Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě jsem nikdy neměl vztah

Od: ales* odpovědí: 24 změna:

Chtěl jsem se zeptat, je mi 21 a v životě jsem ještě neměl vztah i když se mě líbilo hodně holek, co dělám špatně že u žádné se to nezmění a není z toho vztah?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, z tak strohého dotazu nelze odvodit, co děláte ve vztahu špatně...Ale je vám teprve 21 let a opravdu se mi nechce věřit, že byste někdy v budoucnosti nikdy nezabodoval... Asi jste natrefil na holky, co s vámi vztah mít nechtěly. I to se v životě stává. Víte, co se říkává, dočkej času jako husa klasu...

hodnocení

0x

Říkávalo se "počkej panenko v koutě, najdou tě" - ale o chlapech to asi napsáno nebylo - chodíte na místa, kde je možné seznámení?

Vynechal bych hospody, diskotéky a klub přátel žehu. Zkuste se mrknout kolem sebe, jestli se na vás nedívá nějaká smutná duše, které je 20 let a stále neměla vztah - i když se jí líbilo hodně mužů...

doplněno 27.02.15 17:33:

přesně - taky bych asi přišel s návrhem "Holky, chtěl jsem jít do kina na ..., ale samotného mne to nebaví. Nevíte o nějaké holce, která by se mnou na film šla? Za odměnu třeba večeři. "

ales*
hodnocení

Ano chodím na různá místa kde je je možné potkat spostu holek, ale nikdy se mě nepodařilo zaujmout nějakou natolik aby z toho bylo něco víc mám hodně kamarádek s kterými si vždy někam zajdu když je čas, ale už nevím co dělat, a co víc tady psát to nevím už nad tím přemýšlím dlouho že jsem pořád sám i když vztah chci, hold jsem ještě neměl ani kamarádku z výhodama

eulalie*

A Aleši, vaše kamarádky by vám nemohly dohodit nějakou smutnou opuštěnou duši ženského rodu? To je taky možnost jak se seznámit.

ales*
hodnocení

A není to trapné se takhle ptát kámošky i když mě to už taky napodlo možná to moc beru a chce se normámě zeptat
eulalie*

Trapné to není... lidi se tak normálně seznamují. A když budete mlčet, tak co tím získáte? A jsou-li ty vaše kamarádky opravdu kamarádky, tak vás pochopí...:)

hodnocení

0x

Je mi stejně jako vám a taky jsem ještě neměla vztah.

ales*
hodnocení

Je to zvláštní pocit vidět kolem sebe ty zadané a šťastné páry a přitom být sám

To možná někdy jo. Ale já si nechci hrát na něco, co nejsem. Nechci nosit make up, kontaktní čočky místo brýlí, boty na vysokém podpadku, úzké džíny, ve kterých se člověk nemůže hnout, trička nad pupík, aby mi nachladly ledviny... Dnes je to o vzhledu, aspoň u holky. O ničem jiném. Ať si říká, kdo chce co, chce, kluk vidí nejprve vzhled, pak až ho okouzlí osobnost jako taková. A dnešní kluci jsou zvyklí na určitý typ holek. Nechci tím říct, že jsem nějaká špindíra nebo hastroš. Umývám se každý den, oblékana chodím sportovnějším stylem, POHODLNÉ džíny, tričko, sportovní mikinu a tenisky. Vlasy mám také vždycky umyté, někdy rozpuštěné, někdy stažené, ale vždy čisté. Nemyslím, že se zanedbávám, nebo tak, ale je mi jasné, že kluci jsou dnes zvyklí na jiný standard.

eulalie*

Dobrý den Anzionko, a vy byste chtěla takového toho běžného kluka? Asi taky ne, viďte. Na druhou stranu, když vidím, s čím po svém boku se pyšní někteří kluci, tak se až divím, jak je taková holka mohla uhranout. Svým oblékání dáváte i najevo, co hledáte a čemu dáváte přednost. Tak to je v pořádku. Nemá cenu se stylizovat do něčeho, co nejste. Přeji vám, abyste i vy našla toho pravého pro sebe. Jinak - jako byste mi z duše mluvila. Proplouvám životem bez makeupu, s brýlemi, s teplým prádlem, v riflích, tričku a mikině ;).

Ano, mně by stačil běžný kluk. Jenom aby se každý den myl. Aby měl čisté vlasy, jedno, jestli po pás nebo na ježka. Oblečení je čistě jeho věc, jestli bude mít tepláky (protože je to třeba sportovec) nebo kalhoty s rozkrokem u kolenou, je mi totálně jedno. Já jsem dost tolerantní, co se týká kluků a jejich oblečení. Jenže kluci to mají jednoduší, co se týká vzhledovu.

Ono je to složité. Kluka by si na mé pozici našla (LEHCE) jenom silná, extrovertní a sebejistá povaha, která by z toho udělala přednost, že nenosí make up, že má na nose brýle a nejraději má džíny a mikinu. Když se vám skloubí introvert s tímto, tak je to dost špatný. Ale Eulalie je zářným příkladem. Asi jí není dvacet, tj. má partnera nebo manžela. Možná i děti. Takže to možná jde, někoho najít bez make upu, s brýlemi, riflemi a v mikině.

eulalie*

Anzionko, i já jsem kdysi měla dvacet let a věřte, že introverti se moc nemění ... Nechápu, proč si myslíte, že na vaší pozici by si kluka našla jen extrovertní a sebejistá povaha?

Eulalie, neříkám, že JEN, říkám, že si kluka hledá SNADNĚJI. Těší mě, že nejsem sama... *placni* *jasne*

eulalie*
28.02.15 11:02

;):)

janm*

Vždyť jak líčení tak oblékání je přec "proměnná", dnes můžete mít sukni zítra zase oblíbené "sportovní, " oblečení je na to, aby se střídalo dle potřeby, prakticky esteticky jak Vám vyhovuje, zrovna tak líčení, nemusíte být stále nalíčená, sem tam dle situace třebas jen úplně "decentně", nebo zase vůbec proč z toho dělat pravidlo vždy nalíčená, vždy nenalíčená...:)

Nebo třebas s budoucím přítelem, proč se alespoň občas neobléct nebo upravit tak aby se vám to vzájemně líbilo, proč si občas jen tak se svým vzhledem "nehrát", vždyť tak nemusíte "chodit stále" ne? , můžete si v tomhle klidně jen tak "zablbnout" a pak zase třeba chodit půl roku v teplákách, to oblékání a líčení bych bral spíše jako hru, vždyť to hra je, nač to brát smrtelně vážně a možná se u toho i dost zasmějete a to je dneska potřeba...

Janm, však já neříkám, že se třeba na nějakou společenskou akci dostatečně neupravím a neobleču se, jak se patří. Ale abych každý den vstávala o půl hodiny dříve, abych si na sebe napatlala cosi hnědého, rtěnka, řasenka, stíny, pudr apod. Abych si každé žehlila vlasy a oblékala nepohodlnou push up podprsenku. Nechci svůj volný čas trávit výběrem a nákupem nepohodlného módného oblečení, které na mě vypadá jako kus hadru. Já chci, aby můj kluk měl rád mě a ne nějakou moji iluzi.

janm*

Však ano, tak jsem to mněl na mysli, přesně tak, nač by jste se trápila hodinu před zrcadlem, když vás čekají jen "všední běžné povinnosti", oblékání líčení ať vám slouží k potěše zpříjemnění "zablbnutí"...

Bojíte se, že pokud by jste se trochu víc "upravila" nalíčila, pak by si váš kluk "mohl zamilovat iluzi" a ne Vás,jestliže spolu budete opravdu trávit víc času, a on bude mít vážný zájem, pak to dle mne nehrozí,(protože vás neuvidí jen jednou za týden, ale jistě častěji)

Módní oblečení, vždyť nemusíte být oblečena dle toho co se "právě nosí" ale tak aby Vám to slušelo, ve všem bych asi volil takovou "zlatou střední cestu" s rozumem, jinak je to ale jen a jen vaše věc a nikdo ani já nemám právo vám do toho kecat :)

hodnocení

0x

Podle mě kluci neletí až tak na "zmalované sexbomby", ale na holky s velkým charismatem. U holek je to spíš tak, že se leckdy nechávají lehce sbalit - a jelikož je balí hlavně sebevědomí (někdy až moc) namachrovaní týpci, tak pak se není proč divit, že právě s takovými často chodí (čest výjimkám). Já sama mám úplně nulové charisma a mám třeba i ošklivější kamarádky (když to řeknu takhle hnusně - prostě víc neupravené a tak), které ale nemají o kluky nouzi - mají totiž ono charisma. Je to dost na nic, protože většinou mě lidi berou až mě znají tak čtvrt roku minimálně... a teď si tady s tím zkuste někoho najít - to jen k těm komentářům o tom, jak se (ne)má holka upravovat.

U kluků je často problém, že se snaží rozhazovat sítě všude možně (třeba i nevědomky), takže začínají jako kamarádi velké spousty dívek, a třeba doufají, že aspoň u jedné zabodují. To hodně často nefunguje. Možná by opravdu pomohlo zeptat se některé z nich, jestli nemá nezadanou kamarádku. :)

janm*

"namachrovaní týpci"

V tom bude asi problém jednoho mého "kolegy", mladý kluk, rozumný inteligentní, ale má právě jednu "malou" vadu, je móóc hodný, vztah mu většinou skončí vždy stejně, po dlouhé známosti mu "holku" přebere někdo jiný, je to pro něj pokaždé celkem "trauma", naštěstí jsme tu "my" abychom mu pokud možno "poskytli první pomoc" *smich* /jinak legrace to samozřejmě vůbec není, zvláště po dlouhodobé známosti/

Já to ale neberu jako nějakou urážku, protože znám právě "namachrovaný týpky", kteří jsou naprosto zlatí a úžasní, a znám i tiché introvertní kluky, kteří jsou ve skutečnosti dost sobečtí a až "zlí". Spíš jde jen o to, že víc ukecanej člověk má větší šanci někoho sbalit, protože se víc snaží a jde to víc vidět, než když je kluk stydlivej a moc nějak na něm nejde poznat, že by chtěl i něco víc (a když už se potom ukáže, že jo, tak už je většinou pozdě, protože už je to ten "kamarád"¨;)

janm*

Tak on mluvit umí, také vše pečlivě zváží v jeho případě "namachrovaní týpci" spíše znamená, že ty ženy raději asi "drzejší," protřelejší ..., což rovněž nemusí znamenat špatní, další případ co jsem zažil byl ale v tomto jednoznačný kdy "namachrovaný týpek" byl ale opravdu, jak to nazvat "slušně" dosaďte si nějaké slovo ze slovníku tabuizovaných slov:)

ales*
hodnocení

Tak tady s tím úplně souhlasím jak jsem psal mám hodně kamarádek a nikdy z toho nebylo mnohem víc nejsem moc upovídanej ale vyslechnu si rád cokoliv ale asi neumím žádnou zaujmout natolik aby z toho bylo něco víc. Prostě jsem vždy jen dobrý kamarád kterému můžou povědět cokoliv a vědí že mě to nebude jedno.

klaban*

Jo jo, to máte naprostou pravdu. Já jsem třeba taky spíš introvertní typ člověka. Nepotřebuju někde vyčnívat apod. a taky jsem díky této debilní povaze nemohl najít dlouhou dobu holku.Na diskotékách jsem byl každý víkend s kámošema, ale prostě třeba nikdy jsem tam žádnou holku neoslovil jako první. Vždy jsem si říkal, nebudu se přece vnucovat :) a samozřejmě takový přístup je to nejhorší, co může být, jenže introvert se nedokáže předělat ze dne na den na extroverta. Dneska už mám taky jinou kuráž než jsem měl ve dvaceti, ale je to na dlouhou trať. Dnes je mi 30 a spoustu věcí jsem přestal řešit. Jsem už ženatý a mám dvě děcka.

jirkazxc
hodnocení

0x

Jen jestli Vás neberou jako kamaráda, kterému se muzou svěřit a postěžovat si jaci jsou ti jejich lumpové. Raději si s Vámi pro jistotu nic nezačnou, aby Vás naztratili jako kamarada, když by Vám to ve vztahu neklaplo.

Raději najdou nejakýho pitomce, kterýho můžou pustit k vodě a pak si na něj u Vás postěžovat.

Takových dotazů jako je ten Váš už tady bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]