Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska -kamarádství

Od: korina* odpovědí: 15 změna:

Láska- kamarádství- ahoj všichni, jestli si vzpomínáte tak v únoru jsem se vám svěřila že se chci s někým seznámit že už nechci být sama a slíbila jsem že vám napíši jak to dopadlo. No dopadlo to tak jak jsem se obávala že se tak nestane. Nejsem zdaleka tak vybíravá jako dříve a ocenuji hlavně upřímnost, dochvilnost a smysl pro humor. Nenutit druhého k něčemu co nechce, nechat mu svobodu v plánování a nechtít ho na stará kolena předělávat.

Tak jsem se seznámila s dvěma muži v mých letech, ale přesně to čeho jsem se bála tady bylo Jeden byl vášnivý ciklista a nemohl pochopit že mi to nic neříká. Snažila jsem se mu to humorně vysvětlit že dnes už né , dříve jsem měla skládačku a jezdili jsme. Tak asi po pátém setkání kde jsem musela vyslechnout jaká byla jeho bývalá špatná , děti nevděčné a že se mu líbím a určitě bych s ním jezdila na kole , že bych tomu přišla na chut.

O ničem jiném nedokázal mluvit , moje pokusy jít do divadla , knihy co rád čte a td bylo házení hrachu o zeď .

No na rovinu jsem mu řekla že jsme každý jiný a asi je škoda času pro oba , budoucnost mlhavá.tak to byl jeden

No tak ted ten druhý, byla jsem u známých na grilování a on tam přišel. Po představení nás dvou mi hned začal tykat, nejsem upejpavka ale docela mě to překvapilo. Celý večer mi vykládal o sobě - pan dokonalý a že měl smůlu na ženy . No ve zkratce, šlo mu jen o jedno a třeba ještě ten večer. Něco mluvil o tom že nejsme děti , že jsme v letech kdy už nemáme tolik času a já jsem se snažila mu říct že se vůbec neznáme a že budoucnost ukáže. tak se smál a že prý jsem sama proti sobě. tak mi to vzal chut na další seznamování.tak jsem z toho otrávená, budu dál žít jako doposavad přátelé, děti , vnoučata. zahrádku. tak vás zdravím a mějte hezký večer. Korina

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den Korino... nojono. To je holt život. Buďte ráda, že jste na to, jací ti mužové vlastně jsou, přišla hned na začátku seznamování. Jste sice zklamaná, ale z toho se brzy oklepete. I tak můžete žít krásný život.

mauritius
hodnocení

0x

Je třeba, seznamovat se na místech, kde existuje předpoklad společných zájmů. Jinak potkáte-li dvě jen tak nahodilé osoby, je předpoklad kompatibility mizivý. Řeč vázne a to jediné reálné, co jde v praxi dělat, leda se pobavit v peřině :D

hodnocení

0x

To bylo rozhodně rozumné rozhodnutí, není čeho litovat... spousta žen se nechá právě těmito řečičkami oblbnout a zjistí to, až když je pozdě...

hodnocení

0x

To jste to vzdala moc rychle. Jak píše kolega, při náhodných známostech nemůžete očekávat úspěch na první dobrou (ani na druhou). Ne teda že by to nebylo vůbec možné.

Vidíte třeba já ženy rád poslouchám (když neomílají pořád to samé), snažím se moc nemluvit o sobě, do divadla taky rád zajdu a o to jedno už mi tolik nejde a vůbec ne na prvním rande.

Vidíte, měla jste jen prvotní pech *mala*

Nevzdávat se!

korina*
hodnocení

asi jo pech je ten pravý pojmenování.Víte já těm mužům nerozumím , nechápu taky zestárnou a budou mít už malou naději na seznámení se ženou která jim pomůže to stárnutí zpříjemnit.Pořád si na něco hrají , co už nezvládnou a chtěli by pěknou sportovně založenou, dobrou kuchařku a hlavně nic ode mne nechtěj atd. No nechám to náhodě. . Pepr ... taky si ráda povídám a nic mi není cizí , pokud si rozumíme proč né? Ale ne s takovými jako jsem poznala. Léto je před námi a kde pokulhává romantika ve dvou? Já vím do klína mi nespadne, ale kde ho vzít?

Kdekoliv. No fakt. Náhoda je potvora.

Třeba já, minulý týden jsem měl nehodu. Ženská mi nedala přednost a já jsem jí zajel s motorkou pod auto. Nic jsem si nezlomil, jen se odřel a obouchal. No a jako omluvu mě pozvala na večeři. Je v o něco mladší než já, teď bez chlapa a s malou holčičkou. Takže je tu možnost, že by z toho mohlo něco být. Najisto s tím nepočítám, nic si nemaluju na růžovo, třeba se už nikdy neuvidíme, ale kdyby jsme se měli/chtěli vidět víckrát - jsem připraven ;)

mp*
hodnocení

0x

První bych stejně zkusil sex, tím se ještě nikdy nic nezkazilo, alespoň vím, jestli to bude alespoň vyhovovat. Může se to jen vylepšovat, a první odpor je odstraněn.

parnik
hodnocení

0x

Tak ten první mohl být úplně super týpek, akorát jste holt každý jiný na tom není nic špatného.

A ten druhý...no aspoň je vidět že ještě nepatříte do starého železa když po vás tak jel *smich*

To jich musíte probrat aspoň 20 to je jasné, co 2

ctenar*
hodnocení

0x

Pro ty jako já, kteří hledají tu zmiňovanou otázku z února, tak je tady.

Čtenáři, děkuji, že jste to našel. *pusa* Korino, to mě mrzí, že je to tak, jak to je. Neztrácejte však naději. Je však pravdou, že s každým přibývajícím rokem je naděje menší. A mužští s každým přibývajícím rokem, podivnější, nepochopitelnější, dědkovatější, zaprděnější. A my také nestárneme do krásy. No, co už?!

petulka*
hodnocení

0x

dobrý den nejprve by to chtělo trochu změny v sobě samé. a jinak přeji hezký den

korina*
hodnocení

no tak jsem se vrátila z chaty , otevřela počítač a přečtu si že se mám nejdříve změnit sama.to mne rozesmálo. Nevím v čem ale možné to je. Jsem veselá , ráda vařím , peču jak doma tak na chatě. Nekouřím , ráda čtu historické romány, miluji děti a zvířata a věřte že nejeden se diví že jsem sama, jsem do nepohody ale taky mám na muže své nároky. Normální lidské ale pro některé to je nad jejich síly. též respektuji nároky muže.Ale nechme toho nechci nic lámat přes koleno. člověk nemuže mít všechno že!

ben®

Dobrý den, původně jsem nechtěl radit zkušené ženě, tak to berte jako opakování či připomínku dávno již zapomenutého. Jak utáhnout chlapa? Na vzhled, jídlo a pochvalu.

Více ani netřeba . Zdravím!

petulka*

možná jste to asi dobře nepochopila jak to myslím ale nebudu to rozvádět nikde veřejně.

Korino, to hledání v pozdějším věku je těžké. Občas se zadaří, ale není už tolik šance, jako dřív.

Když nám bylo 18, stačilo, aby byl kluk hezký, měl kučeravé vlasy, pěkně tancoval, byl módně oblečen, uměl pár akordů na kytaru. To nám stačilo, děvčatům se líbil. A byly ochotny s ním uzavřít vztah.

Jenže utekla léta a už toto nestačí, už vybíráme podle jiných vlastností. Kluk už není tak hezký, jako ve 20, kučeravé vlasy jsou v čudu, pěkně netancuje, protože ho bolí koleno, a místo módního oblečení mu narostl pořádný pupek.

Navíc povahové vlastnosti. Pokud někdo vydrží do pozdního věku jako starý mládenec, myslím, že už těžko bude měnit. Když nebyl celý život na ženu zvyklý. Rozvedení mají také nějaký ten škraloup a vdovců je málo. Navíc já znala jednoho vdovce, který byl velice lakomý. Ten by počítal i rýži do polívky.

Takže výběr je velice úzký. Kdo by se zamlouval, bývá ženatý. A kdo je volný, nezamlouvá se.

Ale hledejte, proč ne? Jela bych s důchodci někam na výlet, či tito lidé pořádají pro starší i různé taneční zábavy. U nás ano. Jedou autobusem do pěkné hospůdky asi 10 km od nás a tam si odpoledne při dechovce zatancují. Určitě byste při podobných akcích někoho potkala. Starší lidé se většinou nestydí navázat rozhovor, jsou takoví otevřenější.

To by v tom byl *cert*, abyste nenašla. Sice ne třeba hned, ale za nějaký čas se zadaří. Hlavně ne žádné stěhování k sobě, setkávat se, pobavit se, někam se jet podívat a zase do svého. Člověk nikdy neví. A nemám tím vůbec na mysli ve Vašem případě otěhotnění! *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]