Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já bych Vám poradil - už to neberte. Takto si ubližujete a zdržujete si život. Zdravím!
P.S. Jak víte, že jste to "své" zvíře ještě nepotkala? Není to netopýr?
Když totemové zvíře najdete, pomůže vám to najít místo v životě? Bude to něco jako kotva? Pevný bod, ze kterého otočíte světem? Každý z nás ví, v jakém jsme znamení a dokonce i v ve znamení podle asiatů a já nevím koho ještě. Já jsem střelec, habr, pes. A co?! Dá mi to něco? Obohatí to můj život?
vikyno, je tu problém...
i já jsem musel požádat google o vysvětlení, co to je hlavní totemové zvíře... (a to jsem na světě dost dlouho, tvoji kamarádi by mne možná poslali nazpět do hrobu)...
Takže se nediv, že některé odpovědi ti připisují trochu nelichotivý psychický stav...
já za tebe vkládám pár odkazů na to, co máš asi na mysli.
snad se najde někdo, kdo ti bude rozumět... držím ti palce
Dělá se to šamanskou cestou. Zkus se poptat někde po čajovnách nebo podobných místech, jestli nevědí o někom, kdo dělá šamanské bubnování a projde to s tebou. Já jsem kdysi praktický šamanismus dělal, takže bych to ještě mohl umět, ale taky záleží na tom, odkud jsi, jestli by to nebylo příliš daleko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.