Jak říká "Štíreček,"Žáha Vás pálí,protože máte překyselený organismus.Začněte jíst zdravě,a pijte probiotika.Bude po pálení
rustyxxm*
Prášky me prave vzdycky pomohli a ted uz ted uz me ani prasky nepomohli.citron me teda nepomaha
stirecek*
Prášky pomáhají krátkodobě, pak stav zhorší, protože jsou kyselinotvorne. Zaměření na zasaditou stravu je řešení. Člověk se cpe jedy a následky řeší dalšími jedy ve formě prášků...
Na tu gastroskopii se objednejte. Můžete mít reflux. Poklikejte a podívejte se, co to je a jak to je nebezpečné, zvláště pak, když pokuckáváte, aniž byste byla nachlazená.
Dobrý den,měla jsem také pálění zahy,pomohlo mi,že doktroka mi napsala recept na Helicid,beru ho pravidelně naláčno ráno 1x,a také,když nevím si rady po těžčím jídle-tak si dám kysané zěli-a je po pálění.
korina*
mě taky pálí žáha po kávě , rychlém jídle a čerstvých koláčích. ale né pravidelně. Když tak si vemu velký prášek Malox cucá se , příjemná chut a je po pálení. Mají ho v lékárně kolem 80 kč. celé balení V době těhotenství to byla hrůza denně od začátku až do 9 měsíce.Už mi nezabíralo nic, říká se že dětem rostou vlasy, u mě by to opravdu platilo. děti vlasatí , měly vyčesaného kohouta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.