Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombajn na cigarety

Od: klepi® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den vlastním vigaretovou baličku tzv. kombajn OCB, ale našel jsem na internetu takovou jinou která má délku 110 mm a tudíž, umožňuje balit delší cigarety moje balička má délku pouze 70 mm akorát jsem nikde nedohledal jestli se na této baličce dá také nastavit tloušťka filtru 8mm a 6mm prosím pokud ji někdo máte napište děkuji předem

Klepal Václav

dobra-trafika.com/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

meat*
hodnocení

0x

Mám kombajny dva, jeden Remo ten je dobrej a druhej Ocb a ten po roce a půl se nemůže pořád rozběhat. Co se týče nastavení síly filtru - když otevřeš kombajn tak uvnitř z boku jakoby za plátnem je tyčka a dvě různý dirky na každý straně a tam si to nastavíš, jedny dirky jsou na 6tky a druhý na 8čky. A se šířkou kombajnu 110mm nemam zkušenost, mam klasiku a řekl bych, že se budou na tuhle šířku blbě shánět papírky, pokud si teda nechceš stříhat ty hnusný průhledný ocb co do toho jiný balí travku... já jedu na filtry 8mm a co jsem začal balit, normální cigára mi přestali chutnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]