Shnilé ryby k jídlu?

Od: Datum: 22.05.15 23:36 odpovědí: 6 změna: 24.05.15 10:59
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mot
Datum: 22.05.15 23:50
V nekterych zemich se dokonce ji i plesnive syry!
Datum: 23.05.15 00:06
avatar

Až se budu chtít vyblít, tak vím, co si pustit.

Datum: 23.05.15 07:33

No to je síla. *uspech*Vím, že stejným procesem se připravuje rybí a ústřicová omáčka, ale tam se proces zahnívání dokončí a do jídla se používá jen několik kapek. Ovšem do letadla ty omáčky taky nesmí. *frajer*

Datum: 23.05.15 10:46
avatar

A myslím že v Grónsku (?) se baští alky se vším peřím i vnitřnostmi, které se nechají "zrát" v tuleních kůžích. Taky mňamka *smich*

Datum: 24.05.15 10:19
avatar

Dovedu si živě představit tu vůni. Před léty jsem šla se psem okolo rybníka. Asi v něm uhynula opravdu velká ryba, vlny ji přinesly ke břehu a nějaký rybář to vytáhl na břeh, aby se zdechlina nerozkládala ve vodě.

Což Čertovi stačilo ke štěstí. V rozložené změklé rybě se vyválel, pořádně, po zádech, po břiše, nezapomněl ani navonět si packy a ocas. Já šla trochu napřed, tak jsem tu jeho očistu neviděla a nemohla ji překazit. Teprve když jsem ho následně uviděla a především ucítila, pokoušely se o mě mdloby.

Doma jsem koupala, asi 5 x. Měla jsem chuť vyvařit ho v automatce! Zasloužil by si to. Po koupeli jsem ho voněla. To neměl rád. Přesto byl tou smrdutou rybinou ještě dlouho cítit.

Proto shnilé ryby, prosím, ne. Je to smrad, že by jeden pad! Jaga.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.