Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jen tak mě napadlo, jak je ten svět strašně nespravedlivej...
Prostě kluk musí na sobě makat, musí umět různé vychytávky, musí vztah vést, musí za holku platit, vydělávat, musí být nějak výjímečný a vyčnívat z davu aby se v té konkurenci prosadil.. a pak si MOŽNÁ najde nějakou jednu holku...
A holka? Té stačí aby byla trochu pěkná a hned má okolo sebe 10 kluků a musí je odhánět...
Např. seznamky, tam když jste kluk NEMÁTE šanci... když se vám na profilu objeví jeden lajk můžete být rádi... a holky? Stačí že si tam dá jednu fotku a hned má 30 žádostí a 100 lajků a může si vybírat. A takhle to není jen na seznamkách.
Je to nefér a radši budu sám. Holky jsou s prominutím svině a jen toho zneužívaj. Tečka
Musíte hledat feministku - ta chce mužské pracovní místo, chce si být s chlapem rovna - tj. stačí, abyste byl trochu hezký a hned máte okolo sebe 5 feministek, které vydělávají a platí za vás
Horší bude, když bude požadovat sex 2x denně a vás zrovna bude bolet hlava
@pudu03 - ono se jedná hlavně o potřeby. Zatímco chlap je "lovec", co hledá a snaží se ulovit, předpokládejme z důvodu sexuální potřeby.., žena má potřeby jiné a jak je uvedeno v poradte.cz/... - než se na jednu věc zaměří, rozmyslí si to...
Když chlap hledá, dělá to pro své uspokojení. Žena má své potřeby, které s mužem převážně nesouvisí a když už chlapa hledá, stačí to oznámit - nadržených chlapů jsou plné servery...
Stačí být ve vatě...pak už to chce jen pořádnou lopatu na odhánění houfů holek.
Jeden z mých kolegů je tzv. princ (viz Hausmann). Nikdy bych nevěřil, jak se holky dokážou poslušně stavět do fronty. Pokud chlap není princ, ale třeba šedesátiletý malomocný syfilitik, úplně mu stačí dostatek oběživa. O zbytek se postarají samotné holky - například o pseudoracionalizaci, jako že vůbec nejsou prodejné děvy, nýbrž pouze co nejlépe zajišťují své budoucí potomstvo. Takže zbytečně neposiluj, nepečuj o sebe, nešaškuj na seznamkách...jen tvrdě vydělávej a vše ostatní včetně zástupů děvčat přijde samo...pokud ti na tom tak strašně záleží.
No právě, když je holka hezká, automaticky míří vejš a hledá zazobance, který je schopnostma, vědomostma, logikou, majetkem DAAALEKO nad ní .. ale ona je hezká, takže na něj má, ba ho ještě převyšuje a on si ji musí koupit.
Už chápete tu nespravedlnost?
Proto se taky říká, že žena chlapovi podrží.. jako by mu ona poskytovala ten sex, ona byla ta, která se pro něj obětuje ! A přitom se na tom nadře chlap ! Fakt nesnáším to jak to je ve společnosti nastavené... zlatý islám.
Ahoj.
No, je to nespravedliví, tak si zkus hledat holku o kterou kluk nezavadí, to ne co, protože se ti nelíbí.
A máš to, je to stejné, kluci zas vyhledávají holky "krásné" a jak se chovají jim je vcelku jedno, přeji příjemné hledání holek které kluka nemají a asi mít nebudou pokud je nebude chtít někdo, kdo si holku nenajde jak říkáš.
Blbost, ptal jsem se jedné kámošky, která není skoro vůbec pěkná - jak to má s klukama (je to kámoška) - čekal jsem že řekne že nic nebo to nějak zatře.. a ona že se teď s jedním rozešla a chodí teď s bývalým.. a já úplně hleděl COŽE?
Holky které nikdo nechce buď:
1. Vypadají jak kluci
2. Jsou moc tlusté
Kluk nemusí být tlustý, může mít normální postavu a stejně má smůlu.
pro pudu 03
Nevěšte hlavu, tak je to v celé "zvířecí" říši, vždy se vzájemně hledá ten "nej" samec a "nej" samice, u lidí je to stejné nijak nevybočují zkrátka jsme stejně jako zvířata ať chcete nebo ne, naprogramováni tak abychom "vybírali nejlepší geny" a vzniklo tak "dobré potomstvo", nic jiného v tom nehledejte, a o nic jiného také nejde, viděl jste přece (alespoň v televizi) jak dva samci bojují o samici?, u lidí je to stejné nemyslete že není, akorát lidé používají "jiné prostředky soutěže", tzn. místo síly fyzické sílu psychickou, místo "plného korýtka" mají lidé "dobré místo" atd. Až jednou budete mít děti (budete-li mít) uvidíte vše v jiném světle budete mít tolik starostí a dalších povinností a obav, že si někdy řeknete "dnes bych do toho asi nešel" a vidíte "všichni do toho ze začátku chtějí"
Všechno lze ale i využít ve svůj prospěch, jako můj známý, měl mnoho známostí a i tzv. "krásek" nakonec si vybral tu která není jak se dnes říká (nemám to slovo rád) "atraktivní". Jeho filosofie? Cituji: "Hezká holka se ti může zku..., ale tahle ne, ona je spokojená "že někoho má" on je spokojený "že nemá na zálety zkrátka že není žádaná ", fungují spolu už nějaký čas a zatím jim to jde, zkrátka našli se dva co na sebe nemají vysoké nároky, zatímco druzí hledají své přednosti, oni využili svých "nedostatků" (které více či méně máme každý) žijí si dle svého, a je pravda že nemusí řešit věci které mnohým párům "otravují život"... Můj osobní názor, ač mladý tak rozumný kluk, rozumná ženská, částečně "přelstili" ten "skličující přírodní zákon, pro člověka ne vždy důstojný přirozeného výběru"který nás do něčeho "tlačí" takže i v případě "úspěchu máme pocit že jsme o něco okradeni" to něco jsme my sami naše svoboda důstojnost volba...
máš kámošku, která není skoro vůbec pěkná, tedy pokud si na větvi z toho, že vůbec má kluka nebo dva, tak je pro tebe spíš ošklivá než skoro vůbec pěkná. Takže bys o ní ani okem nezavadil...hm > Zatím co slintáš nad "modelkama" a zjišťuješ, že je nedokážeš zaujmout. Co vlastně chceš? Buď to musí být v hlavě nebo v peněžence.
Tohle brečení ti k ničemu není. Zamysli se jestli něco neděláš špatně. Nebo se na to spíš vykašlej a vrať se k tomu za 5 let.
A tak co se kouknout po tý holce co vypadá jako kluk nebo je moc tlustá? Prostě by ti na tom vadilo, že by ostatní kluci a holky (no smáli by se ti ) to je vše, kdyby sis hledal takovou, tak holku máš ať si sebevětší hezounek ...
Jeee jak já nesnáším tyhle fňukny.. Má malé sebevědomí, tak svou neschopnost svaluje na druhé...
Tak s těmito názory jsi jasně dokázal, že v hlavě toho moc nemáš a pokud to nevykompenzuješ vzhledem a/nebo tučným kontem, tak se moc nediv
A ty seš co? Místní "kráska"? Nejsi v roli kluka, takže NEMÁŠ ANI PONĚTÍ o čem tu mluvím.
A hlavně - vůbec mě neznáš, tak si nech svoje rádoby chytré postřehy nějakému z těch desítek chlapů ve tvém okolí. Já na to fakt nejsem zvědavý.
Nechápu proč je to ve volném pokecu, když to myslím vážně a sériózně.
A já jsem teď přišel na super nápad !
Zkuste se pořádně snažit, udělat si pár škol, doktorát ... s tím pak najít super zaměstnání... no a můžete si vybírat
vy mne nechápete - budete mít 30-35 let a kolem sebe 20 holek ve věku 18-22 let, které po vás budou toužit - to chcete ne?
Jojo, raději buď sám. S takovým přístupem si normální hezkou holku nejenže nenajdeš, ale ani nezasloužíš. Kdo by taky poslouchal to tvoje skučení a stěžování si...
Až se probereš z pubertálního opojení touhle stupidní demagogií, tak se podívej na lidi kolem sebe a zjistíš, že i ženská umí/musí vydělávat, že i výjimečná pěkná holka má problém najít kluka.
Pokud závidíš, že hezká normální holka se střední má na každým prstě pět kluků, zatímco kdejakej vypatlanec s titulem nezvládá základní slušné chování, tak není problém ve společnoti, ale mezi tvýma ušima .
Zdar.
doplněno 03.03.15 14:50:Prý prozřel , no že se nechá parta hloupých chlapů vodit za nos stejně hloupou slepicí s výstavníma čtyřkama, to je problém těch, kteří přes vlastní stojící přirození nevidí dva metry dopředu
.
A až dorosteš, tak to pochopíš, prozatím se jen snažím vypadat drsně, ale tvé názory jsou hodně dětinské.. Nedivím se, že seš bez ženský...
A řekla bych, že tě odkopla právě taková, co si může sakra dobře vybírat, a ty to jednoduše nerozdejchal .
Další nesmysl - holka nemusí být vůbec chytrá, může být úplně vypatlaná jako třeba já - a stejně kolem sebe má přímo ZÁSTUPY a musí kluky odhánět. Dívám se kolem sebe a vidím to co vidím. To že to nechcete přijmout je vaše věc - já jsem prozřel a je to přesně jak říkám.
Prostě ženské to mají o dost jednodušší a chlap ať se nadře, však co, on je lovec... tak ať se stará chlapec... my jsme princezny a svět se točí okolo nás. Nejhorší na tom je, že si to baby dobře uvedomujete a ZNEUŽÍVÁTE toho a to neustále. Přitom jste úplně podřadné a kdyby se měly porovnávat schopnosti, jste úplně MIMO.
A pak že baby maj menší platy atd.. vůbec, je to o schopnostech, chlap toho prostě víc umí, ale ženská se namaluje je hezká a hned je ta, která určuje, kdy podrží a kdy ne...
doplněno 03.03.15 14:39:Ta holka si nezaslouží mě
Jo jo, protože každá ženská je celá šťastná, že má zástupy chlapů, co nad ní slintají. Tak tak. Vůbec neznám žádnou, která by si na tohle stěžovala. Nevím, kde se pak vzalo to, že chodí se staženejma půlkama ze zastávky k baráku, protože se bojí, že každou chvíli na ně z keře vyskočí podobnej ufňukánek jako ty, co svou neschopnost někoho si najít (předpokládám základní neschopnost komunikovat s lidma - soudě podle tvých odpovědí) shazují na všechny ostatní. Blbky, si vybírají sebevědomé muže, kteří je mohou zabezpečit a ochránit místo ufňukánků, co se nepostarají sami o sebe, natož aby se starali o děti a rodinu.
Pokud nemůže vidět přes své přirození, pak je možné, že na něj poletí mraky ženských - doporučil bych tazateli foto a registraci na nějakých stránkách
...a víš jak je nespravedlivé,že ženská nevydělává tolik peněz jako chlap?jen protože je v jiné platové kategoii...a pokud narazí na nadřízené co se bojí o své místo a ví,že ona má vzdělání a vědomosti větší,tak jí nikdy nepustí výš.A co potom?obvinit je z diskriminace?a pak s nimi pracovat a nechat si"házet klacky pod nohy".Heslo-chlapi sobě-dobře v praxi funguje.Pokud žena studuje nebo pracuje v "chlapském"oboru,tak musí umět dvakrát tolik jako chlap aby se prosadila.Tak co na tom vidíš za spravedlnost?To že Vás chlapy vede pud a díváte se na nás jako na kus žrádla a lajkujete fotky a necháte se vodit za nos mrknutím a slovíčkama,není náš problém.
a k tomu bych doplnil možnost čůrání ve stoje (pominu-li armádní pomůcku pro ženy) - to je k nezaplacení zejména v zimě
A zazdil bych to porodem - mimo Arnolda neexistuje chlap, který by to odrodil...
K vláknu se nějak nemá cenu vyjadřovat, to je marný. Ale dovolil bych si ti trochu oponovat. Nejen Arnold, ale i Chuck Norris umí vše, tedy i rodit.
To, že ženské na stejné pozici vydělávají méně, je blábol. Za celá ta léta, co jsem zaměstnán, nevím o jediné ženě, která by za stejnou práci brala méně proto, že je žena.
Záleží kde jste zaměstnán,chce to širší pohled.např.dělnická pozice-obsluha svářecích robotů.Dělají tam ženy,které jsou zaškoleny.Dělají tam i muži,stejně zaškoleni,jen mají navíc svářečák(který žena mít nemůže)tudíž bere muž za stejnou práci víc.Je veden jako svářeč a žena jen jako dělník.Určitě by zde lidé přidali spoustu příkladů,kdy ženy dělají stejnou práci jako muži a berou méně.To by bylo ale na jinou debatu.
doplněno 03.03.15 17:09:Na školení nás učili,že ruční-hliník ženy nemohou(nějaké zdravotní omezení)Vím,že některé svářečáky jdou,ale někde je omezení.Byl to jen příklad,který znám a je tam platový rozdíl.Jinak máte pravdu,ženy by si taky mohly udělat,ale posílání byli muži a ženám se naznačilo,že jsou potřebny jinde a stejně by jej nevyužily v plné míře(tam co jsou ty omezení by nemohly)atd.
Proč by žena nemohla mít svářečák? Pokud tedy chce, lékařská prohlídka kurz zkoušky, tam je omezení jen v případě např. manipulace s tlakovými lahvemi atd. /hmotnost/ale to se samotným svařováním přímo nesouvisí, akorát pokud není vyslána zaměstnavatelem pak si musí kurz platit ze svého. V zahraničí je to zcela běžné, ženy svařují lodě, konstrukce podobně jako muži i u nás v čr jsou a jde jim to
Jistě těžká břemena, těhotenství ale jinak bez problému:
doplněno 03.03.15 17:54:Na omezení ve svařování jsem se informoval, a opravdu ani při svařování hliníku ani v jiných metodách není pro ženy žádné omezení, (zkoušky metod vykonávají běžně) pokud vám řekli že ano, pak to nevyplívá přímo z technologie na kterou je možno mít příslušné zkoušky ale z dalších místních nebo lokálních podmínek daného podniku anebo z podmínek bezpečnosti platných pro ženy obecně o čemž jsem mluvil
Ja jsem to o cem vy pisete, ze neni, zazila na vlastni kuzi a docela me to nastvalo.. Na stejne pozici jsem byla s kolegou a nejak jsem zjistila, ze bere vice za to same.. Odpovedi mi pak bylo, ze on je chlap, ze zivi rodinu.. Pendrek, byl to mladoch jako tehdy ja, zadne deti za sebou.. Nakonec to srovnali.. Verte, ze se to deje..
Mi osobně se stalo jen to,že do kanclu vybrali kolegu.Mám vyšší vzdělání,delší praxi,prakticky tu práci dělám už dlouho,jen oficiáně chlapi v kanclu vybrali jej protože ženskou tam nechtějí.Ani se tím názorem netají.U výběrovek jsou dva z kanclu a personalistka,takže i když ona je žena a vidí to objektivně,tak je přehlasováná vždycky.(a stejně se nechce motat do interních záležitostí jednotlivých dílen)
Tyhle vzkazy jsou opravdu vtipné - vztekáte se protože jste podle všeho naprosto neatraktivní - nemusí to být vzhledem, stačí Vaše povaha. Nechápu, proč si to vyzléváte na ženách,kdyby byly ženy na bohaté, tak by nebylo na světě více než 7-miliard lidí - to je jen Váš komplex, všude kolem Vás se lidi párují a Vás nikdo nechce přesně kvůli takovým hloupým řečím..
Tak tak, holku si nenajde (může se stát), ale místo toho, aby se víc snažil a zamyslel se nad sebou, tak si ještě dovolí říkat o kamarádkách (kamarádce), že jsou ošklivé. To opravdu zbožňuju, když nějaký chlap ohrnuje nos nad holkou, že je škaredá, ale sám má pupek, mastný vlasy a HLAVNĚ kyselej ksicht. Prvně přijmout krásu ostatních, pak přijmout krásu svou a hned vám bude na světě líp. A ne se vztekat, že tamhle kočka od sousedů si vyšla radši s klukem z posilky než s váma. Víte... já si myslím, že i kdyby ty holky byly svobodné a žádný "sexy týpek" v okolí nebyl, tak se radši spárují dohromady mezi sebou, než aby si vyšli s někým, jako jste vy.
Pudu03, kolik je vám let? To hledáte jenom na fejsu a v seznamkách? To je ale špatně, tam hezkou a slušnou holku nenajdete. Ona ta krasavice na fotce může být klidně kdokoliv s upraveným nebo cizím fotem. Vyrazte do normálního světa. Z toho tady čtu je mi smutno, jsou i normální hezké holky a ty si vybírají podle povahy, ne vzhledu nebo výše konta. Jestli Vaše chování není přesně to co holky láká, na tom se přece dá zapracovat
Promiň, ale jako KLUK tě musím nazvat volem. S tímhle myšlením se ani nedivím, že žádnou nemůžeš najít. Mám jednoho kamaráda, má jenom základku, extra krasavec to taky není a víš co? Má ženu a 2 děti. Přitom je blbej jak tágo. Stačí mít sebevědomí, umět holku zaujmout a můžeš mít na každým prstu třeba 10 holek.
Já taky nejsem pěknej, maturovat teprve budu, bohatí taky nejsme, bydlím s rodiči v bytě, talent mám akorát na vysírání lidí. Možná se budeš divit, ale mám úžasnou chytrou holku. A moje první to není. Takže u nás je to přesně naopak, než ty popisuješ.
Si chlap tak bojuj a nebuď sračka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.