Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konkurence pro Skylink

Od: fred odpovědí: 4 změna:

Skylink by potřeboval konkurenci, jako koza drbání. Svým monopolním postavením si bude diktovat ceny podle svého uvážení. Žádná pokuta ho nezastaví, v reálu ji stejně zaplatíme my. Jaké je tedy resumé : srazit patky a platit, nebo druhá možnost vrátít se zpět do pralesa.

88

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Není jeho konkurenci upc?
honzajs122

Pokud chcete přijímat pouze tzv. CZ neplacené stanice , tj. bez balíčků placených programů, a to v HD aby byl HD televizor využit, tak IMHO nemá. Osttaní do otho mají zamontovány placené porgramy (UPC) a nebo stojí obrazová kvalita za houby.

T-Mobile televize jede taky na Skylinku, jak je to s O2 nevím, ta jede asi jeno po drátech. Uvažoval jsem ještě o www.sledovanitv.cz, které jede přes lokálního providera, ale ten musí u nás dobudovat infrastrukturu.

Konkurence bohužel není.

hanz74

Měl jsem zavedené SIPO..na ten jejich poplatek 33,-( dal jsem si limit 50,- )..Pak mi "zapomněli" říci, že zdražují na 55,- a poplatek se nestrhl.. tak mi po 14dnech poslai mail, že jim nešel strhnout poplatek..Naštvanej, že zase zdražili jsem šel limit sipa zvednout..ale dodatečně se to již nestrhlo a přišel mi další mail: odpojili jsme vám kartu z důvodu nezaplaceného poplatku. Tak jsem jim chtěl napsat..jde to jen přes formulář ( info mail nemají ) ten jsem pracně vyplnil, abych následně zjistil, že nejde odeslat :( Super sráči..snad jim někdo konkurovat časem bude...Na pozemní vysílání přejít nemůžu..kopce okolo domu mi ruší příjem :(

v

Úplně to samé...V prosinci 2014 přišel jejich katalog s nabídkou, že jak si zavedu sipo budu platit 33,- Kč a leden budu mít zdarma. Taky jsem dala limit na 50,- Kč a stalo se mi úplně to samé jak píšete. Dala jsem hned trvalý příkaz a jede bez problémů - zatím. Je to levárna. Kdybychom nebydleli v horách, kde je špatný příjem dala bych si digitál. Soused je trošku výš než my a chytá digitál bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]