Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jo, to je dobrý vtip - v létě se vypařuje rychleji, tak dolévat častěji. Zdravím!
doplněno 15.03.15 22:49:Začínám pochybovat, že jde jen o vtip. Nyní to fakt nevím, ale doufám, že jste komik.
Většinou záruční doba trvá 2 (dva) roky.. Pokud nemáte v dodacích podmínkách napsanou delší záruční dobu, tak už jste zaváhal...Pokud dojde k poškození, je tu ještě možnost svalit vinu na dodavatele - montážníka podlahy, že Vás prokazatelně neobeznámil s péčí o podlahu a nutnou údržbou... Tam je záruka podstatně delší...Možná byste z něho něco vyrazil... Dobrý právník ten paragraf dokáže správně pokroutit.
Mužští, nenene! Je potřeba pohledat v koutě, pod lištou, ukazatel hladiny a výšku hladiny vody zkontrolovat. Vím to naprosto přesně, protože na tomhle principu mi fungují samozavlažovací truhlíky. Ale i tak se divím, proč mám dolívat vodu, proč si nedolívají samy, když jsou samozavlažovací. Že? ![]()
Ahááá! Fakt je to tak!
Už neumřu neinformovaná.
Dobrý den, problém je, že tazatel neuvádí jakou plovoucí podlahu vlastní. Tedy, zda s přídavným motorem, plachtou nebo k ní má pouze vesla - od toho by se mohla odvíjet i délka dojezdu na plovoucí podlaze (a také nutná výška vodní hladiny). Zdravím!
To přesně nevím, ale vzhledem k tomu, že jí doma tolik nemáme a nebyla tak drahá, tak bych předpokládal nějakou základní verzi.
Tady čtu v mém návodě, že po třech letech ji mám vzít celou mazlákem a že u toho nesmím používat tretry, proč to už nepíšou, ale to mám asi jinou značku než ty...
Teď mi tady radí, že tu vodu maj i u pumpy tady dole pod kopcem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.