Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příběh lásky

Od: phoeebe odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat. Potkali jste někdy člověka (opačné pohlaví), kdy jste si mysleli, že je to opravdu ten/ta pravý/pravá? Jenže jste měli uplně odlišné zájmý, povahu, přátelé, ... ale i přesto vás k sobě táhlo "to něco"? Pořád jenom hádky, neshody, rozchody ... ale stejně se k sobě vrátíte. Je tohle normální? Nemáte někteří nějaký příběh ze života s láskou, kdy jste překonali skoro všechno, protože láska byla to nejsilnější?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto je moc složitá situace. Právě proto rozlišujeme milovat a mít rád. Milovat, to je srdíčko. Mít rád, to je hlava, rozum. Milovat a nemít rád? Šílená kombinace! *sok*

lucie*
hodnocení

0x

Zažila a bylo to sebedestruktivní.Lze druhého milovat tak ,až to druhého ubíjí.Milovat někoho kdo je jiný(zájmy,myšlení...)to jde,ale přinášelo to i hádky,pláč,psychické kolapsy.Nejen láska,ale i snaha zachovat vztah to bylo hlavní a nedívala jsem se na sebe jak mě ten chlap trápí,jak mi dáva najevo jak jsme oba jiní a změnit jsem se měla já.Ve dne jsem se snažila"popírat vlasní já" a noci proplakané ,že takhle to přece nemá být.Já městský typ-kavárny,bazény,kina,výstavy,útulný byt...On- starší barák s otcem napůl,vesnice,kde jel bus 2krát za den,vesnické zábavy,hasiči...Měli jsme společný jen sport..Rozchody,útěky pak zase milující návraty.Teď se na to dívám jinak,ani bych si nic nezačla s někým kdo je úplně jiný.Ale tímhle si v mládí prošel kde kdo.

hodnocení

0x

Jo, takovou lásku jsem potkal před 36 lety. Bohužel (možná bohudík) ten vztah skončil dřív, než vlastně začal (takže hádky a neshody nebyly). Každý jsme pak žili svým životem. Setkali jsme se opět po více jak 30 letech, a já po těch letech pochopil, že by náš vztah neměl šanci. Jsme každý naprosto jiný. Takže bylo asi dobře, že to bylo, jak to bylo. Ale protože někde hluboko v srdci přece jen zůstala zapadlá vzpomínka, jsme v současné době kamarádi. Občas spolu zajdeme do čajovny, jeden druhému se svěřujeme s osobními problémy a máme se i svým způsobem rádi. Náš vztah nijak nezasahuje do našich současných životů a jsem si jistý, že to tak zůstane. Jsem rád, že tu "dívku" mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]