

Ty dospelacke typu blackjak, marias, taroky, poker mi jeste neprijdou uplne vhodne, to spis az pozdejs. Jde mi o ty, co zvladnou i decka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]