Dobrý den, je tu někdo z Ústí nad Labem? Budu se stěhovat na sídliště Skalka, tak by mě zajímalo, jak se tak bydlí? Jací lidé tam bydlí, je tam klid, dá se pustit dítě beze strachu před barák?
Podle mne nejhorší lokalita v Ústí, na kopci, daleko od centra, už výstavba byla šílenost. Ideální místo pro vytvoření gheta, byt bych si tam nikdy nekoupil.
Prodávají se tam velice levně byty ohledně toho,že tam bydlí.A nemohou se byty ani prodat,,,Kdysi jsem za mlada bydlela,cikáni tam také byli,ale nebyli takoví jako dnes.Zeptám se kamarádky ona tam v Ustí ještě bydlí ,jestli neví něco.Já jsem bydlela přímo u náměstí,tak tam byl klid.
pajusee
Děkuji Celkově mi nevadí naše menšina, pokud tam tedy nežije jako většina... Jde o to, že mi tam byty příjdou velmi levné, dá se říct, že i levnější než v KB, tak mi příjde, že to musí mít nějaký háček, i když jsem o tom sídlišti nikdy nic špatného nepostřehla.
Ptala jsem se makléře,proč tam jsou tak levné byty ,ale konkretně v Mojžířově a řekl mi zaobaleně ,že ohledně cikánů..Lidi prchají ..Mají problémy s odstěhováním tedy s prodejem bytů Koukněte se do realitek,,Tam to je ,,ale v Ustí se mi moc líbilo ,,chemička již tam není ,,ráda jsem měla procházky kolem Labe s kočárkem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.