Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co děláte o víkendech...?

Od: deedee odpovědí: 6 změna:

Jen mě tak zajímá, co podnikají jiní lidé o víkendech (nebo tedy ve dnech volna, pokud směnují). Přes týden jsme s partnerem dost vtyížení, takže o víkendech chodíme do kina, divadla, s přáteli na kafe/večeři, koukáme doma na filmy a relaxujeme... V létě se jezdíme koupat, sem tam nějaký hrad/zámek... Ale nějak dochází nápady, co dělat, pokud není nějaká lokální zajímavá kulturní akce. Na sportovní výkony moc nejsme, neshodneme se :) poradíte nějaký třeba neokoukaný program? Zajímavý nápad?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2 ze 3 víkendů chodím do práce - ale to asi není dobrá rada -doporučení :(

Na vesnici si prostě jen tak odpočíváme na zahrádce nebo při posezení s/bez známých... Jednou za 2 měsíce na akci typu divadlo,kino,tanec.

Když si pořídíte děti, na relax moc času mít nebudete *smich* Ale zkuste nějaké společné zájmy prohloubit - čtení, úklid, výlety, plánování budoucnosti (stavba domu nám zabrala jen v plánování 2 roky;))

Je to hodně o zájmech obou - radit bez info je těžké.., ale pokud jste pracovně vytížení, takový relax u dobrého vína a seriálu je k nezaplacení

au1
hodnocení

0x

pátek + sobota večer hospoda, a máte vystaráno na celej víkend, páč přes den v sobotu i v neděli budete mít kocovinu a budete rádi že nic nemusíte :D

to je samozřejmě jen fórek, tak si musíte říct co vás oba baví, já třeba zkousnu ZOO tak objíždíme zoologický, na sport mám kamarády když to partnerku nebaví :)

paw*
hodnocení

0x
Jezdim stavet barak. Je to pro me asi ten nejlepsi relax. Geocachovani s mladou. Casto nam tez vypnou elektrinu, tak si najdeme spolecnou zabavu na vecery...
Sezeni s prateli jsem do jiste miry eliminoval, neb videt se s nekym 2x do mesice mi leze na nervy. Neni si co rict a omilat to 3x do kola je zbytecne. Asi nejsem kavarensky typ. Ale kazdy to ma jinak no.

hodnocení

0x

deedee, o víkendech skoro stereotyp..

v pátek odpoledne po šichtě odjezd 40km za tchýni do domova důchodců (DD) na kafe. Pak za vnoučkem (1 rok) na chalupu. Večer podle situace, buď u kámoše, nebo u nás 2 pivka a něco k snědku. Ráno v 8:30 káva u nás pro kámoše, pak odjezd pro tchýni do DD. tráví s námi víkend. Pak práce na domku, zateplování, dříví, a stavba..procházka s vnukem, uspání v kočárku, oběd, káva, zasloužený spánek po obědě, práce na domku, svačina, odvoz tchýně do DD, práce na domku, dle situace večrní program. V neděli to samé..

Několikrát v roce jezdím jako doprovod na autoklub.cz/... a autoklub.cz/...

Rovněž několikrát do roka cesty po ČR mimo letní sezonu.

A skoro každý rok stejně..

hodnocení

0x
My létáme k moři nebo frcime na hory, Dolomity, Alpy. Nebo jen tak jezdíme autem po cizích zemích a objevujeme památky o kterých jsme dosud nevěděli. Nebo vezmeme motorky a vyrazime na nich. Rádi také vyrážíme na golf, ten nás baví oba, občas také za kamarády do hospody a na šipky a na kulečník. Jinak práci a veget na zahradě a kulturu - to stihame v týdnu ;)

joudic*
hodnocení

0x

to same, co ve vsedni den, sedim u PC a bokem cumim na tv *vtip* a nebo rekonstruuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]