Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čapí mají malé!

Od: babkazov® odpovědí: 13 změna:

Několikrát denně nakukuju na na hnízdo čápů. Že sedí na vejcích, to jsem věděla, ale dnes jsem objevila, když je mamka krmila, že jsou 4 malí, malinkatí! makov.cz/...A ještě tam má jedno vejce! *ua*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hm, a co chcete vědět?

sebod*

guentos. Co by chtěla Lidus vědět? Je ve volné diskuzi a tak nám to oznámila... A i kdyby ne, tak je hezké upozornit na něco hezkého, nebo ne? Časem si třeba zvykneš, že to tady není jenom o kapajícím kohoutku, nebo černém monitoru

*vtip* *pivo*

liduli
hodnocení

0x

Ano, byla o nich reportáž v tv, letos mají 14denní předstih v líhnutí mláďat a to proto, že tento pár je u nás i přes zimu, protože oba mají něco s křídly a zima byla mírná. V reportáži byla vylíhnutá 3 mláďata a 2 vejce ještě celá, tak snad se i z toho posleního vyklube potomek, ti prý naopak od rodičů do tepla odlétají :).

hodnocení

Loni jsme jsme sledovali jejich osamostatnění a cestu za sluncem rozhlas.cz/... Od té doby jim nakukuji do hnízda často. :-D

doplněno 30.04.15 16:34:

mamino, tu knihu návštěv jsem objevila díky vám. Děkuji.

hodnocení

0x

Já vždy kouknu do knihy návštěv a mám to z první ruky:)

doplněno 30.04.15 12:31:

Přímo pod hnízdem čápů si letos udělaly hnízdo i husy.

doplněno 30.04.15 16:47:

Není zač,bývají tam i další odkazy na krmeliště a hnízda.mamina

doplněno 01.05.15 16:39:

eenet.ee/...

lidus*
hodnocení

0x

No jo u nás na chalupě hnízdí rodinka na vysokém komíně, tam nevylezu, nenakouknu *plac*, kamera žádná ale staří (vždy jeden a nevím který) vytrvale odléta a nosí žáby od rybníka. Na druhém komíně je nějaký samotář, stále klape hlasitě zobákem.

hodnocení

0x

Taky koukám denně do makova a i na spoustu dalších webkamer,je to relax*palec*

A já nejdřív myslel,že v názvu otázky vypadlo písmeno a čápi mají malér...
Takže nic,vše v pořádku:)

borax*
hodnocení

0x

Jéé, díky! *palec* budu pozorovat.

hodnocení

makov.cz/... Rostou neuvěřiteně rychle. Jsou na hnízdě, bohužel, jen 3, ale jsou velícííí!

lidus*

Babičko, zděšeně mě volá vnučka, on má jenom jednu nohu, říkám, ne tu má skrčenou ale po chvilce jsem přemýšlela i já zda vážně nemá jen jednu. Nemá má dvě, krasavci.

Na té druhé makov.cz/... je také spousta hezkého k pozorování. Přd chvílí se přetahoval čáp s kachnou o cosi dobrého z misky.

hodnocení

Už jsem se naučila rozlišovat rodiče. Navíc, taťka stává na jedné noze, většinou zády k malým a tváří se, že je tam nedopatřením. Mamka, když se postaví, tak stále opravuje a upravuje čápata a hnízdo a pořád má co dělat. ;) Nechci být protivná, ale je to někdy jako u lidí. :-D

hodnocení

makov.cz/... Tak ty husy, o kterých píše mamina, už vyvedly malé na vodu. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]