Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikonoce, kolikrát Vás PČR kontrolovala?

Od: buss odpovědí: 14 změna:

Jistě jste si všimli masáže v médiích, jak bude PČR na silnicích mrštná, pomáhat, měřit, chránit a kasírovat. Po svátky při jízdách kolem města mimo obecné P nic a dnes cesta SK hranice - Špindlerův mlýn po poledni jen stojící hlídka u Hranic na Mor,, jinak pusto. A co Vy?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Potkal jsem jich pár v pátek, jinak o víkendu a dnes vůbec. Západní čechy.

doplněno 06.04.15 21:46:

A nekontrolovali mě.

eulalie*
hodnocení

0x

V sobotu PČR pomáhala, měřila i kontrolovala, žel bohu jsem jela po opačné straně silnice, než kde hlídka stála... tudíž jsem neměla tu čest se s nimi setkat face to face.

danys*
hodnocení

0x
A stejně to nepomohlo když mraky lidí jezdilo nalitejch a vic jak deset lidi zařvalo!
Mě jednou a pohoda

au1
hodnocení

0x
1x,a to jsem nejel svym autem. jeli jsme kamasovym vrakem, myslel jsem ze nas poslou na stk, nastesti maj v nedeli vsechny v brne zavreno :-D alkohol 0,00 poprali nam hezky den, a drkotali je se dal :)
nadruhou stranu u nas po ulici jel zjevne opily pan dnes stredem silnice, pani v protismeru urval zrcatko, a policajti nikde...

hodnocení

0x
Dnes najeto cca 60km a nevidel jsem ani jednoho policajta :)
sanyo*

Já dnes najel asi 250 km, policistu jsem neviděl také nikde, ovšem musím přiznat, že jsem jel víc jak 2/3 v Německu, kde jsem byl na hezkém blešáku.. Také je nutno brát v úvahu, že je svátek, který policie zajišťuje jen nutnými silami, není to prostě obvyklý pracovní den. A není asi dobré svádět na policii nárůst smrtelných dopravních nehod, to bychom se nikam nedostali, navíc, to ani nemůže být pravda.

hodnocení

0x

Přesně toto téma rozbíral manžel, když jsme včera uprostřed Moravy jeli na výlet cca 80 km od domova a zpět. Zahlédli jsme za celou cestu letmo jediné auto pomahačů a ochránců stát pěkně v závětří.

hodnocení

0x

V pondělí jsem jel 2x kolem hlídky, a 1 proti hlídce. Vždy tam měli jiného..

Místo: Černožice nad Labem

lidus*
hodnocení

0x

Nedostatek peněz a taková zima? Kluci vylézají jen když svítí sluníčko. Po D1 jezdili řidiči s prominutím jako prasata, v místech omezené rychlosti na 80 vás předjeli rychlostí 140km /h a ještě blikali, troubili. Ve městě padesát taky jelo minimum řidičů a za dva dny na cestě jsem policajta viděla jen v pondělí, kdy se kamarád dcery stavil na pomlázku.

luha*
hodnocení

0x

Když má policie zvýšenou hemživost, řidiči jsou nervózní a nevěnují se plně řízení a ovládání svého vozidla. Tyto kampaně vyjdou vždy nakonec jako kontraproduktivní.

luha, určitě je to jen Váš názor, určitě nemáte na podporu Vašeho tvrzení žádný argument. Osobně se nedomnívám, že policie způsobuje takovou nervozitu, aby kvůli tomu řidiči porušovali předpisy. Domnívám se, že nepřítomnost policie je důvodem k porušování předpisů.

Ale respektuji Váš názor, i když s ním nesouhlasím.

Přeji hezké a klidné dny.

lubrikant*

Z psychologického hlediska, že za přidání dopravních nehod může policie, je to pravda. Ale nikdo na to nesází, jde přece o pokuty, peníze a peníze.

wanesa*
hodnocení

0x

V pondělí,karlovarský kraj-nikde nikdo...taky sněžilo,tak to zůstávají v teple:)

danys*

Jistě víte, jak to u policie funguje!*smich* Tyhle akce jsou naplánovaný s předstihem a jestli bude sněžit nebo bude hezky je všem absolutně jedno. Stejně tam stojej pěšáci, které maji papaláši u zádele..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]