Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co hrozí za podkopávání důchodců?

Od: kauflandd odpovědí: 32 změna:
už nás s kamarádem štve jak se všude cpou a zdržují zároveň a potulují se a rozhodli jsme se si nabrousit lokty a jít do protiútoku. Zdržuješ? Podkopnout, nebo zahodit hůlku či ten jejich vozíček, chacha. Chceš sedět v MHD? Já mám také právo sedět, běž si sednout na vyhrazená místa nebo si stěžuj svému poslanci. Jebeš do mne vozíkem? Dám ti takovou ťafku, abys příště pochopil co znamená dodržovat odstup.
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
dekujeme, že nekrmite naše troly.

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Polož tento dotaz Svojí matce, určitě Ti poradí. A sem už nechoď.

ivik*

A ještě bych si dovolila : zajdi si na psychiatri,mladíku plný síly:..

hodnocení

0x

Dej tohle přečíst své babičce nebo dědovi, budou rádi, že jsi je varoval. A až i přesto přijde někdo z tvých blízkých domů s úrazem, nebo ho z Kaufu odvezou rovnou do špitálu se zlomeninou krčku po ťafnutí některým z tvých kamarádů, určitě se ti hodně uleví. Oni totiž tak moc k tomu úrazu nepotřebují,stačí málo a je vystaráno.

Jinak - maminky s dětmi, co taky občas překážejí, to by byl taky docela dobrý cíl pro tebe a kamarády.

A co za to hrozí? No to uvidíš sám...

doplněno 23.02.15 07:52:

Ještě bych doplnila - nejlépe když budete na toho jednoho s hůlkou aspoň čtyři, dovedu si představit, co jsi za chcípáčka, že si troufáš na staříky, tak abys nějakou ještě nedostal, kdybys byl sám.

hodnocení

0x

Nehrozí vám dohromady nic. Jen to, že vám někdo nakope hlavu do prdele, koloušku ...

Tady ještě přežívají takové ty asiatské zvyky, jako úcta ke stáří, pomoc slabším a podobné hovadiny.

A někteří staromilci dělají judo či karate. Jako já třeba ...

zztop*
hodnocení

0x

Sice je taky nesnáším, ale řeknu ti co se ti může stát. Někdo ti může natáhnout a takovému cucákovi se určitě najde hodně lidí co to rádi udělají. Holt fracek, kterého rodiče doma nenaučili se chovat.

doplněno 23.02.15 06:25:

Mimochodem nejsi z té naší milované menšiny? Myšlení a IQ tykve by odpovídalo.

hodnocení

0x
Podkopnes ho , on to nebude cekat , rozbije si drzku a ty budes obzalovany z ublizeni na zdravi :)

majsterjoe*
hodnocení

0x
Mně štve, že musím v tomto státě žít s takovýma kur**** jako jsi ty. A tady je jedno jestli to myslíš doopravdy nebo z legrace. Normální člověk takto agresivně nemyslí.

hodnocení

0x

Jistě že máš právo sedět! Za takovýto přístup k lidem budeš zřejmě po právu sedět na Pankráci...

Nazval bych tě hovadem, ale nemohu porušit pravidla této poradny...

hodnocení

0x

Když jsem otázku četla, tak se mi začalo špatně dýchat a zabylo mi nedobře. Pak jsem si začala číst vaše odpovědi a teď už se jen směju. Jste všichni zlatí, ať je vám kolik chce let *pusa* Když v duchu Kauflanda obejdu, vidím zakompexovaného, velikášského, agresívního, bezmocného chudáka. Proč chudáka? Být takhle naprdnutý celý den, to musí být fakt strašné! Celý den potkávat staré lidi a ještě pak jet na návštěvu za svou babičkou a děkovat ji za penízek, který od ní dostane a který si sám neumí vydělat.

milan23*
hodnocení

0x
A co se jich třeba zeptat, jestli nechtějí ten balík limonád nebo pytel granulí podat do košíku?
Nebo nechoď nakupovat ve čtvrtek kolem 10. dopoledne.

pavkazji*
hodnocení

0x

Provokatér jsi dobrý!Co Ti hrozí?No já doufám,že tě uvidí "při akci" otec a řádně tě pochválí.

Přeji si aby jsi ve stáří potkal taktéž ohleduplného a hodného člověka jako jsi ty.To se jen tak nevidí.Jsi kabrňák.

hodnocení

0x

,,byla bych ráda,pokud se tedy dožiješ důchodu ,jestli ti do té doby ti někdo nerozbije čuňu a nedoláme hnáty ,aby jsi toto,co tě štve sám zažil na sobě.Tohle si zasloužíš. Ale takoví lidé -snad si ten čumák nabijí velice brzy.Jsi normální odpad společnosti a potřebuješ léčení,,tam můžeš sedět až ti to nebude milé.

janplinto*
hodnocení

0x

Nechápu, proč Sys vůbec nechává rozjet diskuzi pod takovým průhledným trollingem. *nevi*

Mohl jsem tu otázku stopnout a skrýt hned v počátku. Ovšem ten ubožák by se jen zasmál. Takto má možnost přečíst si reakce lidí. Nebude z nich zřejmě spokojený.

Možná, že jejich obsah pochopí...

bambula*
hodnocení

0x

Zachovej klid vychoval tě kapitalismus a odborníci vysokého kalibru od Velkého sametu, pokud se dožiješ stáří vychutnáš si svoje požitky, můj soused říká, mohu říct že jsem byl mladý, ale mladý nemůže říct, že bude starý

hodnocení

0x

Proč píšeš v množném čísle? /rozhodli jsme se/ Asi proto, že sám jsi poseroutka, bojíš se a ramena Ti narostou jenom v partičce Tobě podobných. Sám by ses bál výprasku, musíš se za někoho schovat. Připomínáš mi malého bojácného pejska, který v partě ostatních udatně štěká, ale je-li sám a je na něj zadupáno, stáhne ocásek mezi nohy a peláší pryč.

Ti důchodci už za život něco dokázali. Už jim nyní ten pohyb nejde tak lehce, jak bys chtěl. I Ty budeš jednou důchodce, za kolik si myslíš, že v tom věku budeš běhat "stovku"? Kolik vyskočíš do výšky? A co výmyk? Ten možná neuděláš ani teď, v mládí. Víš, nejsem zlá, ale jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Nepřeji lidem nic špatného, ale Tobě bych ten vozík s chutí přála, abys viděl, jak těžké je se na něm pohybovat. A ti ostatní by do Tebe jebali! Taky bych se přidala. ;) Třeba bys z vozíku spadnul na šišku a rozsvítilo by se Ti.

Podobný póvl, jako jsi Ty, bych radila škrtit už v porodnici. A rodičům poradit, aby se pokusili zplodit něco lepšího, půjde-li to. Jenomže u mimina do té budky nikdo nevidí, co se v ní za pár let vylíhne. /jinak by uškrtili Hitlera, Stalina a řadu dalších/.

Ale dost možná, že má jen nějaký nevycválaný puberťák dlouhou chvíli a chechtá se u monitoru, jak se rozčilujeme. Tak proč si kazit náladu pro blbost jiných? Lidi, bude jaro...*slunce*Jaga.

lidus*

Ano Jaguš, proč si kazit náladu vždyť ono na něj také dojde. Bude jaro, už aby bylo *slunce*.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, co Vám hrozí? Hrozí Vám to, že jednou zůstanete ve společnosti sám nebo jen s elitou - mladí a krásní. Ostatní pomalu odstraníte. První budou důchodci, potom postižení, pak třeba bude vadit jiná barva pleti, vzdělání, majetek nebo jen brýle. A již to zde bylo. Zdravím!

hodnocení

0x

,,Lidi,,vykašlete se na něho nemá chování normálního člověka a sam neví co s životem .Nakopat mu prd-l .aby si ani na ten vozík nemohl sednout a zlomit hůl a nutit ho k rychlému pohybu ,,je to chudák mdlého rozumu,,

doplněno 23.02.15 10:39:

ale on se baví jak mu lidé odpovídají..

Pominu fakt že vlákno založil ubohý provokatér který se baví tím jak všem hnul žlučí a odpovím na jeho otázku.
Co ti hrozí u nás už sis přečetl. . . Zajímavější varianta je, co by ti hrozilo třeba v Singapůru. Tam takové vypatlance na veřejnosti svlíknou do naha, přiváží k lavici a seřežou je bambusovou holí že si půl roku nesednou.

buss
hodnocení

0x

Nebýt těch důchodců, tak tady ty blbečku s tvými názory nejsi!

doplněno 23.02.15 16:25:

Kde jsou strážci čistoty tohoto webu?

ronyx*
hodnocení

0x

Odpovím ti, co ti hrozí:
- v lepším případě ti někdo tu hůl ohne o hřbet nebo o hlavu
- v horší případě budeš do smrti platit - léčení poškozeného, bolestné a další pokud to bude řešit soud

uska*
hodnocení

0x

Odpovím jen na to, co ti hrozí. V době, když jsem byla o dvou berlích jsem byla šťastná, že alespoň chodím (šourám se) a jela jsem s manželem nakupovat. Přesně takový jako ty mi kopl do berle, já se chytila regálu a nespadla jsem. Manžel byl o kus dále, viděl to, přiskočil a takovou mu vlepil, že skončil v bednách s banány.

Dokázal jen vytánou telefon a volal policii. Přijeli a jako zázrakem každý viděl jak mi podkopl berle, ale nikdo neviděl jak mu manžel natáhl. Dokonce v obchodě údajně nešly v ten den ani kamery. Mladíček měl vyražený jeden zub.

Tak než něco podobného uděláš, vem si chrániče na celé tělo.

ujgur
hodnocení

0x

Nereagujte na něj, on se nás snaží vyprovokovat a baví se vašimi reakcemi.

pb®
hodnocení

0x
Jediná rada. Najdi si ty i kamarád děvče, nebo chlapce, to je jedno a začněte často a kvalitně souložit. Agresivita přejde, budete klidnější a vyrovnanější, svět hned bude hezčí a nebudete mít potřebu si vybíjet vztek na slabších.
Před týdnem mě doslova zprcala banda důchodců před Billou. Lepší výraz na to nemám. Vzbudila jsem se brzo, muž malý i velký ještě spali, tak jsem se rychle oblékla a jela nakoupit, abych dopoledne stihla ještě uklidit a uvařit a mohli jsme jít na výlet. Před obchodem banda důchodců, tak jsem si říkala, že si prostě povídají, vzala vozík a šla si po svém. Divila jsem se, že se dveře neotvírají a pak jsem si všimla, že bude za pár minut 8, tak brzo většinou nevsyávám. No a důchodci jak supi začali. Nó, my tady asi stojíme jen tak né? Jó pani, přesně tohle jsem si říkala, že tady jen tak stojíte a povídáte si. Nó vona nás snad předběhne. Nebojte, to vy už budete dávno doma, když já budu ještě nakládat zboží do vozíku. To víte, babička brala důchod, tak musí rozfofrovat těch svých 15tis. Co tím chci říct. Člověk může druhého utřít a naštvat i s úsměvem ve tváři, aniž by se dopouštěl násilí nebo použil sprosté slovo.
V neposlední řadě to chce trochu tolerance, protože pokud se dožijete, budete úplně stejní.
pohanka*

pb - Hezky napsáno, dávám *palec*.

hodnocení

0x

Lidi nešilte, toto je přímo ukázkový troll *smich*

cs.wikipedia.org/...

pavkazji*

to promon: *palec**haha* *palec*

To jsem netušil,že na wiki tohle je *smich*

*palec* Napadlo mě to hned po přečtení.

lucie*
hodnocení

0x

Je to jak v pohádkách-zloba plodí zlobu.Oni ti staří lidí to nemají lehké a kdyby sme se k nim všichni chovali slušně,tak by ty jejich reakce nebyly takové.Vadí mi lidi s dětma(nevychovanýma)co na všechno sahají a jí to i na prodejně,vadí mi matky s kočárky co se nacpou všude a očekávají pochopení...ale když budeme na sebe vzájemně podráždění,tak jak ten svět bude vypadat?Zamyslete se v jakém světě chcete žít a podle toho se chovejte,ale nikdy nevíte kdy budete "na kolenou"Vy.

troll to bude,ale kolikrát i v diskuzích vidíte jak jsou lidi netolerantní a jen jejich pravda je ta pravá.Je jich spousta.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- proč se tak všichni divíte? - to je trend naší moderní doby - mládí vpřed ! - jakobyste to neviděli denně kolem sebe - stačí, když chcete po 40-50 najít práci !

doplněno 23.02.15 16:39:

- a nezřídka za takový názor na důchodce vděčíme i médiím !

kalousek
hodnocení

0x

chtělo by to restart, prostě se všech důchodců zbavit a začít znovu. Odlehčilo by se jak zdravotnictví, tak důchodovému systému.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]