Nejste přihlášen/a.
chci znát váš názor pro který mobil by jste se rozhodli?
Asi se rozhodujete jinak..
Ale já mám ten názor, že dát takové peníze za telefon...notabene za telefon, který morálně zestárne za rok.., je nesmysl (i když bych si ho mohl dovolit).
Do čeho ale dáte Vaše peníze je samozřejmě jen Vaše věc.
Pro mne je to "ekvivalent" situace, jako kdyby 1l mléka v krásné krabici stál 70Kč..a velmi podobný (spíše stejný) 1l mléka mohu mít za 18,90Kč zcela běžně.
Přesně to napsal Martincakl. Pro mě je telefon prostě vercajk - potřebuju aby dobře fotil, potřebuju přístup na net, přenosný AP, navigace a mapy jsou taky bezva - a tak dál. Prostě musí TO fungovat a je mi úplně putna, jestli TO je Ťamťung, nebo Ajfoun. Nejsem snob, značku neřeším. Aktuálně mám Samsung Galaxy Trend, firma je fasovala od operátora, nicméně je to foun za necelé tři tácy. Syn si koupil nějaký drahý Samsung, ani zdaleka nevyužije tolik fcí jako já - a teďmu navíc praskl displej a oprava bude stát tolik, co celý můj foun.
Proč potřebuju dobré fotky - no, na selfie skutečně ne Ale jsem servisní technik a jak se říká - jedna fotka vydá za kýbl keců. Prostě potřebuju nafotit poškození stroje, případně štítky od komponetů, prostě technické fotky za mnohdy mizerných světelných podmínek. Zejména proto, že mnozí zákazníci po obdržení faktury jdou cestou překrucování faktů. Takže já prostě provedu fotodokumentaci a v případě problému jsem schopen dokladovat, jak co bylo.
A navigace - není to tak, že bych netrefil z hospody domů, ale máme stovky zákazníků ve všemožných končinách. Přilehlé státy nevyjímaje. Takže se navigace mnohdy docela hodí - zejména třeba orientace po polských cestách bez navi je docela pikantní záležitost.
Proto využívám tyto fce v mobilu.
promon: tak tomu rozumím, mám to v jistém smyslu podobné..Ale to vše co popusujete nám splní i mobil za cca 3-4tis Kč a to naprosto s přehledem.
No vždyť to právě píšu - v souladu s Vámi. Mě na tohle vše slouží a dobře slouží Samsung Galaxy Trend - ten stojí cca 2,7tKč , ovšem naše firma je nafasovala za snad 1Kč v rámci toho, že nám operátor poskytuje celý komplex služeb. Takže je to defacto telefon za korunu. Rozhodně nechci telefon za hromadu tisíc - to aby se pak člověk bál jen vlézt na dílnu, aby se mu něco nestalo.
Já jsem zase telefonista. Na focení mám foták, na internet mám notebook, a na telefonování mám telefon.
Dneska ráno mi umřela Nokie N95, kterou jsem měla od roku 2008. Telefon potřebuji na volání (minimálně), SMS, mapy (často se ztrácím), internet (hlavně spíš kvůli jízdním řádům atd.), focení (sice mám foťák, ale fotím spíš na nějakých spontánních akcích atd. a nebaví mě ho tahat), poslech hudby při cestách a budík. Všechny tyhle funkce mají i ty levnější mobily. K čemu kupovat mobil za víc jak 10 000, když se prakticky v ničem (až tolik) nebude lišit od těch levnějších?
Schválně jsem udělala srovnání čtyř telefonů. Ty dva vaše předražené + 2 normální srovnatelné telefony... Snad jde jasně vidět, proč iPhone je jenom zloděj peněz.
Samozřejmě, máte pravdu mp. Má to však háček - ten foťák jsem vozil taky, ale byl mi ukraden z auta. Ten v mobilu mi už neukradou, protože mobil nosím sebou. A pokud se týče notebooku - ano i ten mám, ale docela by mě zajímalo, jak se připojíte k netu v místě, kde není ani pokrytí wifi? Mě pro tohle slouží právě chytrofón, přes který jsem schopen se připojit na net kdekoliv, kde je signál mobilního operátora. A věřte, že to nedělám proto, abych psal přiblblé slinty na FB, ale prostě proto, že například přes vzdálenou správu jsem schopen pomoci zákazníkovi, který je ode mě vzdálen stovky km.
Tady se nedá jinak než souhlasit. Ani jeden bych si taky nepořídil. Myslím si, že v současné době jsou telefony okolo 5tis na velice dobré úrovni.
Taky používám foťák v telefonu a nebo na poznámky, páč telefon mám stále u sebe. Maily taky řeším přes telefon často, ono nejde při pohotovosti sedět jen u NB a kontrolovat zda nepřišel nějaký mail.
Já zase prostě mám rád svůj klid. Když zrovna nesedím u počítače (jako třeba právě teď). Tak nějakou komunikaci neřeším. Zase podotýkám, že mě štve, když někdo telefon nebere, nezavolá zpět, a reaguje jen na SMS. Tak s tím rychle končím spolupráci. A nejhorší je dotaz " Kdo jsi?". Za to bych vraždil.
taky žádný z nich - po svých zkušenostech a zkušenostech mnoha kolegů s různými IPODy a podobnými plasťáky půjdu (až se mi rozbije ten můj) do tohoto - mobilni-telefony.heureka./...
Nač vám bude telefon za 15 či 20 tis, když se za den vybije baterka? A prý "odolný"- no nějak si kolega zapomněl podobnou placku v kapse a svých 110kg na to posadil..
Ten můj vybraný je velmi odolný, má foto s diodou, vydrží několik dnů-týdnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.