Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shnilé ryby k jídlu?

Od: m86m® odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem, opravdu se v některých zemích jí ryby shnilé? viz: x-press.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
V nekterych zemich se dokonce ji i plesnive syry!

hodnocení

0x

Až se budu chtít vyblít, tak vím, co si pustit. :)

bruk600*
hodnocení

0x

No to je síla. *uspech*Vím, že stejným procesem se připravuje rybí a ústřicová omáčka, ale tam se proces zahnívání dokončí a do jídla se používá jen několik kapek. Ovšem do letadla ty omáčky taky nesmí. *frajer*

72mona3*
hodnocení

0x

A myslím že v Grónsku (?) se baští alky se vším peřím i vnitřnostmi, které se nechají "zrát" v tuleních kůžích. Taky mňamka *smich*

hodnocení

0x

Dovedu si živě představit tu vůni. Před léty jsem šla se psem okolo rybníka. Asi v něm uhynula opravdu velká ryba, vlny ji přinesly ke břehu a nějaký rybář to vytáhl na břeh, aby se zdechlina nerozkládala ve vodě.

Což Čertovi stačilo ke štěstí. V rozložené změklé rybě se vyválel, pořádně, po zádech, po břiše, nezapomněl ani navonět si packy a ocas. Já šla trochu napřed, tak jsem tu jeho očistu neviděla a nemohla ji překazit. Teprve když jsem ho následně uviděla a především ucítila, pokoušely se o mě mdloby.

Doma jsem koupala, asi 5 x. Měla jsem chuť vyvařit ho v automatce! Zasloužil by si to. Po koupeli jsem ho voněla. To neměl rád. Přesto byl tou smrdutou rybinou ještě dlouho cítit.

Proto shnilé ryby, prosím, ne. Je to smrad, že by jeden pad! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]