Všimla jsem si, billboard jako kráva u silnice, POZOR!VÁŽNÁ HROZBA ! pro uživatele systému Win XP, bla bla. Nějak jim to asi nevyhovuje, že stejně každý nechá na svém počítači dosloužit Xpéčko. Nebo mají o nás tak upřímnou péči?
Vítě, těch pár peněz, co to stojí, je nic. Beru to tak, že 5x vynechám pařbu a mám na nové Win... Upřímně, nedovedu si představit, že bych dělal na PC s jiným, než aktuálním systémem.
Já nevím jak vám, ale mě se XP aktualizují i nadále, podpora neskončila - další důkaz toho, jak je MS vyčůraný a spoustu lidí donutil přejít na novější win strašením, že nebude podpora a spousta lidí na to skočila. I kdyby se naeaktualizovaly win XP tak jaký problém by pro vás ovce nastal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.