Nejste přihlášen/a.
Dnes v noci našel kamarád přede dveřmi 4 kouzelná štěnátka nejspíš křížence bordel kolie s jezevčíkem. Podotýkám, že bydlí v paneláku. Jelikož už jednoho psa má, nemůže si dovolit dalšího a navíc hned 4. Nejspíš je čeká odvoz do útulku. Jsou to 3 kluci a jedna holka, lokalita Zlín. Pokud by měl někdo vážný zájem, ozvě te se.
doplněno 08.03.15 15:53:Aktualizace: jedna holka už má nový domov
Moc nerozumím tomu, jak si někdo může pustit do postele zvířata o kterých nic neví (když už si je tam pouští).
Třeba proto, že hygiena? Přijde mi to stejně normální, jako si zout boty, nesedat si do postele v kalhotech ve kterých jsem seděl v MHD nebo si umýt ruce.
Myslíte že malé uprděná miminka jsou na tom jinak? Několikrát jsem varovala diskutující matku na zastávce, že její děcko okusuje nedopalky na zemi :D
Sorry, ale jste až úzkostně čistotný.
doplněno 08.03.15 21:33:@ra252 a někteří na ni i válí sudy
Asitak, nepřeháníte to trochu? A vůbec, na tohle se tazatel neptal. A zřejmě viděl v jakém stavu štěnata jsou. Kdyby byla nějak zaneřáděná, tak by si je do postele určitě nepustil.
A co třeba tu fotku dát dolů do baráku někam na vývěsku. Někteří lidé jsou fakt hnusní. Ale myslím si, že tak hezká štěňata budou i z toho útulku rychle pryč. Ještě jsou také takové inzertní vývěsky přímo ve městě. U nás tedy jsou. Sice se tím zabývá paradoxně pohřební ústav, ale všichni tam chodí číst inzeráty.
Kdybych věděl že by rodiče zvládli,tak jednu holku bych pro ně zamluvil a segra či brách (jsou v PV a já JH) přijeli ,ale již na to nemají,takže sry.
Jinak to víte lidé jsou různí, na jednu stranu je dojme vyhozené štěňátko a na druhou stranu jsou ochotni zlikvidovat či spíše zruinovat finančně mladou rodinu s dítětem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.