Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji,byla sem u dentální hygienistky,platila sem už dopředu za to 1000kč,a to sem tam byla tak cca 20 minut,čekala sem tak hodku. Jren me pročistila mezizubama,tekla mi i krev,jenže doma mi neteče když si čistím zuby,tak sem ji řekla že krev neplivu, a u ni ano,tak sem se citila jak blb. Doma krev neplivu tak to nechápu,asi na kartáček tak netlačím:/ dala mi kartáček i mezizubní kartáčky dva. 4 března jdu na kontrolu s tím že si mám každý den tema mezizubnima čistit, a pak mi zas bude asi neco delat.. večer včera sem to zkoušela prvne,ale po vyčištění sem nevidela že bych tam neco mela,asi se to má delat před vyčištením že? A pak si normálne vyčistit zuby jak me to ukazovala. To než sem tam byla obednaná sem si třikrát čistila zuby ASI DVE MINUTY,neoflinkávám to, a taky si kupuju ustni vodu proti bakteriim,takže sem byla docela zklamaná že ve 24 mám problémy se zuby..:/ nevim proč,když všecko používám:/
Je to oddělení kterému se vyhnu, i u nás v Brně se platí 1000kč za nic, kecám, děti do 15ti let platí 500. Neznám v mém okolí nikoho co tam chodí, zubní kámen mi čistí zubařka.
Tak to se máte ! Já jsem chtěl zubní hygienu odmítnout / též platba 1.OOO,-Kč/, protože momentálně nemám peníze. Zubní lékař řekl, že pokračovat ve spravování chrupu bude až poté, co tu hygienu absolvuji / i dentální hygienici se chtějí uživit ! /. Musel jsem tedy tam jít. Bylo to velice bolestivé, žádný ultrazvuk, jak se někde píše, ale takové kovové háčky, kyrety a těmi to vše v hloubce čistila bez umrtvení. Krve teklo požehnaně. Co je nejhorší, jak to čistila, tak se mě uvolnily a vypadly 2 plomby na krčcích zubů a teď mě čeká jejich plombování, pochopitelně za nemalý peníz. Tady na venkově k jinému zubaři jít nemohu a co je bohužel smutné, je už dost lidí v okolí, kteří na zubaře prostě nemají dost peněz.
Paní dentální hygienistka potřebuje být z něčeho živa... Jaké problémy máte se zuby, že k ní musíte chodit? Já například proto, že mi občas vyčistí za pořádný peníz zubní kámen. Ale co jsem se naučila používat i ten mezizubní kartáček a kvalitní zubní kartáček (rovné štětiny), tak už tolik tu paní dentální čističku nepotřebuji. Ale tisícovku jsem neplatila nikdy, to vás tedy pěkně natáhla.
no oni tam sou práve hrozen drazí,sem se divila za co tolik když sem tam byla chvilu,ale me dala ten kartáček a mám přijit znova,asi aby ch si to pročistovala aneco me nebolelo tolik,,nevim co mám za problém,nic me nebolí mám tam ješte dva kazy,na ty jdu 9 března. Když me tlačila nejakou špejlou nebo co to bylo,na zuby tekla mi krev,doma si je čistim a krev neplivu. jen mi řekla at to nepodcenuju že je to škoda že sem mladá.
Vy máte na zubech kazy a s nimi chodíte k dentální hygienistce? Ale ona vám je nevyléčí, to snad zubní lékař ne?
jo,jenže já byla na jednom kazu, atam mi pak řekli že me obednaji i k hygienistce ,že asi mám to krvácení a nevim co si ješte, tam obednávaji snad všecky aby meli peníze z toho...nechodim k ni ze zubama,ale myslela sme si že když už tam pujdu že tam budu hodinu a že me bude čistit zuby pastaama atd a ona jen mezizubama a to bylo všecko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.