Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Totemové zvíře

Od: vikyna* odpovědí: 6 změna:
Zdravím :)
Už asi týden pátrám po svém hlavním totemovém zvířeti (čistě ze zvědavosti :) ) a zkusila všechno.
Jako první jsem zkusila Na typ zoo
Cestou na to místo, kde jsem se měla s tím zvířetem potkat, jsem viděla tygra v kleci, žirafy, hrochy, delfíny a gorilu.Ale to hlavní zvíře jsem neviděla.
Pak jsem zkusila druhý způsob - schody. Hodně zajímavé: na nebi byla dvě slunce a dva měsíce. Ale to už jsem v tom lese to zvíře slyšela ale nedokázala jsem zaostřit. Pak ve studánce jsem zahlédla lva se zlatýma očima a o den později se mi zjevila sova pálená.
A dneska se mi zdál sen: byl ze mě slon a skákala jsem po hladině, viděla spoustu zvířat ale pamatuji si jen lvy a krokodýly.
Nevěnuje se tady tomu někdo, kdo by mi poradil? :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych Vám poradil - už to neberte. Takto si ubližujete a zdržujete si život. Zdravím!

P.S. Jak víte, že jste to "své" zvíře ještě nepotkala? Není to netopýr?

hodnocení

0x

Když totemové zvíře najdete, pomůže vám to najít místo v životě? Bude to něco jako kotva? Pevný bod, ze kterého otočíte světem? ;) Každý z nás ví, v jakém jsme znamení a dokonce i v ve znamení podle asiatů a já nevím koho ještě. Já jsem střelec, habr, pes. A co?! Dá mi to něco? Obohatí to můj život? *sok*

hodnocení

0x
ja Vám poradím.nechte se hospitalizovat na nejbližším psych.oddeleni .situace je važna

hodnocení

0x

vikyno, je tu problém...

i já jsem musel požádat google o vysvětlení, co to je hlavní totemové zvíře... (a to jsem na světě dost dlouho, tvoji kamarádi by mne možná poslali nazpět do hrobu)...

Takže se nediv, že některé odpovědi ti připisují trochu nelichotivý psychický stav...

já za tebe vkládám pár odkazů na to, co máš asi na mysli.

carovani.cz/...

samanismus.estranky.cz/...

cestasamanky.cz/...

karolinaloskotova.blog.cz/...

snad se najde někdo, kdo ti bude rozumět... držím ti palce

hodnocení

0x

Dělá se to šamanskou cestou. Zkus se poptat někde po čajovnách nebo podobných místech, jestli nevědí o někom, kdo dělá šamanské bubnování a projde to s tebou. Já jsem kdysi praktický šamanismus dělal, takže bych to ještě mohl umět, ale taky záleží na tom, odkud jsi, jestli by to nebylo příliš daleko.

hehha
hodnocení

0x

Proč je potřeba někam se škatulkovat :) My nejsme žádná zvířata, ale lidi! Opravdu by mě zajímalo, kdo neustále vymýšlí ta životní čísla, zvířata a bůhvíco ještě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]