Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Také jste změnili banku?

Od: lada1® odpovědí: 23 změna:

Také jste si našli banku kde po vás nechtějí za vedení běžného účtu žádné poplatky?V bance,kde jsme byli od 1.4.zdražují a já s rodinou už jsme u jiné banky.Chce to změnu,ať si poplatky platí manažeři banky!

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Banku už jsem změnil několikrát a pokud bude lepší nabídka tak to udělám znovu, nic mne to nestojí pouze ušetřím.

ujendys*
hodnocení

0x

změním až uznám za vhodné

ivik*
hodnocení

0x

Ano, loni na podzim jsem přešla z ČS do GE,jsem spokojená,jenom občas trochu fronta a pomalost,když musím k přepážce.Poplatky mám 0,-Kč.

pas®
hodnocení

0x

Utekl jsem od ČS k Airbank , zatím ok. Poplatky nula

danys*
hodnocení

0x

Také jsem odešel po x letech od ČS k Air bank.. Hlavně si nepočítejte, kolik jste jim za tu dobu na poplatkách zaplatili.. pak budete akorát nasr...

repkin*
hodnocení

0x

zatím mám KB, ale také uvažuji o změně bez poplatků, příjem mám pravidelný, většinou platím přes internetové bankovnictví, výběry (1-3x měsíčně), kartou platím celkem často. Co by jste doporučili?

sunset*

Měl jsem KB a zdrhnul jsem. Postupně jsem vyzkoušel, případně paralelně vyzkoušel Zuno, Air bank a Equa, nejlepší podle mě je Equa - nemusím přemýšlet, jak bankomat můžu a jaký ne. Prostě jdu a vyberu si. Navíc pro mně důležité a levné placení v zahraničí, slušné podmínky...

20.03.15 17:53
hodnocení

0x

Ano.

hodnocení

0x

Také akorát hledám novou banku, ale většina znich nemá možnost vložit peníze na účet v hotovosti.

Která z bank (kromě fia) má účet zdarma a umí vkládat hotovost na přepážce?

mases*

ne,jsem u ČS a poplatky jsou v mém případě pro mě zanedbatelné

hodnocení

Přešli jsme k Equa bank a hotovost se vkládá na poště přes složenku-jeden vklad vám banka zpětně proplatí.

Prave ze to vkladani pres CP ma vetsina novych bank. Nosim 2x tydne trzbu do banky a u slozenky se to dost prodrazi.

hodnocení

Ale jestli nosíte tržbu a chcete ji na účet tak potom asi hledáte konto pro podnikatele?Nám chodí jen výplata z práce.

Já vkládám zdarma peníze do bankomatu Air banky, ale to mám asi 300 metrů, tak teď chodím do Sberbanky, to mám 20 metrů.

Obojí je zdarma. U Air banky ještě peníze úročí...

U sberbanky mi za platbu kartou dorovnají čásku (připíšou na účet) do celé desetikoruny. Příklad, tankuji za 1500,10, doplatí mi 9,90Kč.

1mirda2*

Na přepážce ne ale do bankomatu to funguje u Airbank a je to hned na účtě.Dojdu k bankomatu zadám vše jak mám akorát místo vyběru dám vložit.Bankomat otevře tlamu dám tam peníze on to přepočítá a hotovo.Vemu lístek a jdu.

tombrava

Operace na přepážce zdarma nebudou nikdy, je tam člověk! Přejdi k nízkonákladové bance, která má vkladomat poblíž tvého bydliště, a máš to gratis NONSTOP. chce to jen pohledat...

novinky.cz/...

hodnocení

0x
Mam mBank, ale podle me ji uz predbehla konkurence. Casto meni obch. podminky a zkousi, co zakaznici vydrzi. Pomalu mi dochazi trpelivost. Zatim jsem liny odejit a cekam co zase vymysli.
mbank

V Mbank jsem nechal jen těch 100000 na trochu vyšší úrok co nabízeli. Jinak to je banka k ničemu. Snad jen ty tři výběry z bankomatu zdarma. Equa má zdarma všechny výběry.

markym11
hodnocení

0x

Jojo, taky. Presla jsem od CS k Equa bank. Jsem spokojena. Ucet mam zdarma a absolutne si nemusim hlidat kdy, kde a kolik mam vybirat. Vybery z bankomatu jsou zdarma neomezene a to mi strasne vyhovuje

1mirda2*
hodnocení

0x

Jasan KB tři účty cca 600-700kč za měsíc.Potom jsem zrušil jeden účet pořád skoro 500kč.Přechod k airbank 0kč již dva roky.Jo platí se u airbank za posílání sms a ověřování třeba platby z účtu na účet..Takže měsíční náklady mám do 5kč.Inkasa,sipa a převody jsou zdarma.Jen oznamovací sms se platí ale to jde vypnout.Můžu peníze vybrat i u sazky nepotřebuji airbank bankomat.Sazka je kelnerova a airbank taky.Výběr u sazky stojí 10kč ale hledat někde v horní dolní jejich bankomat když je tam jen sazka je super věc od airbank.Jinak výběr z airbank je zdarma.Mají dva účty jeden je zdarma ten mám já.Za druhej se platí tušim 150kč a tam je navíc že můžu používat bankomat jakékoliv banky zdarma jinak 25kč za výběr třeba u kb ,čs,ge atd.Ale to nás netrápí maj sazku a banku mám tři km od baráku.Já jedině AIRBANK.

Mirdo,

"Jo platí se u airbank za posílání sms a ověřování třeba platby z účtu na účet"
Fakt? Já neplatím nic u airbanky, a že tam mám pohybů mezi účty, placení a podobně..

Jedinou platbu air bance je daň z úroku z účtu.

pppp
hodnocení

0x

Nepodléhejte reklamě ani iluzím. Záleží na tom, k čemu hodláte banku využívat. Jestli jen k platebnímu styku, tak zvolte banku bez poplatků (když to říkají všichni, že). Jestli Vás ale zajímá něco víc než poplatky, třeba počet jejích bankomatů, jejich dostupnost, nabízené poradenství atd. atd., tak to je trochu o něčem jiném, ne?

lidus*
hodnocení

0x

Jsem odjakživa u jedné a měnit to nehodlám, jsem spokojená, účet mám proto aby mi tam šly příjmy a odešly platby, nemusím se o nic starat. Za všechny služby se platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]