Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jo, to je dobrý vtip - v létě se vypařuje rychleji, tak dolévat častěji. Zdravím!
doplněno 15.03.15 22:49:Začínám pochybovat, že jde jen o vtip. Nyní to fakt nevím, ale doufám, že jste komik.
Většinou záruční doba trvá 2 (dva) roky.. Pokud nemáte v dodacích podmínkách napsanou delší záruční dobu, tak už jste zaváhal...Pokud dojde k poškození, je tu ještě možnost svalit vinu na dodavatele - montážníka podlahy, že Vás prokazatelně neobeznámil s péčí o podlahu a nutnou údržbou... Tam je záruka podstatně delší...Možná byste z něho něco vyrazil... Dobrý právník ten paragraf dokáže správně pokroutit.
Mužští, nenene! Je potřeba pohledat v koutě, pod lištou, ukazatel hladiny a výšku hladiny vody zkontrolovat. Vím to naprosto přesně, protože na tomhle principu mi fungují samozavlažovací truhlíky. Ale i tak se divím, proč mám dolívat vodu, proč si nedolívají samy, když jsou samozavlažovací. Že?
Ahááá! Fakt je to tak! Už neumřu neinformovaná.
Dobrý den, problém je, že tazatel neuvádí jakou plovoucí podlahu vlastní. Tedy, zda s přídavným motorem, plachtou nebo k ní má pouze vesla - od toho by se mohla odvíjet i délka dojezdu na plovoucí podlaze (a také nutná výška vodní hladiny). Zdravím!
To přesně nevím, ale vzhledem k tomu, že jí doma tolik nemáme a nebyla tak drahá, tak bych předpokládal nějakou základní verzi.
Tady čtu v mém návodě, že po třech letech ji mám vzít celou mazlákem a že u toho nesmím používat tretry, proč to už nepíšou, ale to mám asi jinou značku než ty...
Teď mi tady radí, že tu vodu maj i u pumpy tady dole pod kopcem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.