Nejste přihlášen/a.
Která je na českém trhu nejlepší a nejsolidnější REALITKA Chci prodat kousek za Prahou ve vesnici byt.Napadají mě REMAX nebo MM reality. Díky
Nejlepší realitka je žádná realitka. Četla jsem hodně stížností kupujících i prodávajících i na ty, které zmiňujete. Kdybych prodávala nebo kupovala nemovitost, jednala bych se zájemci sama. Pokud realitku, pak takovou, kterou Vám z osobní zkušenosti doporučí člověk, kterému můžete věřit.
Problém je ten, že kdo je s jednáním realitky spokojen, tak to nikde neprezentuje. Já jsem byl ve styku s několika realitkami a vždy jsem byl spokojen. Některé transakce jsem prováděl sám, někdy byla situace složitější a laik by se do toho neměl pouštět. Např. moje dcera prodávala a kupovala byt, šlo přitom o jakýsi kulový blesk, do kterého byli zapojeni čtyři majitelé se čtyřmi byty, přitom se převáděly hypotéky apod. Realitka také většinou najde kupce dříve, než sám prodávající.
Taky si nemůžu stěžovat.Hledali jsme byt,obrátili jsme se na Dumrealit a byli jsme velice spokojeni.
Nejlepší realitka je Coloseum. Mají profesionální přístup.Oslovil jsem je při prodeji bytu a jsem maximálně spokojen.
Není to pravda že nejlepší realitka je žádná realitka. Rozhodně při prodeji nemovitosti například se realitka více než hodí.Je toho víc než dost k zařizování a s hodně věcma pomůžou. Já mám zkušenost s realitkou Coloseum a tam si nemůžu vůbec na nic stěžovat. Ochota, k dispozici mi byl realitní makléř kdykoliv jsem potřeboval takže za mě je ralitka super pomocník.Záleží ale taky kterou realitku si člověk zvolí ale s touto jsem udělal kauf
Za Prahou směrem kam?. Ono to není jen o firmách, ale i o lidech a ty velké relitky to budou mít rozparcelované. Jak je psáno, nejlepší je osobní doporučení někoho v místě. Realitky a lidé v nich jsou různé a různí. Někde je to rodinného typu, vč. přístupu ke klientovi a někde je to na principu šmejdů. Doporučení nedám, varování ano. Omega Reality nebrat.
já bych už přes realitku nikdy nic nekupoval ani neprodával, hlavně ne REMAX, kupovali jsme přes ní dům, po zaplacení zálohy 60 000,- si paní makléřka vzala 2 týdny dovolené a nebyla k sehnání a neměla ani zástupce. Všechno jsme si vyřizovali samy, včetně zápisu do katastru apod. Jediné co udělala byla kupní smlouva, kterou ovšem za pár K napíše každej solidní právník, nehledě na to, že za námi nebyla schopná dojet, my museli dojíždět za ní 50 km. Při předání nemovitosti mi prodávající povídá, že udělal chybu, měl to prodat bez realitky a o těch 60 000 za rezervaci jsme se mohli šábnout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.