Nejste přihlášen/a.
Jak podle Vás dopadne dnešní jednání v Minsku, kvůli míru na Ukrajině?
Dobrý den, jsem k tomu skeptický. Patrně to dopadne dle věty: "Chtěli jsme to udělat co nejlépe, snaha byla, ale dopadlo to jako vždycky." Zdravím!
Americký opálený vrchní mužík, vrchní policajt na světě rozvrtálek do různých zemí bez úspěchů, bude diktovat bratříčkům Němcům, Francům a spol., potřebují na Ukrajině podnikat, případně vyzkoušet nové zbraně, co se nepovedlo v Iráku, v Afgánu a v Sudánu se možná povede na Ukrajině . Ruský mužík Putin je tvrdý sportovec a voják neustoupí ani o píď, tudíž ozbrojený konflikt je velká naděje a evropané poznají dalšího chamtivého bratříčka strýčka Sama a spol.
A tu nobelovku dostal za to, že je černej
Ten Bombama je jen figurka, a je vidět jak mu to nesedí, když teď musí takhle kecat. Obrátil o 100 % !
Až se za 10 let bude chtít odtrhnout Texas, protože anglicky tam bude mluvit už jen 10% lidí, tak mu tam Ruskej taky nasází zbraně...
Ať na Ukrajinu pošlou superdlužníka a možného kandidáta na ministra finanací dle vyjádření levice komunistu Randsdorfa.
Hrad tu NENÁPADNĚ propaguje komunismus.JAK JINAK. Ve zdravotnictví se budou více lékaři vzdělávat v oblasti
psychiatrie aby mohli posílat lidi které nebudou moci zavřít do basy za větu, tak do psychitrických léčeben, kde jim budou vymývat mozky a ve stáří pak budou tito trpět. demencí.Pro příkladnný pořádek (nahoře huj ze spodu fuj) si jel hrad na zkušenou do Číny. Ještě lepší by byla Sev. Korea. Pod Asfaltem, betonem lží demagogií a s kormidlem strachu se tyto oblíbené destinace našeho prezidenta dostávají k zájmu o tuto " transparentní" ekonomiku.Nyní se plete do školství a chce zpřísnit přijímaci zkoušky na SŠ. Co tím asi sleduje hlava státu? No přeci to co tu bylo pře 89. Aby o všem rozhodoval stát, omezení podikání atd. atd. Likvidace charakteru a inteligence za totality nyní příjde vhod. Je mi Ukrajiny líto ale náš stát se chová jako gigant, který pomáhá kdekomu jen ne bezdomvcům, lidem v léčebnách apod. Jsme pokritecký. slizký stát a bezpáteřní a běda tomu kdo mluví pravdu že soudrzi! HNUS
vzhledem k tomu jaké ztráty má Ukrajinská armáda, a jak dlouho trvalo či netrvalo poslední příměří bych hodnotil takto:
a) mír bude ujednán na krátkou dobu
b) nebude ujednán mír
výsledkem čehož bude stejně to, že se na Ukrajinu budou dodávat zbraně ať už bude platit varianta a či b.
Mír by nastal kdyby separátní celky byly uznány jako samostatný stát.
Jak asi - Putin zabral Krym a potřebuje přístup po souši, tak prostě silou zabere pruh země ke Krymu stylem "Rusko nic to separatisti" .Technika kterou má jen Rusko tam je jen na dovolený nebo to je falešná imperialistická propaganda - takhle vymývá mozky vlastním lidem a oni mu to žerou. Hitler hadr, taky se mu ustupovalo a byla to chyba.
asd1, Ukrajina je ruský území tak proč by nás to mělo nějak zajímat? Ať si to veme, ne bo jseš proti?
To samý byly sudety - ať si to veme aspoň bude klid. A vono ne, s jídlem rostla chuť. Agresor se musí zarazit hned na začátku...
Žiji mezi Ukrajinci,byl jsem na Ukrajině,mí známí Ukrajinci jsou stále v kontaktu se svými příbuznými na Ukrajině a můžu Vám odpřísahnout,že žádný násilný převrat tam USA nedělala. Jak jste na to přišel? Kape Vám si na karbit. Aby bylo jasno v této diskuzi.Ukrajinci nemají Rusy nijak zvlášť v lásce.Považují je za nekultivované a líné ožraly.Setkal jsem se s úsměvem na tváři zde žijícich Ukrajinců,když Putin prohlásil,že Rusové nic z Evropy nepotřebují.že si to vypěstují sami.Vždyť nic nikdy dělat nebudou,říkali se smíchem,vždyť nic neumí! To Rusové byli celá léta závislí na Ukrajině a totálně ji vyžírali. Jediná věc je ta,že ruský oligarcha Putin se svou svitou se zalekl přirozeného spol.vývoje na Ukrajině a nechce se Ukrajiny vzdát. Staří byli spíše pro připojení k Rusku,ale mladí se viděli spíše v Evropě. Myslím,že dnes je to už jedno. Nevěřím,že dnešní schuzka něco vyřešila. Putin je magor. Stačí mi ty jeho dlouhatanské cinty (proslovy) na ruských televizních kanálech,kde sáhodlouze žvaní z pozlaceného křesla. Pcha! K čertu s ním a se všemi politiky!
Dobrý den, no, nevím, jestli toto vydrží. Když někdo dokáže ve stejnou dobu jednat o míru a zároveň pošle přes hranice další těžkou vojenskou techniku, tak bych mu nevěřil. Ostatně, nevěřil jsem mu nikdy. Zdravím!
doplněno 15.02.15 19:40:ra252 - vidím, že máte zájem o dějiny Sovětského svazu a Ruska. A také jistě i znalosti.
Nevíte náhodou, proč, když sovětská nebo ruská vojenská technika vyjede za hranice svého území, tak je na ní namalován ten bílý pruh? Viděl jsem to už v roce 1968 u nás a nyní zase na Ukrajině. Je to nějaká tradice nebo jen ozdoba, aby si rusáky nikdo nespletl?
doplněno 15.02.15 19:48:Osobně jsem tu techniku nyní na Ukrajině neviděl. Mám jen zprostředkované informace z podplacených a protiruských médií. Ale, stejně je to zajímavé, jak ta ruská vojska ctí tu tradici - když na dovolenou nebo bratrskou pomoc do zahraničí, tak s bílou parádou.
Ano, banderovci říkají, že přestávky v boji využijí v vyzbrojení.
doplněno 15.02.15 19:29:Pokud jde o banderovce - přes takto "zdobenou" cestu natáhli transparent "Cesta ke svobodné Ukrajině"
Vy jste nějakou takovou techniku na Ukrajině viděl? Myslíte, že by byla potřeba? Fašisté provedli už tři mobilizace a vždycky se jim armáda rozutekla i s technikou.
Nemíníte něco takového? prvnizpravy.cz/...
S ním to nemá žádnou cenu se dohadovat, vždyť on jen papouškuje co mu kdo řekne a přečtš si v novinách. Chce dělat chytrého a ani neví kdo má bílé pruhy na technice. Ten vidí jen co chce vidět a co je "správné a žádané" vidět.
Ještě mu nějaké foto přidám. A kde jsou ty bílé parády na poslední foto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.