Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zase kočky

Od: culdabulda1* odpovědí: 16 změna:

Nevím, jestli odkaz vložím správně, resp. jestli vám půjde otevřít. Ale zkusím to, je to prostě kouzelné !

email.cz/...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

https://www.youtube.com/user/simonscat pro milovniky kocek ;)

doplněno 18.02.15 23:36:

tak ale... http://www.youtube.com/user/simonscat

ladinpraha*
hodnocení

0x

junkers*
hodnocení

0x

Jj, kočky jsou fajn. Ale ty moje chca.y do peřin, tak jsem číče musel vykopnout do pustiny.

Junkers, vy občas dovedete být fakt veliký hňup!

culdabulda1*
hodnocení

- ladin - taky dobrý - takový "mužný" !

doplněno 19.02.15 00:08:

- junkers - milovník zvířat Vy asi moc nebudete, že? - děláte chybu ... třeba Vám ty ubohé kočky chtěly něco sdělit ...

doplněno 19.02.15 22:10:

no ladine - polepšil jste se - obě kočky dobrý !

hodnocení

0x

Nádhera ! Akorát jsem se úplně přikrčila, když po něm kočina šplhala. Ty zaťatý drápky hrozně bolej a on se tvářil, jako když čeká na autobus. Nebo jestli byl pod tričkem nějak oplechovanej.

Naše Rozárka, už je tedy v kočičím nebi, ale ta takhle vyváděla kdykoliv jsem loupala salátovou okurku. Úplně je zbožňovala a když jsem jí nakrájela okurku, tak mroukala, jako by žrala lososa.

lucie*
hodnocení

0x

junkers Proč kočky?děti taky čůrají a dělají bordel,stojí peníze...a je jich snad plný les?To jen (nemám slov!)se raději zvířátka zbaví,než aby jej vychovali věnovali mu čas.

Jinak video kouzelné.

honzajs122
hodnocení

0x

Kočky jsou jako ženy ... úlisný a falešný*smich*

*palec* Mám raději psy. Babička mívala kočky a některé byly hodné, jiné náladové, některé škrábaly, kousaly. Měnily charakter. Pes by byl větší jistota, myslím. Ten je většinou stejný a víte, co od něj čekat. Jedna kočka když byla malá, byla nespolečenská a nechtěla k lidem ani se mazlit. Až po několika letech se úplně změnila a chtěla hladit, mazlit se a usadila se. Jiná kočka zas přesně obráceně. Od malička byla mazlivá a chtěla člověka. Za pár let zdivočela a pořád utíkala pryč. To byly kočky venkovní na vesnici. Jak se chovají ty, co jsou pořád doma, netuším. Docela by mě to zajímalo.

culdabulda1*
hodnocení

nick - asi je to blbá odpověď - ale abyste věděla, o čem tady "kočkomilové" hovoří, musela byste zkusit s nějakou kočkou bydlet. Taky jsem žila na vesnici, měli jsme psy i kočky, a dalo by se říct, že jsem kočky ani moc ráda neměla.

Asi ve 30-letech, když už jsem bydlela v paneláku, jsem si vzala domů toulavého kocourka, protože mi ho bylo líto a protože byl hezkej. A postupně jsem zjistila, že kočka, která pozná, že ji máte ráda a že Vám může věřit, je ten nejlepší přítel a partner. Pokud dovedete správně ! vyhodnotit její chování, plně vám Vaši lásku vrací i když si stále zachovává svoji osobnost .

A řekla bych, že to platí i o kočkách venkovních, pokud se s kočkami naučíte "mluvit". Když poznají, že Vám mohou věřit, jsou stejně přátelské, jako kočky, které žijí v bytě. Kočka se k Vám chová tak, jako Vy k ní. S kočkami mám pocit jakobych se "koukala do zrcadla" - a mnohokráte se před jejich pohledem až "zastydím", protože se nemohu ubránit pocitu, že je to daleko kvalitnější tvor, nežli já.

Navíc - z praktického hlediska - nemusíte se jim stále věnovat jako psům - když na ně nemáte náladu - neotravují, vystačí si samy. No - a nemusíte je venčit, což je důležité pro starší, nemocné, či špatně pohyblivé lidi. Kočky mají i léčivý účinek - viz "felinoterapie". Tak ahoj.

doplněno 20.02.15 15:58:

- a ještě - s kočkami nic nezmůžete násilím - když Vám dá najevo, že se nechce mazlit, nebo nemá náladu, tak ji musíte respektovat, jinak Vás samozřejmě poškrábe a pokouše...

lucie*

Za mě-psi mi smrdí a ať říká kdo chce co chce,psi mají svůj pach a v tom čistotné kočky vedou.Hygiena je jejich přednost,celý den se o sebe starají a cokoli smradlavého,špinavého obchází obloukem.Nejsem dominantní a nemluvím sprostě i zvýšit hlas mi nejde.Nerada někomu poroučím,proto kočky jsou pro mě rovnocený partner a žijeme v kamarádském vztahu...a proto vím,že ta láska je od pravá od srdce a né naučená a prohloubená dobrým výcvikem.

Jsou to moji"mončičáci":) ten jejich heboučký kožíšek a ladné pohyby jsou na mazlení jak dělané,to psí srst taky nemůže konkurovat.

hodnocení

0x

Marcelko, děkuji. S chutí jsem se zasmála. No vidíte a pak že kočky nesmějí mléko. Některé kočky! Náš Ozzy takhle vyvádí, když má někdo rajče. Leze až na hlavu, dokud ho nedostane. Rajče on může velice!:-D Joudic, Simon je nejlepší kocour na světě! Bez debaty. *smich* *haha*

Babko, třeba to je sojové mléko. Já také slyšela, že kočkám by se kravské dávat nemělo. Ale když jsem byla malá, tak naše kočky kravské mléko pily a žily hodně dlouho. Jenomže tenkrát to bylo mléko přímo od naší krávy, ne ty dnešní chemicky upravované bílé tekutiny. Já jsem zrovna dneska mému kocourkovi trochu nalila a za půl hodiny měl průjem. Jinak mu ho nedávám, ale zadělávala jsem na buchty a trochu mi zbylo v hrnku. Už to neudělám.

hodnocení

0x

Nemám slov. Dívala jsem se třikrát a určitě se k tomu ještě vrátím. A ty kreslené jsou také velice pravdivé. Kdepak, kočka je kočka. Ta moje po mně také takhle leze až nahoru a jsem dost poškrábaná. Ale je to ještě kotě a já to vydržím. Mám také pejska, takže mohu porovnávat. Pejsek poslouchá, je strašně hodnej, ale ty kočky jsou prostě nějak zvláštní. nebo to je také tím člověkem. Někdo má rád holky a někdo zase vdolky. Prostě jsou milovníci psů a pak my, ti kočičí...

doplněno 19.02.15 20:44:

Ten můj kocourek zase zbožňuje jogurty, sýry a vejce natvrdo. Musím dát zároveň na talíř jednu porci i jemu, jinak bych se nenajedla.

wanesa*

U nás je to stejné! Kocour miluje smažená vajíčka na másle nebo když dělám řízky,musím mu taky dát zvlášť na talířek:)

Jinak -junkers - BLB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]