Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelíbím se sám sobě!

Od: honza5 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,jsem tichý,introvert,hluboký hlas.Mám rád lidé co se baví extrovertý a vysokým hlasem.Snažím se takový být,ale je to těžké.Co myslíte mam takový být nebo ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jste tichý introvert s hlubokým hlasem a chcete být hlučný extrovert s hlasem vysokým? No, budiž, ale jak to uděláte? Odpovím si sám - neuděláte s tím mnoho. Takže, musíte se mít rád takový, jaký jste a snad zlepšit komunikaci (být více otevřený). Zdravím!

iz*
hodnocení

1x

No vidíte a já dávám přednost introvertům se sametovým (hlubokým) hlasem ...

Všechno má svá pro a proti ...

hodnocení

0x

:-D :-D :-D Kdo má kudrnaté vlasy, tak se ptá, jak je narovnat. Kdo má rovné, ptá se jak je zvlnit. Kdo je hubený, ptá se jak přibrat a kdo je při těle, jak zhubnout. Kdo má světlou pleť, ptá se, čím natřít, aby vypadal opáleně. Kdo je snědý, ptá se, jak pleť vybělit. Kdo je malý, ptá se, jak vyrůst a kdo je vysoký, co si má obléci, aby vypadal menší a nemusel se hrbit. Komu jede pusa, ptá se jak působit zamyšleně a inteligentně a kdo je introvert, chce být extrovertem. Kdo nemá hudební sluch, ptá se, jak se naučit zpívat a kdo nemá výtvarné nadání, jak se stát výtvarníkem. :-D :-D :-D No, není to srandovní?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]