Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč skončily hezké soutěže v televizi?

Od: novakjan odpovědí: 10 změna:

Ahoj, zajímá mě, proč skončil Milionář, Risk, Kolotoč, Jsi chytřejší než páťák? Takové krásné soutěže.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martas*
hodnocení

3x

Protože klesala sledovanost a televizím se to nevyplatilo. Je to škoda, takové soutěže dnes chybí, rád bych se podíval. Ale komerční televize musí přežít a při nižší sledovanosti to asi nejde. Pokud by někdo vymyslel něco zajímavého, tak to může mít dobrou sledovanost. V jednom článku jsem četl názor na pořady typu Superstar, Talent apod. Mnoho lidí to kritizuje, ale zatím nikdo nevymyslel jiný a lepší pořad tohoto nebo podobného typu. Až někdo vytvoří nový způsob těchto soutěží, tak se možná bude zase na co dívat a posune se to dále.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, protože byly hezké jen pro část diváků, protože skončila autorská práva, protože silně klesala sledovanost, protože někdo v té TV přišel k názoru, že už je toho dost, protože nebyl zájem sponzorů soutěže, protože základ je, aby se stále něco měnilo - a protože se stále vysílá AZ-kvíz (který nemá konkurenci). Zdravím!

doplněno 07.03.15 11:59:

ceskatelevize.cz/...

doplněno 07.03.15 12:21:

ernie - ono se to dá poznat tak, že je nějaký oblíbený pořad přesunut z času atraktivního do času sledování třeba mimo špičku. To je varování, že tento pořad to má nahnuté a zřejmě potom tiše vyšumí. Ale, je zajímavé, že nové pořady jsou inzerovány v upoutávkách, ale o konci těch oblíbených už TV neinformuje - divák to často zjistí, až když to najednou není k nalezení v TV programu.

Řekl bych, že to bylo spíše tím nezájmem sponzorů, než sledovaností. Ta se nedá u pořadu nijak objektivně měřit.

Takže přepokládám, že podle vás jsou Peoplemetry k ničemu a určitě nefungují.

doplněno 08.03.15 00:50:

Já vás nepotřebuju uargumentovat. Mě je to úplně jedno jestli to je možné nebo ne. Ale televizní společnosti jsou o tom přesvědčené. Jinak by to neplatili ze svého.

Ale vy se zdá máte se statistikou skušenosti, když to tak přesvědčivě tvrdíte.

2kedar*

Pokud budou pouze v Praze, tak ano.

Myslíte těch 4-5 tisíc přístrojů že má být objektivním vzorkem výzkumu? To je na úrovni statistické chyby...

Dál?

hodnocení

1x

Milionář

Chcete si zahrát? bencopo.cz/...

lidus*

Těch 320 000 mi vyplatí kdo?

ben®

Dobrý den, oněch 320.000,- Vám vyplatí Vaše levá ruka směrem do Vaší pravé ruky .

Zdravím!

filip17*
hodnocení

0x

to je dost subjektivní, jestli byly krasné. Pravděpodobně ztrácely sledovanost. A za mě osobně, není krásná ani jedna, ale občas jsem se podíval na Chcete být milionářem, ale nijak jsem to "nežral"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]