Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chcete zpátky šíleného Jeremmyho?

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Tak nám chtějí vyhodit z BBC z pořadu TOP GEAR šíleného a drzého Jeremmyho. Jeremmyho Clarksona. Budete patřit k dalším až půl miliónům diváků, co ho chtějí vrátit zpátky do pořadu? Kde je jeho tahounem. On už prostě takový je. Měl prý sprdnout a možná i proplesknout producenta, že nezařídil nějaké občerstvení. Mě se ten šílenec a Hammond a May docela líbí.

doplněno 11.03.15 19:48:

Ahoj. Trochu bych se zastal autopořadu AUTOSALON na Primě. Ti redaktoři v něm, jsou taky docela dobří.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Top Gear je prostě nenahraditelná bomba. Když vidím ty české parodie motoristických magazínů, brečel bych. Takže ano, chci vrátit šíleného a drzého Jeremmyho. Jestli někoho propleskl, mají mu zarazit honorář za jeden nebo dva díly, ale vyhazov... to je moc...

lidus*
hodnocení

0x

Nesleduji, neznám a je mi to jedno.

osel59
hodnocení

0x

TOP GEAR sleduji co u nás běží, klidně i reprizy odvysílaných dílů odpoledne. Stále pobaví, s těmi sračkami, co se pořád vysílají nelze Top Gear vůbec srovnávat. Oni jsou všichni tři úžasní, jsou to povahové protiklady. Bez Jeremmyho by to už nebylo ono. On je prototyp. Skvělý zážitek bylo loni v letě jejich představení v Praze.

doplněno 11.03.15 20:22:

Tak už jsem podepsal, dík za odkaz.

janplinto*
hodnocení

0x

Mým favoritem je kliďas Jakub Květen. Herecký osud Klárxna je mně víceméně lhostejný. *nevi*

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Ano, i jeho pořady jsem sledoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]