Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem blízko terorismu

Od: jabraka* odpovědí: 6 změna:

Dozvěděli jsme se o teroristické skupině z Brna,která chtěla spáchat útok na vojenský vlak.Já se přitom dozvěděl,že spolupracovník mého synovce v Berouně se tohozo útoku měl záčastnit,.Kam tito lidé dali rozum?Mají rodinu a známé a přátele a dokáží je takovou pitomostí ohrozit.

JABRAKA

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to touha změnit svět. Jsou to extremisté - v tomto případě (zřejmě) levicoví.

Chtějí revoluci a krvavou. Zdravím!

doplněno 12.05.15 22:55:

lidus - levicoví extremisté snad nejsou komunisté. Tito jsou ještě více vlevo a radikální (až moc).

lidus*
hodnocení

0x

No jistě Bene, když teroristi tak komunisti. Sice to pravda v tomto případě není ale to vůbec nevadí. A nebojte se, naše zpravodajské služby nespí a ví víc než si myslíme. Dobrou noc a klidné spaní.

doplněno 12.05.15 22:58:

No jo Bene, když já mám dnes poněkud temno a toto se mi tak pěkně rýmovalo. Hokej nestál za nic, jdu už raděj spát. Dobrou.

buss
hodnocení

0x

Lidi jsou různí, lžou, kradou, vraždí ...

hodnocení

0x

Myslím, že těch vojenských vlaků u nás až tak moc nejezdí... tak aby neměli vousy až po zem, než se nějakého dočkají... *smich*

Ale teď vážně. Máte-li tyto poznatky, tak to neventilujte na poradně, ale u příslušných orgánů, kolego.

hodnocení

0x

Útok na vojáky není teroristický.

nikdo*
hodnocení

0x

A to Vás nikoho, po negativních zkušenostech s naší TV, jak nám lžou apod, že vše může být jinak? Kdoví, co za tím vším je?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]