Nejste přihlášen/a.
Nezdá se vám, že filosofuje už příliš moc?
Každý ať si filozofuje jak chce.Každého věc.Pokud filozofuje s prominutím blbec,tak to je potom mazec.Tenhle člověk to má v hlavě srovnané a v rozhovoru není nic,co by mě pohoršilo,spíše naopak.Myšlenky a vůbec názor na život má absolutně srovnaný,ví co chce a to je důležité.Má v srdci a v duši lásku,lásku ke všem,není to krásné?
Kéž by všichni lidé byli takoví,to by bylo na světě krásně...Evidentně se mj.zabývá východní filozofií,a právě z té bychom se měli všichni učit.Je to jedno veliké moudro,kde vládne klid,mír,disciplína a v neposlední řadě právě ta láska.
Západní myšlení je prohnilé,zkažené,sebedestruktivní...Všichni se ženou za majetkem a to i přes mrtvoly ! Copak vy to kolem sebe nevidíte? Po revoluci se začala rodit ztracená generace.Líná generace,která nechce pracovat,nechce se rozvíjet,chce pouze brát,škodit,nectí zákony,nectí společnost,nectí vlastní rodinu...Pokud budeme pokračovat tímto šíleným způsobem dál,domnívám se,že spějeme do záhuby !
Tradiční čína ano.
Uvědomme si, že čína byla v minulosti o několik desítek kroků před všemi.
Tradiční Čína tu už pár let není. Nesobecká východní filozofie je vymyšlený konstrukt Evropanů, kteří si myslí, že Asiati jsou/byli nějak extra odlišní, než jsme my, zatímco se tam lidé vraždí kvůli území a majetku stejně jako tady. Maximálně mají lepší vztah k rodině.
To, co říká je asi skvělé. Ale to, jak žije, už asi tak úžasné není. Sám říká, že je fotr, jak jeho život dcerka změnila. Ale do pozice otce, táty, ani zdaleka se nedofilozofoval, nedorostl. Kde je jeho dítě, jeho rodina, když on hledá sám sebe? A také, zažili jsme ho v Ostravě, když si na něho koupilo mnoho desítek lidí, ne zrovna levné vstupenky a on se ožral jako dobytek, že padal z pódia a pak to vzdal. Na Coloursech. Káže vodu a lije do hlavy gořalku! To můj ex taky vykládal, jak své děti miluje. Vytáhnul dokonce fotku a dojetím slzel. Ukazoval ji chlapům v hospodě, místo aby byl se svými dětmi a udělal všechno pro to, aby věděly, jak vypadá bezpečí rodiny. Milující táta!
Ale písničky, ty má parádní!
Mám na něj podobný názor jako napsal ve svém sloupku Štefan Švec. novinky.cz/...
Je sice sympatické, že byl sportovec, píše si hudbu sám, ale jinak "snědl Šalamounovo ho.no"...
A osobně mám raději hudbu, resp. texty, které nejsou prvoplánově zaměřeny jen na ženy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.