Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasloužila si Ivana Gottová tuhle cenu?

Od: humbucker* odpovědí: 23 změna:

Ahoj

Manželka Ivana Gottová, udělala hudební klip, k výročí narozenin pana Mistra. Zpívá mu v něm se svými dcerkami. A teď za tento počin dostala anticenu Hudební masakr. Co na to říkáte? Na cokoliv. Že to udělali, že to dostala. Podle mě to bylo docela milé.

doplněno 13.04.15 22:39:

Bene, koukni se na Stream-Hudební masakry-další videa. Tam to je. Pak se dá něco chválit, nebo odsuzovat.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Co na to říkám? Byl to soukromý rodinný dárek k narozeninám a tak také měl doma zůstat. Kdyby jej nezveřejnila, netoužila po slávě, ušetřila si tuhle trapárnu. Kdo chce kam, pomožme mu tam.

eivlis*

Naprosty souhlas...

Jojo, je to přesně tak, jak říká uska. Ale lid chce chléb a hry, lid si vymohl zveřejnění, na kterém se všichni zůčastnění napakovali, takže, proč ne?! :-D A ty hry s chutí bulváru, ten má zvláštní příchuť. :-D

mot
hodnocení

0x
Nemam odvahu se na to podivat, ale kazdopadne gratuluju, urcite do toho dala srdicko!

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím o tom, neslyšel jsem to, nezajímá mě to. Tedy, nezajímá ve smyslu, že paní Gottová mě nezajímá vůbec. Zpěvačka to snad není, že? Proč to udělala ví (snad) jen ona. Že to nebude asi "rajc"pro všechny bylo asi jasné. Měla to zazpívat jen doma. Zdravím!

P.S. Kde to je ke slyšení (a pobavení)?

doplněno 13.04.15 22:48:

Asi to bude toto video. Hudba známá a ukradená, slova a zpěv roztomile diblíkovský. Ten hráč na klavír je už také poměrně "profláknutý". Mělo to zůstat doma - každého bulvár nezajímá.

hodnocení

0x

Ivanu Gottovou mám ráda, pana Gotta taky, hlavně jeho písničky, fandím tomu páru, mají pěkné dcery. Klip jsem viděla, nelíbilo se mi to, přišlo mi to trapné, měli si to nechat doma, když to byl dárek pro manžela. Vypustili to do světa, není divu, že se toho jiní chytli a dopadlo to jak to dopadlo. Měli by to přejít a vzít to s humorem. Někde jsem četla, že se pan Gott kvůli tomu moc nazlobil. No je to manžel, on ten klip bral jinak.

pohanka*
hodnocení

0x

Viděla jsem to asi před měsícem? Asi jsem divná, ale mě se video líbilo, hlavně zpěv paní Ivany, zpívá dobře a hlas má velmi příjemný. I vše ostatní se mě líbilo, fotky, převleky, protože to je vyjádření lásky a dobromyslná ironie, takové domácí video, nic urážlivého. Tak jsem to pochopila já. Takže já bych anticenu za toto dílko určitě neudělila.

Jako moderátorku jsem pí. Ivanu nemusela, tam nebyla přirozená.

iz*
hodnocení

0x

Zasloužila.

Sama se může ztrapňovat, jak uzná za vhodné,

ale mám jí za zlé, že do toho vtáhla i dcery.

Párkrát jsem ji někde zahlédla a mám pocit, že kdyby nebyla Gottová, nebude se o ni nikdo zajímat.

host*
hodnocení

0x

Písnička (s textem Karla Šípa) je vtipná, klip milý, rodinný, velkému Karlovi udělala radost až k upřímným slzám. Když se to někomu nelíbí, je to jeho věc, pokud chce někdo svůj názor protlačovat tak, že dělá nějaké veřejné hodnocení a uděluje za ně nějaké ceny nebo anticeny, je to jeho názor. Někdo miluje dršťkovou a někdo by to do pusy nevzal. To samé s hudbou. Takhle nějaká komise zdrbala milý a mužný projev a zpěv Piera Brosnana ve zfilmované verzi muzikálu Mama mia s písničkami skupiny ABBA. Někomu se to líbí, někdo nad tím šílí a ještě to znechucuje ostatním s tím, že si myslí, že má právo udělovat ceny a hanět. Ivanka s dcerkama dala tatínkovi Karlovi hezký a vtipný dárek. Komu se to nelíbí, ať si .. toho nevšímá.

pohanka*

Připoměl jste mi, že když filmová kritika rozebrala a roznesla na kopytech nějaký nový film, jakou nemá hodnotu, jak špatné je to a to, tak u diváků vůbec nemusel propadnout a mohl mít velkou návštěvnost. Opravdu se každému líbí něco jiného, každý má toleranci někde jinde, a časem se i náhled, laťka posunuje někam jinam, než celý život byla.

Viděla jsem to nyní již podruhé a vím, že si to již nepustím, jako mnoho jiných věcí zde na internetu, ale nevím, proč je kvůli tomu takový humbuk.

Co se týká Brosnana, tak to je skutečně tragédie. Vždyť to tahá uši. Zvukaři se sice snažili, co mohli, ale zpěvák to prostě není. Kde nic není, ani smrt nebere.

junkers*
hodnocení

0x

Já se na to taky nechtěl koukat, protože jsem tušil, že to bude hodně trapný. Nakonec mi to nedalo, a jak jsem poznal tu melodii, tak jsem to okamžitě vypnul a řekl, si tohle není jen na anticenu, to je na zastřelení.

jofa*

Jak se říká, když jste u vesla, tak můžete všechno. Jen se divím, že tohle může Alphaville dopustit.

hodnocení

0x

Vidím to asi tak.

Že si MISTR Gott nakonec vzal pipinu skoro o 40 let(nebo i víc) mladší. No, budíž mu to (a jeho kontu) přáno.

Že s ní má malé děti které určitě nepovede k oltáři je taky jeho věc (i když vůči těm dětem to možná není fér).

Když se ale dají dohromady s ,,králem kéomunistickejch diskoték 80.let" vyplodí takovej hit a pustí ho na světlo boží tak přece musí s něčím takovým počítat !.!.!

Kdyby to zůstalo doma kam to patří tak si to holt MISTR i jeho choť ušetřili.

jofa*

Tady s Vámi souhlasím ohledně potomků. Je to jeho věc, že děti ani nedospějí a budou možná bez táty. V takové branži na to ale kašlou. Co se týče hitu, tak to nesplodil ani jeden. Kdyby to byla alespoň jejich skladba, tak snad ať se ztrapní, ale takhle !

lidus*
hodnocení

0x

Tak, tak, i mistr se někdy utne a zde se utnul poměrně dost. Tu pipinu nesnáším a ty dvě děti jak jsou protlačované do médií mi také lezou na nervy. To rádoby hudební přání bylo hnus, když už tak rozhodně nemedializovat ale každá reklama je paní Ivanu dobrá, neříkám, že je hloupá, to rozhodně není už jen jak se ji podařilo uhnat stárnoucího mistra. Šikovná holka, akorát zpěvačka a herečka to není a nikdy by nebyla kdyby nebyla Gottová.

Poslední dobou mi ty divadelní klany jdou na nervy všechny, kdysi např. klan Hrušinských ti cosi uměli, dnes když vezmu např. Žilková a jen se podívám na tu "krávu" Agátu a totálního vymaštěnce Vincenta-nemít rodinnou tlačenku nejsou tam kde jsou a mohla bych pokračovat s většinou dětiček hereckých rodičů. Novotný!-Bože to jméno raděj ani nezmiňovat.

Liduš: 100 bodov :-D*smich**haha*

eivlis*

I ja pridavam 100 hlasu:)

eulalie*
hodnocení

0x

Hm, nemohu kritizovat, ani chválit. A to proto, že je mi ti srdečně jedno...*smich* Mně je totiž ten český šoubiznis tak ukradený, až to hezké není. Nesleduji ho.

majsterjoe*

Ale jo, souhlasím. A připojuji svůj podpis.

martinaa*
hodnocení

0x

Aranžmá šílený, hlas tehdy nic moc... ta slávychtivost se jí moc nevyplatila.

ALE! V muzikálu ukázala, že zpívat vcelku umí - a nebýt toho, že je to "zlatokopka-pipina, co sbalila Gotta a udělala si s ním holčiny, aby zdědila prachy" - tak to vyhrál na 90% někdo jiný. V nominaci byli daleko horší.

rybana

Víc než ten klip mi vadí I.G. jako moderátorka VIP zpráv. Všichni moderují solo, jen Ivanka si prý přála parťáka

a bylo ji vyhověno. Nekoukám na to pravidelně jen náhodně a často je tam ten její parťák sám, asi když je Ivanka na

dovolené nebo snad v muzikálu.Nemám ji ráda, ten její strojený úsměv mi příjde hodně neupřímný.

buss
hodnocení

0x

Nic, je mi to fuk, neviděl, neslyšel jsem, může to udělat každý, ale o tom se asi nedozvíme, nemám MISTRA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]