Můj dotaz je asi spíše pro mužskou část fóra. Ví někdo jak dlouho se má nechat slivovice po vypálení tzv."větrat"než se zazátkuje? Je to nějak přesně dáno, nebo záleží jen na vlastním dojmu, že už to docela krásně voní? Tak degustátoři raďte prosím.
U nás ji necháváme vydýchnout ještě v demižonech, přesnou dobu k tomu určenou nemáme. Většinou je to tak, že se uzavírá až po stáčení do lahví, a to se provádí po několikerém okoštování, prostě až se na tom shodnem...
jaja28- Muj když ji vypaloval tak ji nechaval tak dva dny vyvětrat a potom ji stačel do lahvy:Da nikdo si nestěžoval že byla špatná naopak ještě prý bylo toho maloSO
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.