Nejste přihlášen/a.
Nemůžu spát, jsem už 5 dnů v nemocnici a mám pocit jako bych byla pro všechny vzduch. Kamarádi, rodina, s tolika lidmi jsem v kontaktu, a nikdo si neudělá čas, aby se přišel podívat jak mi je? Vlastně ano, jedna tady je. Můj nevlastní mladší bratr, se kterým se navzájem nesnášíme. Lezeme si na nervy a věčně se hádáme. Řekne mi do očí jak mě nesnáší že jsem jen blbka co se nedokáže v 27 letech postavit na vlastní nohy, a pak jako jediný příjde, donese mi kytku a čokoládu, a zeptá se jak se mi daří a drží mě za ruku když to opravdu potřebuji. Dalo mi to důvod proč jsou naše vztahy vůbec takové, a proč mi přátelé se chovají tak jak se chovají, a hlavně proč můj nevlastní bratr dal najevo, jak moc mu na mě záleží?
Ano, jsou falešní. Někteří dokonce dokáží sedět doma u svého PC a tvrdit světu, že strádají v nemocnici. Co s tím naděláš?
Takve - a že je to navíc tazatel ... Jo, jsou věci mezi nebem a zemí ...
Tohle také nechápu. Jak můžete vědět, že tazatelka je doma a ne v nemocnici? Nějak se tady nevyznám
Dobrý den, Váš nevlastní bratr Vám říká pravdu, je k Vám kritický a to se moc nenosí.
Pravdu lidé neradi slyší, protože jim ukazuje zrcadlo. Kamarádi se bojí pravdu říkat, tak máte alespoň někoho, kdo to udělá - i když Vás to štve. Zřejmě to Váš bratr nedělá z nenávisti, ale protože Vás má rád a myslí si, že Vám to pomůže. Kritika je dobrá, když se tím nemá ubližovat. Zdravím!
doplněno 10.05.15 08:45:Z odpovědí syslíků se zdá, že mají nějakou informaci, která je ostatním utajená. Z toho tedy usuzuji, že si tazatelka možná dělá legraci nebo má velkou fantazii. Pokud je to jinak a skutečně marodí, tak snad bude i reagovat.
doplněno 10.05.15 22:02:takve - tato poradna má svá pravidla (možno si je přečíst) a ty se mají dodržovat. Podvody se zde netrpí. Berte to tak, že jsou jisté možnosti, jak lze takový podvod odhalit. Více nemá význam prozrazovat.
doplněno 10.05.15 22:27:takve - já jsem také tazatelce nejdříve normálně odpověděl. Nejsem syslík, tak jsem si jen později dal dohromady některé zde vložené informace, podle kterých je něco v nepořádku.
Ono není zrovna košér, když zde stejná osoba vystupuje jednou jako žena a jindy jako muž nebo dítě. Potom to nevypadá důvěryhodně.
Hm, takže ty děsně tajemné "jisté možnosti" které nemá význam prozrazovat jsou asi zjištění IP adresy, budiž, ale jak z toho poznáte, že tazatelka lže? A že se jedná o tazatele a ne tazatelku? A záleží na tom? Na inkognito na podobných stránkách má každý svaté právo, vždyť pod skutečným jménem tady nevystupuje skoro nikdo (a je to rozumné), tím spíše, že chce poradit v citlivé záležitosti. Mně ten dotaz nepřijde jako nějaký fake, proč by to někdo dělal? Také nemám co poradit, ale alespoň tazatelku hned neobviňuji z podvodu.
No jasně, že je něco v nepořádku. Jinak by sem asi tazatelka těžko psala, že? A že není zrovna košer vystupovat pokaždé pod jinou identitou? To je věc názoru. Dokonce ani ta zmiňovaná pravidla nic takového nezakazují. Podle mě ten člověk prostě potřebuje radu, tak se logicky obrací na stránku Poradte. Jak se zrovna představil je přece naprosto irelevantní. Svůj problém popsal jasně.
Mimochodem co jsou to pořád ti syslíci? Nějací hrabivci nebo tak?
Ebba, ruku na srdce a upřímně zapřemýšlejte, kolikrát vy jste byla navštívit nemocného? Kolikrát vás zajímalo, jak mu je? Kolikrát vyjste ho držela za ruku, když to potřeboval? Rčení: Podle sebe soudím tebe, by mělo platit pro všechny případy. I takovéto.
doplněno 10.05.15 07:06:Držte se, špitál přežijte. Nedejte se ani nemocem, ani blbým myšlenkám! Zase bude lépe.
Když pominu že je to prostě dotaz, a tazatel může sedět někde na měsíci, nechápu některé sysláky(a nejen ty) proč takto reagují. Pokud máte s dotyčným špatné zkušenosti, proč jej prostě nebloknete? Nebo nechte otázku tak jak je a zbytečně nereagujte. Asi sami uznáte že otázka by měla být ve volné diskuzi, jelikož odpověďi na falešnost lidí jsou subjektivními pocity. Tak tak prosím čiňte. Nicméně přátelství už není na prvních místech. To je fakt ač někdo sedí doma sám, nebo leží v nemocnici. Lidé jsou falešní a nemusíme říkat že to tak není.
uzdravte se, a o to více si važte těch, kterým na Vás záleží...a tíše proklínejte ostatní pokrytce..
Bohužel život jde moc rychle...tak lidé si mylně myslí, že peníze jsou ediné co musí stihnout...zapomínají tak na své nejbližší..nemějte jim to příliš zazlé...avšak žijte více svůj život...a na ty co Vás zklamaly již nespoléhejte...
Já si myslím že je to vše o lidech. ano, život je strašně krátký a někteří lidé potřebují kolem sebe podporu od ostatních a někteří si postačí sami. Takže nezapomínají na své nejbližší, jen nemají tu potřebu je vyhledávat. Jistě jsou ale vyjímky, kteří prostě na kamarády myslí až když sami něco potřebují. Bohužel i tohle máme kolem sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.