Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedaří se mi ve vztazích a asi už nebude

Od: tencojesam odpovědí: 11 změna:
Mám 36 let a jsem sám. Komunikace v normálu, práce také, ale partnerka v nedohlednu. poslední vztah jsem měl před dvěma lety a ten se moc nevyvedl. Od té doby se mi nedaří najít partnerku, nebo se poblázním do nepravé a pak se jen tím odmítnutím trápím. Všechny mě berou jen jako kamaráda. Chybí mi jak partnerka, tak i láska, objetí či společné procházky, ale celé toho provází řada neúspěchů, jak u toho posledního. Musím na ni stále myslet a nedaří se na ni zapomenout, navíc se někdy potkáváme ve firmě. Vlastně už ani nevím kde a jak se seznamovat, připadá mi, že svobodných dívek přiměřeně k mému věku došly. Napadá mě snad už jen seznamka, jinak asi zůstanu sám

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Tencojesam, asi děláte něco špatně. Možná byste mel byt trosicku konkrétnější, proč se vám poslední vztah rozpadl. Jestli dokazete byt ženám dobrým kamarádem, tak to vas tipuju na někoho, kdo dokáže ženě dobře naslouchat.

hodnocení

0x
Když vás napadá seznamka, tak proč jí nezkusíte?

sunset*
hodnocení

0x

Nejsi náhodou ten typ "chtinda"? To je takový ten, co by tak moc chtěl jakoukoli babu, že mu zoufalství leze i z uší a lepí se na každou kost, co se na něj usměje. Nevybírá, prostě bere cokoli co by možná bylo volný na chození.

Ve skutečnosti si samozřejmě vybírá holka a ty je nějak odrazuješ, zkus přijít na to čím. A vzhledem nebo nadváhou to nebude, ženský jsou schopný milovat Quasimoda, když bude mít v palici.

PS: Není taky špatný mít upřímnou a tvrdou kamarádku, co ti řekne pravdu.

kockomilka

K tomu bych dodala, že je to ve skutečnosti urážlivé, protože žena vidí, že ten zájem stojí pouze na tom, že ona je nezadanou osobnou ženského pohlaví.

martinaa*

Osobně bych dodala, že ne všechny holky jsou schopné zamilovat se do tlustého nebo ošklivého, bohužel to tak je, první dojem je hodně důležitý. Mám skvělého kamaráda, hodný, pozorný, pro ženskou by se rozkrájel. Jenže ho žádná nechce, protože je hodně tlustý.

.

doplněno 15.03.15 22:38:

Nechápu Vaše p.s.,nikde jsem nepsala věci, na které reagujete. Sama mám xxl chlapa (140kg na 2,10cm), ale oproti známému (asi 200kg na 180 cm) to jsou nebe a dudy. Několik pneu nad sebou nezakryje ani oblek od Armaniho ;).

sunset*

Jasně že ne všechny, předpokládám však, že zhruba tak jedna-dvě-tři výborný holky by mu mohly stačit, ne?

No právě - on se nesmí rozkrájet, on má bejt sám sebou. Nikdo by se neměl přizpůsobit úplně ve všem tomu druhému, jinak se z něj (z ní) stane nutně blb/bačkora/matróna/fiflena - nehodící se škrtněte.

PS: Nevíte o čem mluvíte. Jsou dívky i zralé ženy, kterým se chlapi s pupkem líbí, krásný a chytrý ženský, jen prostě vidí toho chlapa asi jinak než vy. Navíc i s XXL chlapem udělá obrovský věci košile nebo hezkej oblek a dobrá vůně, rozhodně víc a líp než s chlapem-tyčkou z druhého váhového extrému.

doplněno 16.03.15 01:33:

Váš kamarád ovšem není jen "hodně tlustý", abych vás citoval. Je to extrémně morbidně obézní prase s příšernou budoucností a sebehodnější ženská pozná, že ji během několika let čeká jen a jen pořádná horničina při ošetřování tohodle vypasenýho obříka. A za pár let ošetřování jí stejně umře. Při takové extrémní nadváze navíc většinou první odejde erekce, tím příroda imho chce jasně naznačit, že někteří lidi by se neměli rozmnožovat.

olinlito
hodnocení

0x

Vezmu to z jiný strany: Zkus nějakou kartářku (osvědčenou) -někdo ti určitě poradí, kde hledat...Nebo zkus Google. Přeju úspěch

sunset*

Proč by měl chodit zrovna s kartářkou?

uska*
hodnocení

0x

Proč ve vašem věku hledáte svobodnou slečnu přiměřeného věku? Těch je jak šafránu. Když jste dobrý kamarád, nemohl byste být dobrý kamarád i rozvedené paní s dítětem?

martinaa*

Dobrý nápad! Spousta žen, co zažila nepěkný vztah a rozvod, hledá fajn "kamaráda".

doplněno 15.03.15 22:34:

Jó, víc takových trubců pro ženy, které jsou podruhé spokojeně vdané za normální hodné chlapíky.

sunset*

Milá martinaa, právě jste mu navrhla, aby se stal prvoplánovitým trubcem. Ech vy ženy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]