Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsou lidi takové k****

Od: ohneta* odpovědí: 21 změna:

Dnes v noci našel kamarád přede dveřmi 4 kouzelná štěnátka nejspíš křížence bordel kolie s jezevčíkem. Podotýkám, že bydlí v paneláku. Jelikož už jednoho psa má, nemůže si dovolit dalšího a navíc hned 4. Nejspíš je čeká odvoz do útulku. Jsou to 3 kluci a jedna holka, lokalita Zlín. Pokud by měl někdo vážný zájem, ozvě te se.

doplněno 08.03.15 15:53:

Aktualizace: jedna holka už má nový domov :)

Proč jsou lidi takové k****

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

1x

Raději bych takovým hezounkým psíkům říkal BORDER kolie, ten váš výraz se nehodí...:)

ohneta*
hodnocení

No já to tipl, nejspíš blbě :-D

asitak
hodnocení

0x

Moc nerozumím tomu, jak si někdo může pustit do postele zvířata o kterých nic neví (když už si je tam pouští).

Asitak: a proč by nemohl?

asitak

Třeba proto, že hygiena? Přijde mi to stejně normální, jako si zout boty, nesedat si do postele v kalhotech ve kterých jsem seděl v MHD nebo si umýt ruce.

ria*

Myslíte že malé uprděná miminka jsou na tom jinak? Několikrát jsem varovala diskutující matku na zastávce, že její děcko okusuje nedopalky na zemi :D

Představte si, že jsou lidé, kteří si sednou do trávy na louce. Šílené, co?

taknejak
to je prece v poradku, pokud ihned z te travy neleze do postele, podle tech odpovedi to ale tak vypada.

No představte si - někteří na té louce klidně i spí.

ohneta*
hodnocení

Sorry, ale jste až úzkostně čistotný.

doplněno 08.03.15 21:33:

@ra252 a někteří na ni i válí sudy :-D

Asitak, nepřeháníte to trochu? A vůbec, na tohle se tazatel neptal. A zřejmě viděl v jakém stavu štěnata jsou. Kdyby byla nějak zaneřáděná, tak by si je do postele určitě nepustil.

ohneta*
hodnocení

Na fotce jsou už vyumývaná, zkrátka fešáci. Nalezeni byli v podstatně horším stavu, promrzlá a mokrá.

kolemjdouci

Já rozumím, protože právě všichni lidé nejsou takové k ...růty víte?

asitak

zvláštní srovnání.

ria*
hodnocení

0x

Nemají chybu, já doufám, že bývalý majite právě tím, že je dal před dveře, je chtěl zachránit, mohl je hodit do popelnice, nebo utopit.. Bohužel jsem z druhé strany republiky, a pejsků máme všichno hodně. Držím jim pěsti..

athenaise*
hodnocení

0x

Jsou nádherná, škoda že tak daleko :(

lidus*
hodnocení

0x

Kouzelní mazlíci, bohužel už nezvládám sama sebe natož štěně. Nebojím se, že by si takové krasavce někdo nevzal, stačí vidět ten jejich kukuč.

hodnocení

0x

Jsou nádherní!,psa nemám,kdybych mohla,tak si pro jednoho dojedu,tak vám aspoň přeju,aby jste jim našli pěkný domov.

hodnocení

0x

A co třeba tu fotku dát dolů do baráku někam na vývěsku. Někteří lidé jsou fakt hnusní. Ale myslím si, že tak hezká štěňata budou i z toho útulku rychle pryč. Ještě jsou také takové inzertní vývěsky přímo ve městě. U nás tedy jsou. Sice se tím zabývá paradoxně pohřební ústav, ale všichni tam chodí číst inzeráty.

Jsou nádherná, ale právě proto bych se bála, že si je vezme někdo pro tu roztomilost a zadarmo, a začas by mohlo psík skončit zas někde u dveří, v dobrém případě...tedy myslím zájemce z té vývěsky. Ale ono je to asi sázka do loterie vždy, tak důkladně zájemce prověřit...

hodnocení

0x

Kdybych věděl že by rodiče zvládli,tak jednu holku bych pro ně zamluvil a segra či brách (jsou v PV a já JH) přijeli ,ale již na to nemají,takže sry.

Jinak to víte lidé jsou různí, na jednu stranu je dojme vyhozené štěňátko a na druhou stranu jsou ochotni zlikvidovat či spíše zruinovat finančně mladou rodinu s dítětem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]