Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše názory -obory

Od: kikine4ka odpovědí: 3 změna:

Aojký Ahojký lidičky , takže potřebuji tedy poradit.V jakém z těchto oborů právo , Cestovní ruch :):):) , Diplomacie ,Gastronomie, grafika v reklamách , no zkrátka nová média atd. , publicistika ,archeologie (práce v muzeu atd...)... se mohu po vystudování SŠ a VŠ nejlépe uplatnit a které školy se dají dobře vystudovat atd...? :111 Děkuji moc z avaše odpovědi.(prosím vybírejte z těchto oborů)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Tak logicky pokud mě například nebaví právo, ale třeba gastronomie a někdo mi bude tvrdit, že v právu je nejlepší uplatnění, tak jakou mám šanci, že tu školu doopravdy vystuduju a opravdu se uplatním, když mě to vůbec nebude bavit? ;) Vybírej podle toho co tě opravdu zajímá a máš na to ty schopnosti.

hodnocení

0x

To je divná otázka. Přece se budu řídit sama sebou a ne tím, čím by chtěl být někdo jiný. A jakou školu můžete vystudovat zrovny Vy? Copak tohle někdo může vědět?

hodnocení

0x

Pokud budete šikovná a bude Vás to bavit tak reklamní grafika a grafika všeobecně je super obor který stále nemá dostatečné zastoupení. Pak ktomu ještě přidáte web design a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]