Nejste přihlášen/a.
Čau chce se vám ráno do školy?Mě teda moc ne.Jak jsem u skříněk hned vím že ve třídě dostanu nějakou debilní známku.
Věř mi, že ani jako učitelka jsem se do školy netěšila, zvláště když jsem věděla, že se ti debilové zase nanaučili, nemají úkoly a budou v hodině prudit. Zlus se vyjímečně naučit.
Manželka se vykašlala na vojsko a líné dospěláky, byla půl roku na základce. Docela se zhrozila nad aktivitou nejen dětí - i učitelského sboru, který rezignuje před pokusy něco naučit..., tak šla učit na gympl. Tam už aspoň někdo přemýšlí o budoucnosti a snaží se - tak 3 lidi z 15ti pochopili, že když se budou učit a budou umět, budou mít i možnosti práci získat... Zbytek opět a zase jen "splnit docházku"...
Zlaté doby silné rákosky...
Já bych se do školy jako žák vrátil hned. Taková krásná doba
" tak 3 lidi z 15ti pochopili, že když se budou učit a budou umět, budou mít i možnosti práci získat "
Dík za pobavení
to není k smíchu - 12 lidí z 15ti kašle na život - je jim třeba 17 let a prostě je jim jedno, že jednoho dne ze školy vyjdou... Neví, kam půjdou - na školu, do obchodu ke kase, uklízet po zedníkovi?... Je jim to jedno!
Těšila bych se - tedy kdyby se mi věk vrátil tak o 50 let zpátky. Učila jsem se dobře /vyznamenání po celou ZDŠ/, takže jsem se nijak neobávala debilních známek. Jen tak pro zajímavost - které že to jsou? Jeden spolužák býval velice spokojen, když získal čtyřku. A všem se chlubil: Viděli jste, jak jsem to uhrál?
V šestce se mi začal líbit jeden kluk, měly jsme různá tajemství s děvčaty. Mým životem prošla řada vynikajících učitelů /kromě pár lemplů, jako všude/. A jednoho kovaného komunisty, který nadělal víc zla, než užitku. Na školu přesto vzpomínám ráda.
Prostě škola - to byl čas mládí, her a malin nezralých. Ale v dobrém vzpomíná jen ten, kdo to už má dávno a dávno za sebou.
Kdo tam dosud chodí, bojí se debilních známek. Na to je jediná rada: UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE. Zdalipak víš, kdo to řekl? Vladimír Iljič Lenin. A víš, při jaké příležitosti? Když mu Brežněv ukazoval svá vysvědčení. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.