Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímá mě, proč skončil Milionář, Risk, Kolotoč, Jsi chytřejší než páťák? Takové krásné soutěže.
Protože klesala sledovanost a televizím se to nevyplatilo. Je to škoda, takové soutěže dnes chybí, rád bych se podíval. Ale komerční televize musí přežít a při nižší sledovanosti to asi nejde. Pokud by někdo vymyslel něco zajímavého, tak to může mít dobrou sledovanost. V jednom článku jsem četl názor na pořady typu Superstar, Talent apod. Mnoho lidí to kritizuje, ale zatím nikdo nevymyslel jiný a lepší pořad tohoto nebo podobného typu. Až někdo vytvoří nový způsob těchto soutěží, tak se možná bude zase na co dívat a posune se to dále.
Dobrý den, protože byly hezké jen pro část diváků, protože skončila autorská práva, protože silně klesala sledovanost, protože někdo v té TV přišel k názoru, že už je toho dost, protože nebyl zájem sponzorů soutěže, protože základ je, aby se stále něco měnilo - a protože se stále vysílá AZ-kvíz (který nemá konkurenci). Zdravím!
doplněno 07.03.15 11:59: doplněno 07.03.15 12:21:ernie - ono se to dá poznat tak, že je nějaký oblíbený pořad přesunut z času atraktivního do času sledování třeba mimo špičku. To je varování, že tento pořad to má nahnuté a zřejmě potom tiše vyšumí. Ale, je zajímavé, že nové pořady jsou inzerovány v upoutávkách, ale o konci těch oblíbených už TV neinformuje - divák to často zjistí, až když to najednou není k nalezení v TV programu.
Řekl bych, že to bylo spíše tím nezájmem sponzorů, než sledovaností. Ta se nedá u pořadu nijak objektivně měřit.
Takže přepokládám, že podle vás jsou Peoplemetry k ničemu a určitě nefungují.
doplněno 08.03.15 00:50:Já vás nepotřebuju uargumentovat. Mě je to úplně jedno jestli to je možné nebo ne. Ale televizní společnosti jsou o tom přesvědčené. Jinak by to neplatili ze svého.
Ale vy se zdá máte se statistikou skušenosti, když to tak přesvědčivě tvrdíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.