Nejste přihlášen/a.
Co říkáte na toto video -
Je to takový malý fašismus po americku. Svým charakterem je to vlastně sekta. Příklad nízkého vzdělání, malého rozhledu, nesprávné výchovy a špatně směřované společnosti. V určitých oblastech USA toto přetrvává už dlouho a nejspíš to nelze léčit.
Na druhou stranu, každá společnost má na svědomí vývoj svého okolí a ve světě se dějí i horší věci.
Lepší vypracované takovéhle "nácky", než zdrogovanou ANTIFU. Možná si myslíte, že něco jako KKK je banda vymytých opic, to ale si bohužel jen myslíte, jsou to inteligentní lidé, měl jsem tu čest se poznat s více "gangama" tohoto typu na více úsecích evropy.. A iluze o nelidských netvorech jsou u mě v tahu . Něco na tom přece jen bude
Tito lidé mají aspoň zájem o udržení správné rodiny (žena-muž-děti). Mimo nacionalistické strany všichni jen rozvrácejí přirozenost...
Ahoj. Ono se to jeví jako šílené. Asi to i bude šílené. Ale, to, jak nás tady zlobí nepřízpůsobiví, je nic proti podobným hordám černochů z ulic, skoro každého města ve státech. O těch potížích s nimi, mi povídala teta z USA už v roce 1975. Když u nás byli a mamka jim na noc otevřela okno. Teta ho hned rychle zavřela. Nějak na to byla zvyklá ho zavírat. U nich by to jinak prý nešlo. A to to naše okni bylo ve zvýšeném přízemí, asi 2.5 metrů nad zemí. Není to jednoduché, s nimi tam přežít. To ukazují i záběry z ,,demonstrací,, z poslední doby. Oni ani nedemonstrují. To je zapalování aut, rabování cizích majetků a vybavení města. Myslíte, že názor, tyhle týpky - černohy z ghet,co rabují a ničí vše ve svém okolí, by se měli rovnou střílet, jako za stanného práva? Vlastně, u nás se tyhle věci dějí taky. Takže taky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.