Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plovoucí podlaha

Od: usera* odpovědí: 17 změna:
Dobrý den.
Mám jeden takový dotaz. Těm zkušenějším se to bude zdát primitivní.
Doma máme již 3 roky plovoucí podlahu a já se chci zeptat, jak často se v ní má měnit voda. Já jen abychom kvůli tomu neztratili záruku. Děkuji za odpovědi.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tys tři roky neměnil v plovoucí podlaze vodu? Opravdu ne? Tak to je už stejně všechno v kýblu. To už teď nezachráníš. Jedině vykopat krumpáčem, případně spálit přímo na místě.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jo, to je dobrý vtip - v létě se vypařuje rychleji, tak dolévat častěji. Zdravím!

doplněno 15.03.15 22:49:

Začínám pochybovat, že jde jen o vtip. Nyní to fakt nevím, ale doufám, že jste komik.

usera*
hodnocení

A jakou vodu doporučujete? Normálně z kohoutku, nebo destilovanou? Nebo existuje nějaká extra?

No já dávám olej-zabraňuje vrzání,nezamrzá,neotpařujese

usera*
hodnocení

Ale není po tom podlaha moc kluzká? Abych si na ní neublížil. Už jsem po ní několikrát uklouzl když byla vytřená, ale to byla jen voda, neumím si na jejím místě představit olej.
doplněno 16.03.15 22:21: Se zamrzáním problém doma většinou nemáme.

marie22*
hodnocení

0x

Pořiďte si zavlažovač jako je na kytky*smich*tak s jistotou nezapomenete.

hodnocení

0x

Většinou záruční doba trvá 2 (dva) roky.. Pokud nemáte v dodacích podmínkách napsanou delší záruční dobu, tak už jste zaváhal...Pokud dojde k poškození, je tu ještě možnost svalit vinu na dodavatele - montážníka podlahy, že Vás prokazatelně neobeznámil s péčí o podlahu a nutnou údržbou... Tam je záruka podstatně delší...Možná byste z něho něco vyrazil... Dobrý právník ten paragraf dokáže správně pokroutit.

hodnocení

0x

Bud rad ze ji mas suchou a nic nemen.

daniel*
hodnocení

0x

to musíš vzít kýbl celou ji polít .. opakovat každý týden když jsi na to 3 roky kašlal .. a kdyby se náhodou zkroutila tak v obchodě při reklamaci musíš říct že už byla uplně vyprahlá ...

hodnocení

0x

Mužští, nenene! Je potřeba pohledat v koutě, pod lištou, ukazatel hladiny a výšku hladiny vody zkontrolovat. Vím to naprosto přesně, protože na tomhle principu mi fungují samozavlažovací truhlíky. Ale i tak se divím, proč mám dolívat vodu, proč si nedolívají samy, když jsou samozavlažovací. Že? *klik*

doplněno 17.03.15 08:04:

Ahááá! Fakt je to tak! :-D Už neumřu neinformovaná.

To je přeci jasné... jsou to samozavlažovací truhlíky, nikoliv samodolévací... ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, problém je, že tazatel neuvádí jakou plovoucí podlahu vlastní. Tedy, zda s přídavným motorem, plachtou nebo k ní má pouze vesla - od toho by se mohla odvíjet i délka dojezdu na plovoucí podlaze (a také nutná výška vodní hladiny). Zdravím!

usera*
hodnocení

To přesně nevím, ale vzhledem k tomu, že jí doma tolik nemáme a nebyla tak drahá, tak bych předpokládal nějakou základní verzi.

dam®

Tady čtu v mém návodě, že po třech letech ji mám vzít celou mazlákem a že u toho nesmím používat tretry, proč to už nepíšou, ale to mám asi jinou značku než ty...

Teď mi tady radí, že tu vodu maj i u pumpy tady dole pod kopcem...

usera*
hodnocení

Děkuji.
Hned zítra se půjdu zeptat. Myslíš, že je jistější Shell, nebo LukOil?

junek
hodnocení

0x

docela trapné čtení...hlavně od toho pána, který tuto diskuzi uvedl...

Junku, však nečti. Neber ani sebe, ani život, ani lidi příliš vážně! :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]