Nejste přihlášen/a.
Jistě jste si všimli masáže v médiích, jak bude PČR na silnicích mrštná, pomáhat, měřit, chránit a kasírovat. Po svátky při jízdách kolem města mimo obecné P nic a dnes cesta SK hranice - Špindlerův mlýn po poledni jen stojící hlídka u Hranic na Mor,, jinak pusto. A co Vy?
Potkal jsem jich pár v pátek, jinak o víkendu a dnes vůbec. Západní čechy.
doplněno 06.04.15 21:46:A nekontrolovali mě.
Já dnes najel asi 250 km, policistu jsem neviděl také nikde, ovšem musím přiznat, že jsem jel víc jak 2/3 v Německu, kde jsem byl na hezkém blešáku.. Také je nutno brát v úvahu, že je svátek, který policie zajišťuje jen nutnými silami, není to prostě obvyklý pracovní den. A není asi dobré svádět na policii nárůst smrtelných dopravních nehod, to bychom se nikam nedostali, navíc, to ani nemůže být pravda.
Nedostatek peněz a taková zima? Kluci vylézají jen když svítí sluníčko. Po D1 jezdili řidiči s prominutím jako prasata, v místech omezené rychlosti na 80 vás předjeli rychlostí 140km /h a ještě blikali, troubili. Ve městě padesát taky jelo minimum řidičů a za dva dny na cestě jsem policajta viděla jen v pondělí, kdy se kamarád dcery stavil na pomlázku.
Když má policie zvýšenou hemživost, řidiči jsou nervózní a nevěnují se plně řízení a ovládání svého vozidla. Tyto kampaně vyjdou vždy nakonec jako kontraproduktivní.
luha, určitě je to jen Váš názor, určitě nemáte na podporu Vašeho tvrzení žádný argument. Osobně se nedomnívám, že policie způsobuje takovou nervozitu, aby kvůli tomu řidiči porušovali předpisy. Domnívám se, že nepřítomnost policie je důvodem k porušování předpisů.
Ale respektuji Váš názor, i když s ním nesouhlasím.
Přeji hezké a klidné dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.