Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těšíte se ráno do školy?

Od: synecek12* odpovědí: 9 změna:

Čau chce se vám ráno do školy?Mě teda moc ne.Jak jsem u skříněk hned vím že ve třídě dostanu nějakou debilní známku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Věř mi, že ani jako učitelka jsem se do školy netěšila, zvláště když jsem věděla, že se ti debilové zase nanaučili, nemají úkoly a budou v hodině prudit. Zlus se vyjímečně naučit.

fex

Velmi pěkná odpověď.

doplněno 24.03.15 14:44:

:)

*palec*

Manželka se vykašlala na vojsko a líné dospěláky, byla půl roku na základce. Docela se zhrozila nad aktivitou nejen dětí - i učitelského sboru, který rezignuje před pokusy něco naučit..., tak šla učit na gympl. Tam už aspoň někdo přemýšlí o budoucnosti a snaží se - tak 3 lidi z 15ti pochopili, že když se budou učit a budou umět, budou mít i možnosti práci získat... Zbytek opět a zase jen "splnit docházku"...

Zlaté doby silné rákosky...

Já bych se do školy jako žák vrátil hned. Taková krásná doba *tuc*

lubrikant2

" tak 3 lidi z 15ti pochopili, že když se budou učit a budou umět, budou mít i možnosti práci získat "

Dík za pobavení :-D *zed*

to není k smíchu - 12 lidí z 15ti kašle na život - je jim třeba 17 let a prostě je jim jedno, že jednoho dne ze školy vyjdou... Neví, kam půjdou - na školu, do obchodu ke kase, uklízet po zedníkovi?... Je jim to jedno!*blee*

mot
No jo...a pak tady v jinem vlaknu breci jak se maji zle a nemaji za co jet na dovolenou...
paw*
Ja se do skoly tesim. Sice ji mam jen jednou tydne, ale je to bezva relax. Mit vše naservirovane a jenom plnit pozadavky. No a treba se i vyucim.

honzacz*
hodnocení

0x

Nikdy jsem se do školy netěšil - bral jsem školu jako nutné zlo, které mi později zajistí práci, kterou chci dělat. :)

hodnocení

0x

Těšila bych se - tedy kdyby se mi věk vrátil tak o 50 let zpátky. Učila jsem se dobře /vyznamenání po celou ZDŠ/, takže jsem se nijak neobávala debilních známek. :-D Jen tak pro zajímavost - které že to jsou? Jeden spolužák býval velice spokojen, když získal čtyřku. A všem se chlubil: Viděli jste, jak jsem to uhrál?

V šestce se mi začal líbit jeden kluk, měly jsme různá tajemství s děvčaty. Mým životem prošla řada vynikajících učitelů /kromě pár lemplů, jako všude/. A jednoho kovaného komunisty, který nadělal víc zla, než užitku. Na školu přesto vzpomínám ráda.

Prostě škola - to byl čas mládí, her a malin nezralých. Ale v dobrém vzpomíná jen ten, kdo to už má dávno a dávno za sebou.

Kdo tam dosud chodí, bojí se debilních známek. Na to je jediná rada: UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE. Zdalipak víš, kdo to řekl? Vladimír Iljič Lenin. A víš, při jaké příležitosti? Když mu Brežněv ukazoval svá vysvědčení. *ua*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]