Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také vás baví katastrofické zprávy?

Od: lada1® odpovědí: 12 změna:

Poslední dobou čteme jen-konec světa-jaderná válka-světová epidemie!Co je s tím naším světem?Jen a jen katastrofické zprávy!Kde je nějaká zpráva o úspěchu,to,že se něco povedlo?Mě se to nelíbí a co vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

24.03.15 17:17
hodnocení

0x

ne

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. To já mám rád úspěchy našich sportovců a vědců. To jsem na ně hrdej a šťastnej jako myš.

danys*
hodnocení

0x
Tupé ovce tohle nezajímá, proto samé katastrofické zprávy

hodnocení

0x

Bohužel, budovatelské úspěchy už jsou minulostí, teď nastává období zmaru a katastrof.

hodnocení

Inzinyrko nechci budovatelské úspěchy a vy to víte co mám na mysli,ale že mi večer ukáže jedna televize veselé zviřátko tak to asi není společnost v poho...?!Tak zmar zmar zmar je tu krásně...

Vím, omlouvám se za rádoby vtipnou odpověď... taky večer čučím radši na Poradně, a taky na skypu se svými dětmi a maminkou, takže katastrofy - kromě mých vlastních - mě míjejí. K tomu si hodím na youtube Roberta Křesťana nebo Karla Plíhala a krásně si popláču a jdu spát jako znovuzrozená. Děsí mě jenom moje osobní strachy, i tak je toho dost.

hodnocení

0x

Ale jo občas jsou pozitivní zprávy, teď se mi nic konkrétního nevybavuje, ale občas jsou takové zprávy třeba ze Severní koreje nebo z Číny. Mě nejvíce baví zprávy o úspěchu ve vědě, robotice, úspěchy českých vědců, atp. ale i zpráv o Ukrajině (kterých moc není) mě baví. Nejzajimavější zprávy mi přijdou na ČT24, možná že pokud se díváte na Novu tak máte pocit, že těch katastrofických zpráv je mnoho. Ale kdo sleduje objektivní zpravodajství, tak asi ten problém nemámá. Nova všechno moc dramatizuje.

eulalie*
hodnocení

0x

Nelíbí, zprávy nečtu, jen občas titulky, a ty mně dovedou vysoko zvednout ze židle. A pak se divím otázkám zde na poradně... Ale mám takový dojem, že už tu to i zaznělo, že pod vlivem strachu se obyvatelstvo lépe ovládá vládnoucími potentáty, tak asi proto ty katastrofy.

marf*
hodnocení

0x

Takové zprávy mne nebaví. Vyhnout se jim lze vynecháním (zpráv) příslušných médií, které z toho žijí a říká se některým bulvár. Dobrých zpráv, zajímavých zpráv a hlasu kulturních lidí je nutno se dopídit, a to sežere hodně času - výsledek stojí za to.

culdabulda1*
hodnocení

0x

normální lidi katastrofické zprávy asi netěší, - ale ať děláte, co chcete - katastrofám se nevyhnete (nelze schovávat hlavu do písku) - co s tím?!... Komunisti nám je alespoň zatajovali a předkládali nám jen ty hezké a "budovatelské" ! ...

hodnocení

0x

Kdyby ty pohromy alespon nebyly tak rozplizle...

hm*
hodnocení

0x

V TV na zprávy už prakticky nekoukám a na internetu si přečtu nadpisy, zjistím, že nového vlastně nic, a hotovo. A pak se mě někdo zeptá "Jak je možný, že ty kabely v Blance ..." a já nevím, o co jde, a ani mi to nevadí. Důležitější, než nějaká Blanka, bude třeba odhrabání hlíny od růží teď někdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]